silicijeva dolina 1 254 Napisano September 20, 2014 Share Napisano September 20, 2014 WIP BMW Z4 GT3 M-racing skin za uporabnika wid0 Custom Michelin gume,ki so že malce obrabljene 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
wid0 8 Napisano September 21, 2014 Share Napisano September 21, 2014 Vse pohvale silicijeva dolina!!! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano September 22, 2014 Share Napisano September 22, 2014 To ja mi je vse jasno mislil sem na to nalepko ki sem jo jaz naredil slo racing pa gtsr da nekam zgleda pa kaj jočeš tolko, sem napisal že ob sliki da tole morem spremenit 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 22, 2014 Share Napisano September 22, 2014 saj se sploh ni slo zate no ,ampak tko na splošno ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano September 22, 2014 Share Napisano September 22, 2014 Mal dodatkov: 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Akrapovič racing team 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Lep! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 še avti RedBullRacing Team 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Lepo si to porihtal Za zadnja krilca pa nisem najdo materiala. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 še avti RedBullRacing Team Super zgledajo. Samo dejte upostevat temeljno preobleko z tocnimi mesti postavitve sponzorjev in obeh portalov,… Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 28, 2014 Share Napisano September 28, 2014 Bomo danes prilepi osnovne skine, da boste videli postavitve sponzorjev. Nic strasnega, tako da vam nebo potrebno delat drasticnih sprememb Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 29, 2014 Share Napisano September 29, 2014 Kaj če ti nebi tolko kompliciral,kajti jaz nimam časa skina še 1x delat in popravljat,ker se tebi ne dopade. Prej bi dal osnovne barvne in ne vem kakšne PSB datoteke pa bi imeli vsi to že porihtano. Sem se z mojim že 1 teden jeb*!! Pa BTW vsi ne znajo delat skina. 1 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano September 29, 2014 Share Napisano September 29, 2014 Bomo danes prilepi osnovne skine, da boste videli postavitve sponzorjev. Nic strasnega, tako da vam nebo potrebno delat drasticnih sprememb super. končno neka konsistentnost! saj ne obtožujem kreativnosti naših dirkačev, ampak vsak pa res ne more met osnovnih elementov vsepovprek, zgleda kot prvi razred Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 29, 2014 Share Napisano September 29, 2014 Kaj če ti nebi tolko kompliciral,kajti jaz nimam časa skina še 1x delat in popravljat,ker se tebi ne dopade. Prej bi dal osnovne barvne in ne vem kakšne PSB datoteke pa bi imeli vsi to že porihtano. Sem se z mojim že 1 teden jeb*!! Pa BTW vsi ne znajo delat skina. Dragi Benjamin, spostujem tvoje nesramno mnenje, vendar ce ti ni kaj prav in se ne strinjas s potekom organizacije, te nobeden ne sili k sodelovanju. Imamo sponzorje, kateri so prispevali nagrade, zato morajo biti lepo postavljeni na vseh vozilih in to na dolocenem mestu. Porgram izdelave skinov je bil predviden takoj po zakljucku s prijavami (30.09.2014). In z zakljuckom prijav, bi prilepil potrebne datoteke. Ce si se ti lotil prej nic narobe, vendar to potegne za sabo nepredvidene stvari,…zal. Ja, predelava skina s postavitvijo sponzorjev vam bo vzela najvec 5min, tako da kot sem napisal zgoraj, nic drasticnega. Druga opcija je, da organiziras svoje prvenstvo in postavis svoja pravila, cisto preprosto. Pa BTW: v vednost, nisi pravilno prijavljen, saj ti manjka prijava na GTSR. LP, Danjel 7 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts