silicijeva dolina 1 254 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Če sem prav razumel bo špil podoben Racedriver GRID in Colin Mcrae DIRT2(grafično ter igralno) saj bo vseboval nekatere elemente kot recimo " flashback", če se bomo slučajno z avtom razbili ali ga kako drugače poškodovali se bomo lahko vračali z časom nazaj, ter nadeljevali od tam,kjer je bil avto še cel in nepoškodovan! Kot je že @zamex23 napisal ne bo ogrevalnega kroga, manjkal bo tudi Parc ferme, kar je pomoje slabo, saj bi z tem lahko ciljali tudi med igralce, ki imajo radi simulacije! Za boljše vzdušje med dirko bi lahko poskrbel tudi "Safety car", ki ga nažalost tudi ne bo! Grafični pogon bo ostal enak, kot je bil že pri zgoraj omenjenih igrah(Ego engine). Skratka, igra bo po moji oceni končala po nekaj urah igranja na polici, vsa prašna, tako kot je končala Racedriver GRID & Colin Mcrae DIRT2!! Lahko pa še povem, da UPANJE UMRE ZADNJE Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Povezava Glejte 50s ko zavije v ovink (Katastrofa ) Sej zgleda res dobr in vse je super sam igralnost mi je pa z vsakim videom manj všeč Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Mene sm zanima kolk so plačal tistga bivšga voznika F1, da tle kima kako je špil realen...mislim, pomoje ni treba 2x ugibat, da simulacija definitivno ne bo. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Ja to je dejstvo.. Najbolj so mi smešni kakšni komentarji na rfactorcentral forumu, ko večina folka piše, da ko bo zunaj F1 2010 od CM, ne bojo več povohali rFactorja. Verjetno so vsi eni tistih, ki vozijo z vsemi pomočmi. Rok D. bi reku.. "raja" Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 3, 2010 Share Napisano June 3, 2010 Sj ze v naslovu vidš "GAME"... Tole bo za na tipke nabijat. Ni to za nas ampak res za rajo. Če bi enkrat teli codemasters mal pomagal financirat kak Simbin oz ISI, bi pa mi na račun prsli... Citiraj Link to post
Khorne 4 Napisano June 4, 2010 Share Napisano June 4, 2010 Povezava! Samo tole vreme so pa res zadel, da bi bilo v RF2 kaj takega. Ups vidim, da je dal že Gregor ta posnetek... pardon Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 11, 2010 Share Napisano June 11, 2010 Nekaj novih fotk! Povezava Pa še en filmček, ki ga osebno prej še nisem opazil! Povezava Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 15, 2010 Avtor Share Napisano June 15, 2010 Slike iz sejma E3 2010 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano June 15, 2010 Share Napisano June 15, 2010 Zgleda res hudo, če se bojo držal osnov voznega modela (da bom uporabljal tudi stopalko za zavore) bo tole kul. Citiraj Link to post
Khorne 4 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 1. slika je utrgana! Samo se vidi že potem, ko niso dal originalnega tv styla. Tisti števec kar nekaj pa mapa, ki jo kaže spodaj levo.. mislim bv. Pri F1 pa res ni uporabna Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Ni mi jasno na 1. sliki kaj je vse spacano zraven, ... kot bi hotl 3D nardit Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Pa saj nobena ni kvalitetna! Mislim,da so fotografije monitorja! Če dobro robove pogledaš (slika 1,2,4) pol se to opazi pa tudi po črtah oziroma lisah (slika 3),ki letijo čez fotografijo! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Ta špil bo en navadn crap če mene uprašate. Ena totalna arkada, ki bo mišljena za igranje na tipkovnico.. LP! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 16, 2010 Avtor Share Napisano June 16, 2010 In še dva video posnetka Video posnetek 1 Video posnetek 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts