Skoči na vsebino

Dirka 27.9.2014

mancSLO

Recommended Posts

• Odgovori 84
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Povej kdaj, da zakurim peč

Soon™

Server postavljen fantje SloracingGT3 Upam,da bo moj internet dovolj dober (60/2 je bolj švoh   ). Za kakšnih par tekmovalcev pa pomojem čisto dovolj Hvala seveda Tomažu za veliko pomoč in razjasnit

Ne,legenda,jaz sem želel,da se v temi napiše tako,da bomo vsi vedeli za kaj se gre ;) Sploh mi ni do tega,da bi koga komandiral,ampak,da se čimprej malo fura ;) Ne mi zamerit,ker ni bilo mišljeno slabo,ampak tako,da je pregledno ;) Sem pa poslal tudi Tomaž-u prošnjo za postavitev serverja,ampak ponavadi se to dogovarjamo vsaj en dan prej,če ne kak teden,da si lahko vsi planiramo,kajti nimajo vsi vedno časa ;) 

Pa še 1x brez zamere.

Ni blema. Tudi jaz sem malo na hitro tole zastavil, tako da bom v roku pol ure brisal temo, če ne bo nič. Mi je odveč vozit na open srverjih, ker je toliko crasherjev, da je brezveze vseskupaj. Mislim, da je imel te stvari v preteklosti poštimane edino Papyrus, kjer je bil na nek način vzpostavljen način rangiranja userjev, dako da če nisi bil "resen", določenih nivojev enostavno nisi dosegel.

Še enkrat. Za danes ali jutri zvečer bi pa rad, da torej Zamex postavi server za nekoliko dalši event (20-30 krogov), z mešano GT klaso ( Corvette C6R , McLaren Mp4-12c GT3, BMW Z4 GT3, BMW M3 GT2, P4/5, Lotus Evora GTC, Lotus Evora GX)

En server je online kjer so vsi štirje avti,le ping ima malo velik,pa ne vem kako se bo obneslo!Mogoče bo delovalo!

Le še ta mod avta treba dol pobrat,če ne ti ne napiše kateri avto izbrat.

http://www.mediafire.com/download/a9ejj83vc47t655/ac_porsche_997gt3rsr_v0_1.7z

ŠE SERVER(napiši north tam levo zgoraj da ga dobi)

aa.png

probat ni greh:)))

Eh, moremo met svoj server. Tomaž... ? pridi ;)

ps: kaj se zgodi, če nimaš na compu avta, ki je na serverju? Kaj vidiš?

Mislim,da te sploh ne pusti na server,če nimamo vsi tega avta.

Imaš prav ja, sedaj sem se spomnil, da je tisti avto, ki ga nimaš obarvan rdeče in se sploh ne moreš joinat. Hvala.