Skoči na vsebino

F1 2010 Game

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 278
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj dobrih nekaj slabih stvari, vsekakor mi ni všeč da ne bo kroga za ogrevanje.

Patch je zunaj. Prenos!

To je samo za "pirate"?

Posted Images

Če ima kdo probleme z nvidia grafiko oziroma mu grafike ne gre nastavit na maksimum!

Prenesite si nove gonilnike,ki so še beta različica! (260.63_desktop_win7_winvista_32bit_international_beta)

Po inštalaciji teh gonilnikov dela igra oziroma grafika na maksimalnih nastavitvah.

Meni dela!

Ko sem prej nastavljal v igri na največjo kakovost mi nikoli ni ostalo na najvišji ampak se je avtomatsko prestavilo na nižjo.

Po tej namestitvi gonilnikov mi pa nastavitve ostanejo na najvišjem nivoju!

Javljam tistim ki imate 3ko doma, meni je špil čisto soliden, brez pomagal je zelo vredu, na plošček ga je vozit lepo solidno, sicer malo se morš navadit analognega, pa kr lepo gre, grafika lepo šopa, nimam besed, igram vsaki dan malo. Zelo so mi všeč vse nove proge, katere še nism vozil,meni je nora!Sm cena je mal huda cca 59e slo, tujina celo 34e

Tudi jaz se strinjam z tvojim mnenjem,da ni napačen!

Igra ponuja zelo solidno dirkanje in brez pomagal so dirke zelo zanimive.

Avti se obnašajo zelo spremenljivo glede na vreme (temperatura,sonce,oblačnost in pa seveda dež).

Kvalifikacije v soncu in potem dirka v dežju! Res zanimivo dogajanje in vrstni red se hitro obrača.

Z istimi nastavitvami (sončno in vroče) sem odpeljal že kar nekaj dirk po suhem ampak v drugačnih temperaturah in razmerah.

In takoj se opazi razlika v oprijemu itd.....

Je pa res,da rabiš nekaj časa da vse to opaziš in v dveh urah se dega ne da spoznat.

Še najbolj pa se mi zdi,da se razlike,opazijo ko se igra prek neta kjer se tempo dirkanja spremeni oziroma si dirke sledijo ena za drugo.

Všeč mi je tudi to,da so na razpolago že narejene nastavitve za vse vremenske razmere tako da če si brez jih lahko hitro uporabiš.

Meni je všeč..........malo drkanja z nastavitvami in več dirkanja![smoke]

Ja napiše lahko marsikaj kar se pomagal tiče!

Samo brez pomagal ni šans,da tako odpelje še sploh pa ne več krogov!

Nekje bo kresno hehe!

Sem pa nabral nekaj več slovencev v igri in mogoče se prijavijo na kakšno dirko!