B_U_R_I 3 290 Napisano September 18, 2014 Share Napisano September 18, 2014 (urejeno) Tukaj lahko predstavite svoje skine in poprosite druge, da naredi skin za vašo ekipo ... Skine izdelujte na podlagi teh templatov. Skini morajo vsebovati sponzorje, ki so v teh templatih in številke na mestih, ki so določene v templatih. Download Skin naj se za vsakega voznika nahaja v svoji mapi. Mapa naj bo poimenovana po naslednjih pravilih: ime-ekipe_iPriimek_### [primer: Skywalker-Racing_mBonca_22] ime-ekipe: Naj vsebuje ime ekipe, velike začetnice nimajo pomena, presledke naj nadomestijo pomišljaji. Primer: Skywalker-Racing iPriimek: prva črka imena z malo tiskano ter priimek. Primer: mBonca ###: številka na dirkalniku. Primer: 22 brez šumnikov ali drugih posebnih znakov (razen - in _) Če želite, da vam bo server dodelil pravilni skin, morate pravilno izpolniti tudi ui_skin.json datoteko. { "skinname": "ImeSkina", [kopirajte ime mape] "drivername": "Ime Priimek", [brez šumnikov in posebnih znakov - enako ime morate imeti v Assetto Corsa profilu] "country": "Slovenia", [ali drugo ime države v angleščini] "team" : "Ime Ekipe", [brez šumnikov in posebnih znakov] "number": XX [številka dirkalnika. Pozor - tu ni narekovajev] } Primer: { "skinname": "Skywalker-Racing_mBonca_22", "drivername": "Mitja Bonca", "country": "Slovenia", "team" : "Skywaker Racing", "number": 22 } Uredil October 24, 2014 - Matjaž Murn Nov template 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 18, 2014 Share Napisano September 18, 2014 Če kdo potrebuje skin se lahko zmenimo in sem pripravljen pomagati,uresničiti željo Za morebitne želje se naj piše na ZS,da ne bomo tukaj smetili. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 18, 2014 Share Napisano September 18, 2014 Evo stranski logo , če imate kakšne predloge še je tale v redu se kaj spremeni ? Tukaj prilagam še psd file https://www.mediafire.com/?731uzfm9r4lvifo 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 18, 2014 Share Napisano September 18, 2014 neki se ustvarja 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domc 214 Napisano September 18, 2014 Share Napisano September 18, 2014 Še naša flota corvet https://mega.co.nz/#!2sEw3ZDD!p774QwMm3ShFxPh2iJH4UQBI85TQTrYUfzpdh87uAcg 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 18, 2014 Avtor Share Napisano September 18, 2014 Lepo, lepo. Kar tako naprej. Ko bodo vsi skini narejeni, jih bomo zbrali v en skinpack... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 moj skin je itak ze znan , tako kot zadnjih nekaj let je moj glavni sponzor RedBull samo cifro poštimam 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 smo rekli da bomo imeli onotne logote z različnimi številkami to sedaj vela ali ne ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 Ja, obvezno! Ekipe bodo morale imet isti skin.Primer: Kdor b z Davorinom v ekipi, bo moral njegov skin uporabiti, oz Davorin drugega,… Preprosto. Pac ekipno tekmovanje Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 Ralikovale nas bodo stevilke. In v ekipi si lahko date razlicno barvo ogledal,... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 To ja mi je vse jasno mislil sem na to nalepko ki sem jo jaz naredil slo racing pa gtsr da nekam zgleda Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 Ralikovale nas bodo stevilke. In v ekipi si lahko date razlicno barvo ogledal,... Domen po mojem misli,da bi bilo lepše,če bi vse ekipe imele enak "number template",da bi lepše izgledalo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 Da tako to mislim Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano September 19, 2014 Share Napisano September 19, 2014 Sem uporabil Domnove "tablice" Ne da se mi veliko ubadat s skinom, pa sem samo enega malo spremenil 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 20, 2014 Share Napisano September 20, 2014 Ralikovale nas bodo stevilke. In v ekipi si lahko date razlicno barvo ogledal,... Domen po mojem misli,da bi bilo lepše,če bi vse ekipe imele enak "number template",da bi lepše izgledalo. To ja mi je vse jasno mislil sem na to nalepko ki sem jo jaz naredil slo racing pa gtsr da nekam zgleda To pa ja. Tako kot si naredil,… Vsi isti template Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts