Mitja Bonča 583 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Kaj še nisi vsi naredili? O groza. Te bi jaz banal iz prvenstva. Odgovornost pa taka. Sem 100% da jih ne bo na več kot polovici dirk ne bo, pač odnos je odnos, lahko rečemo temu tudi odgovornost, potem bodo pa razni izgovori, kot jih že vsi poznamo - klasika. Ampak na koncu je itak odnos in karakter človeka. Ampak brez veze, kaj sploh razmišljam na glas... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Srečno z bannanjem ljudi ki ti bodo omogočili dirkanje in postavili server. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Tisti ki bodo to omogočili, so ziher že vse naredili. Ker imajo odgovornost. ps: saj biti tudi sam komot kaj organiziral, amapk imal trenutno žal preslab net - sem pa v dogovoru z lastnikom, da to pojačamo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Haha. ja, murn ma že 5 dizajnov pa je v dilemi kirga bi zbral Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
ArYeS 43 Napisano October 9, 2014 Share Napisano October 9, 2014 Hej, a kje je shranjen podatek o specularityju in shinu avtomobila, ne najdem nobenega skina z primerom. SKIN_00.dds mam paint, alfa kanal je za detail, kam grejo potem specular mapa? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Kaj še nisi vsi naredili? O groza. Te bi jaz banal iz prvenstva. Odgovornost pa taka. Sem 100% da jih ne bo na več kot polovici dirk ne bo, pač odnos je odnos, lahko rečemo temu tudi odgovornost, potem bodo pa razni izgovori, kot jih že vsi poznamo - klasika. Ampak na koncu je itak odnos in karakter človeka. Ampak brez veze, kaj sploh razmišljam na glas... Mitja jaz sem moj skin končal,ko še ti nisi vedel,da so number template črnobeli. Včeraj se je moji ekipi pridružil še en član in moram narediti še za njega barvno kombinacijo in številke spremeniti. Hvala. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2014 Avtor Share Napisano October 10, 2014 2.6 Barvne preobleke (skini) Skin mora biti narejen skladno s predlogo - na vnaprej določenih mestih se morajo nahajati sponzorji, številke ter podatki o vozniku (I. Priimek). Ekipe morajo skine izdelati do 17.10.2014. Skine naj se posreduje preko ZS, da bomo pripravili skinpack. Kdor mi je poslal svoj skin preko ZS, ga bom dal v skinpack že za testno dirko. Ostali ga morate izdelati do 17.10.2014 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 10, 2014 Share Napisano October 10, 2014 Sej ni tak problem, tudi če se naredijo naslednji teden. Bolj zaradi tega, da se nebi 100x dol vleklo. Tisti, kateri lahko naredi do sobote, naj naredi. Drugi pač naslednji teden. Čas je uradno do 17.10.... samo ne se prepirat okoli tega. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 11, 2014 Share Napisano October 11, 2014 Jaz pošljem skin v torek. Trenutno sem v Angliji Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Evo končno končan 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Čuj Zokid veš kak bi rekli Ljubljančani? "Ful hudo ta str" Res lep skin Ful dobro je ono,ko je kao raztrgana pločevina 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 ja tisto sem na silo vtrgal z sekiro, ko so mi celi skin zjebali z številkami 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Kdaj je rok za poslat skin? Zadnje 3 tedne sem biu tako zaposlen da niti foruma nisem imel časa in volje odpreti. Pridem na testno derko natko pa probam naredit še skin zase. Razmislam če bi zamenjal Z4 z Mercedesom. Sporočim odločitev. Mogoče se ne bom uspel udeležiti vseh dirk zato se ne upam it v ekipo z nobenim, da ne bo potem slabe volje z zbiranjem točk. Sem združil use v tole sporočilo čeprav ni use povezano z skinom. Hvala Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 26.10 mislm da je rok 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 17, 2014 Share Napisano October 17, 2014 Evo skin je v delu... 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts