Skoči na vsebino

F1 2010 Game

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 278
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj dobrih nekaj slabih stvari, vsekakor mi ni všeč da ne bo kroga za ogrevanje.

Patch je zunaj. Prenos!

To je samo za "pirate"?

Posted Images

Ja saj! Se mi zdi,da sploh ni tolk einfach kot bi si mislil.

Gledam nekatere dele posameznih prog in jih primerjam z rfactorjem ter ugotavljam,da lahko pri rfactorju ponekod kar preletiš določene šikane in robnike na bolj zaprtih progah.

V F1 2010 pa moraš kar precej pazljivo in natančno odpeljat. Na expert je pa to še bolj pomembno. V glavnem.........mi kar paše!:wink:

Hmm očitno je starejši del članov navdušen [krniki] Ima pa res nekaj kar vleče... najbrž to da se ni treba nadrkavat 14 dni da odpelješ en normalen krog..

ja refleksi pa to [Jel2] (treba je priznat, občutek hitrosti je v F12010 zgrešen oz. neprisoten, zato je npr. zame vse nekako slow motion :D )

Edgeslo,sicer nevem kdo si po imenu,samo mislim da si večini starejših članov v auspuh gledal na dirkah [krniki]

Prosen senior :) Tako da sem bolj med "vami"... sem pa vam dovolil parkrat lani tudi moj aspuh gledat [krniki]

Komaj čakam na original,da se udarimo na kakšni dirki,saj sama igre krepko prednjači pred rfactor v vsem razen v simulaciji nekaj zaostaja,res pa je da moreš imet kr dober računalnik ali pa nekaj spustit grafične nastavitve,jaz sem danes še mal spustu in je kurc kej zaostajal šaltanje(skor nč).

Maxl je obljubu,da nekaj bo tudi na sloracing in čez čas še mogoče kakšna liga [ok]

Jaz dam samo mrtvi hod na 0 oboje gas in bremzo,pa 1 brzino podaljšam ker hudič skoz kopa ven iz ovinka(v Singapurju),ja pa setup čist predelam,pa gre,ja dirko je pa na expert hudič zmagat če nisi vsaj med prvih 5 na Q,se oni AI cepci kr dobr pelajo pa zapirajo k sam hudič, a si opazu,sam ni mi jasn zakaj voziš na tikovnico,aja pa tm k se FF štela za volan dam zdej vse tri na 20% [it]

Jaz dam samo mrtvi hod na 0 oboje gas in bremzo,pa 1 brzino podaljšam ker hudič skoz kopa ven iz ovinka(v Singapurju),ja pa setup čist predelam,pa gre,ja dirko je pa na expert hudič zmagat če nisi vsaj med prvih 5 na Q,se oni AI cepci kr dobr pelajo pa zapirajo k sam hudič, a si opazu,sam ni mi jasn zakaj voziš na tikovnico,aja pa tm k se FF štela za volan dam zdej vse tri na 20% [it]

Hm, jst sm štartu 13. v Singapurju, pa sm bil v 1. krogu na 2. mestu (expert in to, če se temu sploh lahko reče expert)... Na zaviranju sem prehitel 4 dirkače naenkrat itd. Prideš pa na 2. mesto in se Lewis Hamilton AI pelje 3 sek hitreje od dosežka na Q. AI en krog vozi kot po jajcih, v naslednjem dobi TURBO in na vsakem pospeševanju ti odide kot da ma 1000KM (pa še tiste dirkače, ki si jih prej prehitel kot za šalo, se potem nalimajo na tvoj zadek, kot da so odkrili 7. prestavo). Skratka, mimo :wink: