silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Btw kam pa shranem to pisavo v Ps? V katero mapo,da mi jih potem zazna? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 jaz sem ga tudi moral celega preštelat, se mi zdi da imamo malo preveč številk na avtu, avto ena sama številka stisneš na njega 2x pa imaš noter instal Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Tako zgleda sedaj moj skin. Sicer so črno bele table za številke grde ko .... ampak kaj čemo. Me pa zanima,če je tako vredu? 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Zakaj pa so logotipi "na cifrah" črnobeli? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 To se tudi jaz sprašujem. Ali imate ostali barvne? Te,ko sem si jih dol potegnil so takšni,kot jih vidiš na sliki.In tudi resolucija teh number templatov je majhna in od blizu kockasta. Malo hecno zgleda,ko povečam skin na 4k. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Jaz imam tudi črne... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Malo so grdi ja Drugače pa je kar dobro izpadlo vse skupaj. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Ko premikam layerje med projekti , se mi ne prenese točna lokacija templatov je kakšen trik ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 V photshopu, ko premikaš moraš držati shift preden spustiš na novem projektu. In ti ga postavi na center. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2014 Avtor Share Napisano October 2, 2014 silicij, zgleda super Dizajn templatov smo prepustili Bumbiju. Njegova odločitev. Meni izgleda dobro in naj zaenkrat tako ostane. Nima smisla spreminjat. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
ArYeS 43 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Glede fonta, če imaš Photoshop portable pol nimaš fontov Adobjevega paketa, zato verjetno nekaterim nam manjka. Hvala za link Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 ajoj, cela kolobocija in komplikacije iz strani nekaterih... sj ne rečem da sm se sam rodil z vsemi skilli, sam, če se že spravlate delat skin, pol si vsaj kak youtube video poglejte da bo šlo lažje.. pa začnimo od začetka... Program: Photoshop si lahko kot preizkusno verzijo prekopirate iz spleta, mislim da bi celo lahko vseboval vse kar se potrebuje... Font: da program spozna font, ga je potrebno dodat v sistem. ker večina uporablja windowse, je to pod nadzorno ploščo in fonti oz pisave ko je font inštaliran, se odpre program za editiranje in ne boste vrjeli, tam se pojavi font. če pa ni bil pravilno inštaliran, potem raje ne delajte skina, ker se vam bo na koncu formatiral računalnik in bo mama jezna k ne bo mogla dnevnika brat za vse pismene: http://www.youtube.com/results?search_query=add+font+to+photoshop Template: nisem še odpru templejta ali ga kakorkoli uporabljal, zato govorim iz predvidevanja (oz. kako bi to naredil sam) predvidevam da ste vsi photoshop privrženci zato dajmo tukaj tako... vaš obstoječi skin odprite, in se postavite v kontroli "Layers" tja, kjer "manjka" številka lahko celo ustvarite novo mapo, kar poenostavi in polepša proces, pa tudi ko ga boste čez 30let občudovali (skin & photoshop) se boste takoj znašli. odprite template in označite pod layer tisto kar želite prekopirati. desni klik na layer in duplicate vam omogoči da 1:1 prekopira layer v drug fajl... WAW, pa saj ni tako težko... hvala za template, font in čas porabljen za pripravo! upam da med vikendom sestavim skin, da bosta moštvena kolega lahko konstruktivno pomagala dalje 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2014 Avtor Share Napisano October 3, 2014 Moštvena kolega bosta samo pomahala, ko se bosta odpeljala mimo s tvojimi skini 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 Barve sem minimalno uporabljal iz razloga da ne omejuje vaše kreativnosti, prav tako so logotipi malo manjši da ne predstavljajo polovico grafike avtomobila ter pozicinirani tako da lahko vnesete še svoje "privat" sponzorje oz. različne grafike, logote...a da se ne tepejo med seboj. Če večina meni da je potrebno zamenjat, bomo zamenjali. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano October 3, 2014 Share Napisano October 3, 2014 jaz sem ga tudi moral celega preštelat, se mi zdi da imamo malo preveč številk na avtu, avto ena sama številka stisneš na njega 2x pa imaš noter instal A si že ti zrihtal? Jaz sem sicer včeraj začel, pol sem pa moral nekam letet in nisem dokončal...Če imaš fertik, mi prosim pošlji PSD. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts