baty 484 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Malo sem setup spremenil,pa je vozen bp. V quall.bi se dalo it tudi pod 155 5 ,s trdimi gumami z 20 krogi benzina pa se vozi tam okoli 1 58 5-1 59.medium gume nisem probal! Sem pa tudi probal laguno seco in pa roadamerico!So skorvertirane tako zanič,da je JOOOOJ!!!(isti tip)slab filing z volanom ,arkaden grip, itd.. Sem probal ta drugo roadamerico ,ker ta v objavi ne dovoli več kot 14 avtov! Ne razmem zakaj se ne vozi original, odličnih,laserscaned pist, kot so Silverstone in pa Mugello!!!!!!!! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 To se tudi jaz sprašujem. Kar neka Road America, ki je kr neki (slabo narejena), saj sama proga je cool, ampak nima nobene veze z našo serijo (itak nismo amerikani). Res čuden koledar, ampak kaj čmo Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 zakaj pa nebi po le mansu al pa nordschleife nardil ene dirke, če so laguna in road america tko slabe? in kot je že odzgori reku simon, eno od assettocorsinih default pist, al delate kako reklamo taunmu Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 nordschleife to bi bilo epsko Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Laguna seca in road amerika sta res v kurcu! Imam Austin dirkališče(ni konvertana) in je ful dodelana in bi komot lahko zamenjala road amerika. Potem bi lahko dodali še kakšno,ki je laserscan,ker jih je čisto dovolj. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 nordschleife to bi bilo epsko Ja bi bilo epsko,če bi vsak prej treniral to progo. Če nisi prefural najmanj 200 krogov se nimaš kaj pojavljati na tej progi sploh pa ne na takšnem prvenstvu.Koliko pa je tukaj članov,ki imajo čas kroga 7minut? Lahko jih na prste ene roke prešteješ.Postaviti čas 7 minut in bolje z GT3 dirkalnikom verjemi ni mačji kašelj,da pa še moraš dirkati proti nekomu,ki ne pozna ravno dobro te proge pa je druga pesem. Ovinki so nepregledni in dokler ni rumenih zastav,ki bi te opozarjale za nesrečo v določenem sektorju si ne želiš pripeljati 250km/h za ovinkom pa te čaka presenečenje gruče avtov,ki so se zaleteli. To bi bil polom. To sem skusil,ko sem fural na serverju,me je kar minilo. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Kaj 7 minut? S fičotom ali f1 dirkalnikom? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Daj Bonča ne nabijaj. Saj sem napisal z GT3 dirkalnikom. Ti si eden od petih,ki sem jih preštel na prste ene roke. Si zdaj zadovoljen Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Ups, sorry, res spregledal, se opravičujem! Saj sem že pozabu kok mam čas res. Že dolgo nisem vozu Žlajfa. Pomoje prvenstvena dirka na tem dirkališču je čisto odveč in to iz več razlogov, nekaj ste jih že našteli. Raje se držimo simple, kratkih in širokih prog, bo bolj zanimivo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Jaz imam z bemflo Z4 GT3 kar soliden čas(6:58) pa sem na dirki kar malo zaskrbljen,ker ne vem kaj me čaka za ovinki.Ko pa bodo zastave v igri pa bo že malce bolje. Citiraj Link to post
Recommended Posts