Skoči na vsebino

Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

play

Recommended Posts

• Odgovori 219
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tapravi drifterji imajo mušice na boku avtomobila! kje jo maš ti?

Sploh nism videl tega, še vedno stoji skrit, in ni šel v javnost, ne vem, pomoje ne bo nič,ker ni časa za vse, mogoče pa... Nov DLC ponuja tudi Slike by Barthez Lamborghini Aventador LP700-4

Če slučajno še kdo vozi GT5, se vozi že 4 sezona lige. Vabljeni, tudi za naprej. Če niste za ligo, se večinoma zberemo proti večeru, srede ali četrtki, dirke pa v soboto. lp LINK

Opis roko na srce je 5min igranja, brez volana ali veselja do vožnje, ne rečem je lep, ampka igra se odvija šele od 20 stopnje dalje, igram po 8h na dan, pa sm šele na 18!Tako da škoda da pišejo prehitevajo samega sebe!

O stilu vožnje in nabijat da je neka čista arkada je to zame laž, kot da nism nikoli vozil vseh iger na pc-ju, lahko rečem le eno, rabiš vsaj 20h da jo dodobra prevoziš na volanu in vidiš kaj igra nudi, težava je el ena, toliko je vozil, da se tako različno obnašajo, da dobiš res mešan občutek, če hočeš dobro voziti, rabiš za en avto krepko št ur, en avto, ne pa it vozit 100kom nato udarit neko povšalno oceno!

Kdor bi rad probal GT5 v LJ naj pride na rc drift, imeli bomo tudi LCD, GT5, G25 VOLAN, VABLJENI

ff1.jpg

Solo drift

twin drift

test challenge drift

vide games drift

Datum: 4.12.2010

Proga: Indoor

To je to, sam sem na 19 in še ne vidim kaj bo, na 20 se baje avto bolj razbija, na 40 čisto, nekje je pisalo da na 47 dobiš tuning zavore, vrjemm da niso pozabila na najmanjšo malenkost, ter ko bodo začeli deževat popravki bomo šele zijali debelo!

Jaz sem pa včeraj prebral, da se PD pripravlja na razkritje novega official volana za GT5: "Thrustmaster T500RS"

Men se zdi zanimivo, da niso šli spet z logitechom, ampak da so zbrali Thrustmasterja, me zanima kakšen volan bodo vn dali.

Ja no, sej Thrustmaster nima dragih volanov. Mogoče se je Kaz odloču za Thrustmasterja namesto logitecha tut zato, ker bodo ziher nardil kak boljši volan kot ga je naredu logitech po isti ceni al pa mogoče mal dražji, sam ne verjamem da bodo navili na več kot 200€. Kar je posledično bol dostopno množicam. Bomo vidl.

Končno sem jo dočakal,legenda drifta, kr neki časa jo ni bilo pod rabljenimi vozili, trenutno predelana do konca, odlična za hude drifte, avto gre nadmočno pod velikim kotom v lep drift.

tt1.jpg

tt2.jpg