mAxL 1 106 Napisano December 1, 2010 Share Napisano December 1, 2010 Članek na F1 Magazin. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 1, 2010 Avtor Share Napisano December 1, 2010 Opis roko na srce je 5min igranja, brez volana ali veselja do vožnje, ne rečem je lep, ampka igra se odvija šele od 20 stopnje dalje, igram po 8h na dan, pa sm šele na 18!Tako da škoda da pišejo prehitevajo samega sebe! O stilu vožnje in nabijat da je neka čista arkada je to zame laž, kot da nism nikoli vozil vseh iger na pc-ju, lahko rečem le eno, rabiš vsaj 20h da jo dodobra prevoziš na volanu in vidiš kaj igra nudi, težava je el ena, toliko je vozil, da se tako različno obnašajo, da dobiš res mešan občutek, če hočeš dobro voziti, rabiš za en avto krepko št ur, en avto, ne pa it vozit 100kom nato udarit neko povšalno oceno! Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 1, 2010 Avtor Share Napisano December 1, 2010 Kdor bi rad probal GT5 v LJ naj pride na rc drift, imeli bomo tudi LCD, GT5, G25 VOLAN, VABLJENI Solo drift twin drift test challenge drift vide games drift Datum: 4.12.2010 Lokacija: Ihan Domžale Ljubljana Proga: Indoor Citiraj Link to post
Matjaz46 0 Napisano December 1, 2010 Share Napisano December 1, 2010 Ok tole bo verjetno v kratkem v moji sobi... G27 že imam ekran 24" tudi, manjka mi samo še PS3+GT5... obvezno kakor sem prebral mora bit tole noro. Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano December 1, 2010 Share Napisano December 1, 2010 Ti si pa zaslužijo vsak cent .. in še več! Kera ideja! Citiraj Link to post
Maranello 28 Napisano December 1, 2010 Share Napisano December 1, 2010 tudi mene je malo razočaral opis na F1M o GT5.. že GT1 pa GT2 sta bili dobri igri za tisti čas, ko so ju izdali.. GT5 pa vidim tak po slikah pa videih, da je vrhunska zadeva. in dokler nimaš Ferrarijev pa ostalih "strojev", ne moreš povedat, da je igra slaba. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 2, 2010 Avtor Share Napisano December 2, 2010 To je to, sam sem na 19 in še ne vidim kaj bo, na 20 se baje avto bolj razbija, na 40 čisto, nekje je pisalo da na 47 dobiš tuning zavore, vrjemm da niso pozabila na najmanjšo malenkost, ter ko bodo začeli deževat popravki bomo šele zijali debelo! Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano December 2, 2010 Share Napisano December 2, 2010 Jaz sem pa včeraj prebral, da se PD pripravlja na razkritje novega official volana za GT5: "Thrustmaster T500RS" Men se zdi zanimivo, da niso šli spet z logitechom, ampak da so zbrali Thrustmasterja, me zanima kakšen volan bodo vn dali. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 2, 2010 Avtor Share Napisano December 2, 2010 Cena bo zihr soldina, lepa, ma upam da bi bil fedbeck vredu, vse ostalo je lahko solidno, pogoj cena! Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano December 2, 2010 Share Napisano December 2, 2010 Ja no, sej Thrustmaster nima dragih volanov. Mogoče se je Kaz odloču za Thrustmasterja namesto logitecha tut zato, ker bodo ziher nardil kak boljši volan kot ga je naredu logitech po isti ceni al pa mogoče mal dražji, sam ne verjamem da bodo navili na več kot 200€. Kar je posledično bol dostopno množicam. Bomo vidl. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 2, 2010 Avtor Share Napisano December 2, 2010 Končno sem jo dočakal,legenda drifta, kr neki časa jo ni bilo pod rabljenimi vozili, trenutno predelana do konca, odlična za hude drifte, avto gre nadmočno pod velikim kotom v lep drift. Citiraj Link to post
Nitro 0 Napisano December 4, 2010 Share Napisano December 4, 2010 Že sam imam ps2 in gran turismo 5 prologue in tudi tam je odl. grafika. Sedaj čakamo samo še da pride to*** in da vrzemo z neta ker 70€ pa je pretirano drago. Citiraj Link to post
play 502 Napisano December 5, 2010 Avtor Share Napisano December 5, 2010 fubick photo Turboman photo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Hude fotke!!! Citiraj Link to post
Recommended Posts