zamex23 1 242 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Moštvena kolega bosta samo pomahala, ko se bosta odpeljala mimo s tvojimi skini Haha, dobra. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Evo jaz sem jih preštimal 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Profi Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Barve sem minimalno uporabljal iz razloga da ne omejuje vaše kreativnosti, prav tako so logotipi malo manjši da ne predstavljajo polovico grafike avtomobila ter pozicinirani tako da lahko vnesete še svoje "privat" sponzorje oz. različne grafike, logote...a da se ne tepejo med seboj. Če večina meni da je potrebno zamenjat, bomo zamenjali. Mislim,da je kar dobro izpadlo,tudi če je črnobelo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Luka Peklaj 57 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Črnobeli no. plate zdledajo čudn, pa full je ogromn. Sam ok nej bo tko zdej č tko praute. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Meni ne zgledajo čudno,ker če pogledaš imajo tudi ta prave racing ekipe in prvenstva enake oz.podobne table z številkami. So se fantje kar potrudli. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Številke v tablah lahko komot še povečate, tako kot so xxx v templejtu, nekaj podobnega kot je silicijeva prilimal te rl fotke. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Ja, se strinjam, sploh niso preveliki. Pa tudi glede velikosti, pomoje lahko mal povečate da se bolj zapolne in bo bolj vidno, samo ne preveč ker pol bo kontraefekt:) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Tako,pa sem dokončal skine Tudi za mojega ekipnega kolega 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Benjamin, lepo zgleda.Samo bosta morala imeti isto barvo skina. Ločuje vaju lahko le, npr: barva ogledal,... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2014 Avtor Share Napisano October 5, 2014 Mislim, da imata lahko base color različen, dokler imata ostale vzorce na skinu enake. Pač, da se ve, da gre za isto ekipo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Ok, dogovorjeno. Povlečem nazaj zgoraj navedeno. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2014 Avtor Share Napisano October 5, 2014 Kdor ima skine narejene, naj mi pošlje link ali skine na ZS. Počasi bomo začeli pripravljat skinpack. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Evo hitim objavim še danes Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Kdo bo naredu barvne "Tablice", tako se imenuje layer od obrobe številke na avtu? Sedaj je vse črno belo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts