kobra111 0 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Na par***u je že naložen za PC. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Sprobal smo tole Par..s verzijo,vendar bom še mal počaku na original,pomoje se splača. :wink: Citiraj Link to post
kobra111 0 Napisano September 22, 2010 Share Napisano September 22, 2010 Sprobano. Bolj arkadno kakor smo pričakovali.. Glede grafike nimam pripomb. Samo če bi bila malo bolj sim verzija, pa bi bla super. Aja pa zvok me tut ni pripričal... Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Ko prestavljaš ful zaostaja menjalnik (pol sekunde ziher) ali je to to ali smo navajeni na bolj direktno šaltanje? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Poglej si en real onboard posnetek in glej roke ter poslušaj zvok in boš hitro ugotovil, da to ni to.. Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 sej pravim, v primerjavi z RF to traja celo večnost, predno prestavi oziroma si skos v rdečih obratih, ker seveda zamujaš. No, z mal treninga se bi že navadil. Lega avta v ovinek (sploh sprednji del) je veliko boljši kot pri našem 2010 RF modu ... ostalo še ne vem, sem naredil sam ene par krogov - z original nastavitvami. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Se bom izrazu tko k se mesarič izraža Ta špil je skret (moje mnenje) Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 hehe, no glih "skret" seveda ni :wink: Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Kaj pa vem! To prestavljanje sem malo opazoval in se mi zdi,da včasih čist normalno prestavi,včasih pa zamuja. Ampak pol sekunde glih ne! Tako kot pri nekaterih. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Tudi pri meni je tako,kot je Yelo reku,sicer pa nevem kaj dajete takšne opazke na igro,je zelo enostavno "pusti ali vzemi",verjamem pa,da tisti ko jo bojo kupl,jim ne bo žal če ne drugega bo vsaj nekaj novga,jaz jo bom kupil pa a je "skret" al pa ne,za mene ni. Če pa pogledamo sedaj rFactor je pa že tudi katastrofa z temi modi,vedno večje drsalnice,kje so časi CTDP,RH Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Men pa prestavlja normalno... če gledaš obratomer, takoj ko pritisneš drugo prestavo jo zamenja, je pa res da ti ne sme uhajat v višje obrate kjer ga prevrti in je potem tudi zvok čuden, kot da zamudiš šaltanje. Meni je še vedno bolj problem sama vožnja, katera je bolj podobna vožnji po železniških tirih. Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Če pa pogledamo sedaj rFactor je pa že tudi katastrofa z temi modi,vedno večje drsalnice,kje so časi CTDP,RH ja, točno to. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Tisti ki imate audio lag si morate v audio prvo nastavitev prestavit na Software. Tisti ki imajo 5.1 najbrž tega ne rabijo počet Citiraj Link to post
maf 21 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Če pa pogledamo sedaj rFactor je pa že tudi katastrofa z temi modi,vedno večje drsalnice,kje so časi CTDP,RH Kaj mislš z drsalnicami? CTDP je bil težji za vozit, kot pa RFT 2010 na primer, tut nastavitev je bla bolj obsežna in težja za zadet... :wink: lp Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 23, 2010 Share Napisano September 23, 2010 Modi so pač modi, vrjetno jih noben tak ne dela, ki je ze kdaj v F1 bil. Zdj če je težje še ne pomen da je bolj realno. Codemasters gre pac prodajat tisto, kar je lepo in vozno za vse, torej za denar. Pr(a)va simulacija formule (najblizja realnosti, ceprav se vedno vrjetno far off) bo iRacing Williams. Citiraj Link to post
Recommended Posts