Skoči na vsebino

F1 2010 Game

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 278
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj dobrih nekaj slabih stvari, vsekakor mi ni všeč da ne bo kroga za ogrevanje.

Patch je zunaj. Prenos!

To je samo za "pirate"?

Posted Images

Hm, jst sm štartu 13. v Singapurju, pa sm bil v 1. krogu na 2. mestu (expert in to, če se temu sploh lahko reče expert)... Na zaviranju sem prehitel 4 dirkače naenkrat itd. Prideš pa na 2. mesto in se Lewis Hamilton AI pelje 3 sek hitreje od dosežka na Q. AI en krog vozi kot po jajcih, v naslednjem dobi TURBO in na vsakem pospeševanju ti odide kot da ma 1000KM (pa še tiste dirkače, ki si jih prej prehitel kot za šalo, se potem nalimajo na tvoj zadek, kot da so odkrili 7. prestavo). Skratka, mimo :wink:

Ja pri rfactorju pa ni isto al kaj!? Kolk se meni zdi je skoraj identična slika. Tudi pri rfactorju (težavnost na 115%ali več) si lahko po 4 ali celo več dirkalnikov na enkrat prehitel.

Tudi pri rfactorju je tako da ti AI za tabo kar naenkrat čudežno zmanjša razliko.

Tudi pri rfactorju se dirkači nalimajo od zadaj. Z tem da se grejo "četica koraka" celo dirko!

Ne zagovarjam ne ene ne druge igre ampak to kaj si naštel se mi zdi da ni glih neki "mimo",ker je povsod podobno!

Sicer pa tako ali tako še ni in je tudi ne bo igre ki bi vsem ustrezala.

Meni sta obe igri solidni! Pač ena ima to kar druga nima in obratno.

Špil je lep in fun za furat. Tko kot sm pričakoval da bo. Verjetno so naketeri pričakovali simulacijo, tisti so lahko razočarani. Meni je pa prav všeč, da mam eno arkado za furat. :)

Evo če vam je cockpit view nevozen, klastrofobičen... tukej ze prvi dodatki. http://www.virtualr.net/f1-2010-camera-mods-released/#comments

Upam da cez kak tedn pride ze prvi handling mod. ;)

Tam kjer imaš instaliran game imaš pod folder cars in potem se za vsako mostvo dodaten direktorij.. v teh direktorijih imaš cameras.xml datoteke katere predvidevam da prepišeš s temi..

Hehe si bil hitrejši od mene... in kako je ?