Skoči na vsebino

F1 2010 Game

mAxL

Recommended Posts

Če sem prav razumel bo špil podoben Racedriver GRID in Colin Mcrae DIRT2(grafično ter igralno) saj bo vseboval nekatere elemente kot recimo " flashback", če se bomo slučajno z avtom razbili ali ga kako drugače poškodovali se bomo lahko vračali z časom nazaj, ter nadeljevali od tam,kjer je bil avto še cel in nepoškodovan! Kot je že @zamex23 napisal ne bo ogrevalnega kroga, manjkal bo tudi Parc ferme, kar je pomoje slabo, saj bi z tem lahko ciljali tudi med igralce, ki imajo radi simulacije! Za boljše vzdušje med dirko bi lahko poskrbel tudi "Safety car", ki ga nažalost tudi ne bo! Grafični pogon bo ostal enak, kot je bil že pri zgoraj omenjenih igrah(Ego engine).

Skratka, igra bo po moji oceni končala po nekaj urah igranja na polici, vsa prašna, tako kot je končala Racedriver GRID & Colin Mcrae DIRT2!!

Lahko pa še povem, da UPANJE UMRE ZADNJE [guns]

• Odgovori 278
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj dobrih nekaj slabih stvari, vsekakor mi ni všeč da ne bo kroga za ogrevanje.

Patch je zunaj. Prenos!

To je samo za "pirate"?

Posted Images

Mene sm zanima kolk so plačal tistga bivšga voznika F1, da tle kima kako je špil realen...mislim, pomoje ni treba 2x ugibat, da simulacija definitivno ne bo.

Ja to je dejstvo.. Najbolj so mi smešni kakšni komentarji na rfactorcentral forumu, ko večina folka piše, da ko bo zunaj F1 2010 od CM, ne bojo več povohali rFactorja. Verjetno so vsi eni tistih, ki vozijo z vsemi pomočmi. Rok D. bi reku.. "raja" :P

Sj ze v naslovu vidš "GAME"... Tole bo za na tipke nabijat. Ni to za nas ampak res za rajo.

Če bi enkrat teli codemasters mal pomagal financirat kak Simbin oz ISI, bi pa mi na račun prsli...

Pa saj nobena ni kvalitetna! Mislim,da so fotografije monitorja!

Če dobro robove pogledaš (slika 1,2,4) pol se to opazi pa tudi po črtah oziroma lisah (slika 3),ki letijo čez fotografijo!