PEK 2 291 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 Saj si mel nasprotno ravnino zamex zih si šel 10kmh hitrej tam k golf. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 12, 2014 Avtor Share Napisano September 12, 2014 žal je ravnina prekratka da bi sploh prišel do tiste razlike, mislim da sm prišel največ do 180 potem pa je že ovinek. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 jest sm biu pa prvič prvi ,ker ni bilo vas alienov hh To ni zato, ker ni blo alienov ampak zato, ker ste vse golfe razgrabli, pol sem moral pa s temi japonskimi jajci vozit. Pa ne, da bi se imel za aliena, sam sem navajen na golfa...Drugač pa čestitke! Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano September 12, 2014 Share Napisano September 12, 2014 jest sm biu pa prvič prvi ,ker ni bilo vas alienov hh To ni zato, ker ni blo alienov ampak zato, ker ste vse golfe razgrabli, pol sem moral pa s temi japonskimi jajci vozit. Pa ne, da bi se imel za aliena, sam sem navajen na golfa...Drugač pa čestitke! ja ja sam izgovori,hec se mi tako smejal ko sem biv prvi sem dobim novo voljo za dirkanje Citiraj Link to post
Recommended Posts