Skoči na vsebino

F1 2010 Game

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 278
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj dobrih nekaj slabih stvari, vsekakor mi ni všeč da ne bo kroga za ogrevanje.

Patch je zunaj. Prenos!

To je samo za "pirate"?

Posted Images

sej pravim, v primerjavi z RF to traja celo večnost, predno prestavi oziroma si skos v rdečih obratih, ker seveda zamujaš. No, z mal treninga se bi že navadil.

Lega avta v ovinek (sploh sprednji del) je veliko boljši kot pri našem 2010 RF modu ... ostalo še ne vem, sem naredil sam ene par krogov - z original nastavitvami.

Tudi pri meni je tako,kot je Yelo reku,sicer pa nevem kaj dajete takšne opazke na igro,je zelo enostavno "pusti ali vzemi",verjamem pa,da tisti ko jo bojo kupl,jim ne bo žal če ne drugega bo vsaj nekaj novga,jaz jo bom kupil pa a je "skret" al pa ne,za mene ni.

Če pa pogledamo sedaj rFactor je pa že tudi katastrofa z temi modi,vedno večje drsalnice,kje so časi CTDP,RH [smoke]

Men pa prestavlja normalno... če gledaš obratomer, takoj ko pritisneš drugo prestavo jo zamenja, je pa res da ti ne sme uhajat v višje obrate kjer ga prevrti in je potem tudi zvok čuden, kot da zamudiš šaltanje.

Meni je še vedno bolj problem sama vožnja, katera je bolj podobna vožnji po železniških tirih.

Če pa pogledamo sedaj rFactor je pa že tudi katastrofa z temi modi,vedno večje drsalnice,kje so časi CTDP,RH [smoke]

Kaj mislš z drsalnicami? CTDP je bil težji za vozit, kot pa RFT 2010 na primer, tut nastavitev je bla bolj obsežna in težja za zadet... :wink:

lp

Modi so pač modi, vrjetno jih noben tak ne dela, ki je ze kdaj v F1 bil. Zdj če je težje še ne pomen da je bolj realno. Codemasters gre pac prodajat tisto, kar je lepo in vozno za vse, torej za denar.

Pr(a)va simulacija formule (najblizja realnosti, ceprav se vedno vrjetno far off) bo iRacing Williams.