zamex23 1 242 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Naj mi kdo razloži če dam sampling na 8xqaa mi dela na 22 fpsjev, če dam na off mi dela pa na 24 fpsjev ubistvu skor ni razlike pa bi mogla bit ogromna in nimam vsync uklopljen.. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Če še ma kdo tak problem ma tu rešitve za to. Windows 7: 1. Delete original replay folder (and file) by exploring to ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yourc omputersname\ NOTE: The folder 'ProgramData' is hidden; in order to see hidden files and folders you have to check a box in folder options. Windows 7 -> Control Panel -> Folder Options -> 'View' Tab -> Select 'Show hidden files, folders, and drives' Windows XP -> My Computer -> Tools -> Folder Options -> View - Select 'Show hidden files, folders, and drives' 2. Open Command Prompt with admin privileges (search 'cmd' and right click on cmd.exe and select 'Run as Adminsitrator') 3. Use mklink to create the symbolic link. This is what I typed, but you must edit this with your own file directories: mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\replay H:\Games\F12010\replay 4. Now create the folder in the new location, in this case I created both the F12010 and replay folder on my H drive. 5. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance should increase. Any performance increases this has given me are within the margins of error, however, others believe this to be a fix for lag and frame skips. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 in a deluje zamex? Pomoje je fora da je isto FPS pač v tem da je spil cist neoptimiziran za nekatere procesorje. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Ne najbolš, še kr mam isto. Igra na nvidia karticah enostavno uporablja samo okoli 40% moči, ker ima prijatelj pri skoraj istem računalniku le da ima ATI 60 fpsjev konstantno, ta problem ima več ljudi http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-technical-help-1343/431572-low-fps-there-fix.html ..treba bo patch, kr to je za znoret da mi laufa na 22 fpsjih. [Jaoo] Citiraj Link to post
igi 51 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 http://www.rockpapershotgun.com/2010/09/28/wheel-life-f1-2010-ai-faked/ Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 hehe dobra ... zaradi takih razlogov nikoli ne igram proti računalniku ničesar....niti cod, niti starcraft, ipd Poleg tega se pri dostih špilih, če dost preigraš opazi patterne po katerih se računalnik obnaša. V starih cajtih sem dost Fifo preigral, pa sem potem nehal, ker so se stalno dogajale ene in iste situacije, ker pač niso sprogramirali dinamično odzivanje računalnika ampak so samo statično sprogramirali kako naj se obnaša in to je to. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Hmm sicer ne vem kolk se spoznate na programiranje... samo praktično nemogoče je narediti pameten AI ! Vedno bodo obstajali neki paterni po katerih se bo AI obnašal razen ČE bi naredili, da bi se ta AI samostojno učil, za kar pa bi potreboval super PC, ki bi si zapomnil vse situacije in njihove rešitve. Hehe za en špil bi potreboval strežniško sobo da bi samo zapisal vse situacije in njihove solution-e na disk Da ne govorimo kakšno proc moč bi potrebovali da bi vse to obdelovala.. pa taka igra bi se najbrž delala enih 10 let ?!?!? Tako da kar se mene tiče je ta debata čist mim itaq... oziroma je ista kot debata kdaj bodo roboti delali kompleksne stvari namesto nas. Citiraj Link to post
igi 51 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 no, ni čisto tako... če sem pri GP3 lahko zapeljal na stran in gledal kako se računalniški nasprotniki dajejo med sabo - pa sploh ni bilo slabo - bi lahko po desetih letih tudi pogruntali kaj podobnega. Pa so mašine sedaj svetlobna leta spredaj Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 a kdo ve kako bi naredu da bi mi špil spet delu na fullsreen? Ker sem enkrat prtisnu ALT+TAB da sem v winse pršu in od takrat naprej nikakor ne morem več zalaufat špila na fullscreen. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 Res je edgeslo.....ne da se narediti popoln AI....lahko se pa naredi zelo dobrega. Še posebej pri dirkačinah, kjer imaš nabor komand zelo zožan. Tudi, če bi samo napisali 100 različnih reakcij na neke dogodke, pa bi jih večino će ujeli. To da gredo kvalifikacijske čase na random si izmislit, je pa čista bedarija oziroma lenoba in želja po hitrem zaslužku. p.s.: smo programerji in vemo kaj se da narediti Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 to zato k niso znal sprogramat "lightview"-a u igro. :P Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 Kaj pa včeraj,ko sem si mehanika povozil! :oops: Kaj takega pa še ne! Tudi na takšno stvar so se spomnili pri igri. Lepo mi je mehanika razmetalo po haubi oziroma nosu dirkalnika,ko sem prepozno zaviral v boksu. No pol se pa fant lepo gor pobere in pomaga dirkalnik potisnit na predvideno mesto.:wink: V glavnem sem bil kar presenečen,ko sem opazil da se mi mehanik valja po dirkalniku. 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 Mal preveč dela so si nardil z postranskimi stvarmi. Mam občutek da so mel za dirkanje 1 tedn cajta... ostale neumnosti pa 1 let. Evo tukej nekej, da ne bo vse tko RJAVO! (po slikcah sodeč izgleda mnogo boljše) http://www.virtualr.net/f1-2010-realistic-sun-mod-1-0-released/ 1 Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 Kaj pa vem! Jaz jo sedaj par dni vozim pa mi sploh ni tolk napačna. Manj je dela z nastavitvami in več vožnje za kar je igra tudi predvidena. Se pa že dobijo tudi neki popravki oziroma posodobitve za manj oprijema in podobno. Vsaj kolk sem nekje na hitro opazil. Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano September 30, 2010 Share Napisano September 30, 2010 Z Mirotom in Šoštarjem smo danes vsekali eno dirko in moram rečt da je kar precej zanimivo. Sicer je še nekaj napak ampak z časom se bodo odpravile. Treba se je nvadit. Pretiravanja pa se tudi hitro kaznujejo. Sploh pa je velika razlika med mehkimi in trdimi gumami in to te hitro zavede tako v zavojih kot pri zaviranju. V boksih sem pa spet mehanika skotal 2X! Citiraj Link to post
Recommended Posts