Rok Lainšček 4 Napisano November 2, 2010 Share Napisano November 2, 2010 To je samo za "pirate"? 2 Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano November 2, 2010 Share Napisano November 2, 2010 ne nori Lainšček Citiraj Link to post
piko 1 Napisano November 2, 2010 Share Napisano November 2, 2010 To je samo za "pirate"? to je res samo za "pirate", ki imate doma original kopijo Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano November 7, 2010 Share Napisano November 7, 2010 A bomo danes zvečer kero odpeljali ali ne? Citiraj Link to post
piko 1 Napisano November 7, 2010 Share Napisano November 7, 2010 A bomo danes zvečer kero odpeljali ali ne? Ja mogoče pa res. samo upam, da mi ne bodo zvečer otroc po glavi skakali Fino bi blo še par krogov prej odpeljat, da se seznanim z progo. Kje so časi Grand prix? Še iz teh časov poznam proge (interlagos, monza ...), ki sicer niso bile ne vem kako natančne, pa vendarle toliko natančne, da sedaj ni problemov s spoznavanjem proge. Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano November 7, 2010 Share Napisano November 7, 2010 Če se komu da in je sposoben se lahko lahko oglasi na kakšni dirki v braziliji. Naj me doda na listo pa ga povabim! Yelo69 Server pa je postavljen z vklopljenimi vsemi pomočmi! Da ne bo jamranja! Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano November 7, 2010 Share Napisano November 7, 2010 A to mate original ? A se zdej po patchu splača kupt original? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 31, 2011 Avtor Share Napisano January 31, 2011 Prihajajo letošnji skini (neuradni). 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 18, 2011 Avtor Share Napisano May 18, 2011 Sezona 2011 Prenos! (potrebna registracija / prijava) This modpack completely converts the game to the 2011 season. Features Liveries -- Brand new liveries have been made for each car to match each team from the season. Cockpit Wheels -- The wheels have been redone for the teams to match their real life counterparts. Pit and Race Crews -- Crews have been repainted to match their 2011 appearance. Garages/Paddocks -- Teams have new garages and paddocks to better match their sponsors and car livery. New Drivers -- A total of 6 brand new drivers are now in the game. Track Order -- All the tracks in the game are in proper 2011 order. Driver/Team Strengths -- All drivers and teams are edited to match their skills and positions as close as possible to the 2011 season. Helmets -- Some helmets are done but the rest of them will be released soon. Car/Track Menus -- There are new car and track menu selection screens. 2011 Video -- A brand new video was made at game startup for the 2011 season. Car Hud 2011 -- There is now a new speedometer to match the new season. Citiraj Link to post
pezi 0 Napisano June 3, 2011 Share Napisano June 3, 2011 LP Imam eno uprasanje glede F1 za to sezono kok se to igra in kaj potrebujes za to igro da lahko igras preko interneta???Kolk vem si mors neke proge dol podegnat in podobno.Rabis kaksen program??? Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 3, 2011 Share Napisano June 3, 2011 Ko govorimo o igri F1 Game 2010 potem potrebuješ za online igranje original igro vsaj, ko se je šlo glede dirkanja v ligi s to igro je bil potreben original (mislim, da trenutno pobje tega ne vozijo - correct me if i am wrong). Če pa originala nimaš in bi vseeno rad poizkusil z online dirkanjem pa obstaja en zakompliciran postopek, ki je opisan na naslednji povezavi. Povezava! Sam sem že malo pozabil kako točno ta postopek gre zato, če ti ta link nebo preveč pomagal še malo preglej po spletu za kakšen boljši vodič. :wink: Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano June 3, 2011 Share Napisano June 3, 2011 Saj ni res pa je Če v tej igri v progi KANADA malo sekaš šikano pred ciljno ravnino ti še naslednji krog ne šteje časa ker prideš z večjo brzino v ciljno ravnino,mater so pogruntal ne pa kakor rFactor,kje vse ravno.Čisto vse je boljše kot rFactor razen simulacije pa tud če gledamo real F1 tud tolk ne drsi kakor tu v naših modih.Res pa je da moreš met kr orng komputer da to vse skup poganja ,da zgleda kakor mora pr men je OK. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 Če bo komu kaj zajebavalo, je tole en vodič, k sem ga naredu lani, pa mislim da je celo nekje na forumu naložen, ampak sem ga vseeno naložu tut na megaupload.. Ta link preizkušeno deluje: Povezava! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 5, 2011 Share Napisano June 5, 2011 Če bo komu kaj zajebavalo, je tole en vodič, k sem ga naredu lani, pa mislim da je celo nekje na forumu naložen, ampak sem ga vseeno naložu tut na megaupload.. http://www.megauploa...m/?d=97M108FILP @marko link ne deluje poskusi še enkrat prosim Citiraj Link to post
Recommended Posts