Skoči na vsebino

Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

play

Recommended Posts

• Odgovori 219
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tapravi drifterji imajo mušice na boku avtomobila! kje jo maš ti?

Sploh nism videl tega, še vedno stoji skrit, in ni šel v javnost, ne vem, pomoje ne bo nič,ker ni časa za vse, mogoče pa... Nov DLC ponuja tudi Slike by Barthez Lamborghini Aventador LP700-4

Če slučajno še kdo vozi GT5, se vozi že 4 sezona lige. Vabljeni, tudi za naprej. Če niste za ligo, se večinoma zberemo proti večeru, srede ali četrtki, dirke pa v soboto. lp LINK

Play, ker predvidevam, da samo tole temo bereš:

Majce mam zate. Boš kej v okolici Trebnjega v soboto? Drugače uletim v NM, da ti jih dostavim.

lp

Hee maš prav, al ni časa, stunal Hondo blokado na 9,3k rpm, čas Tsukuba bo kmal pod 1minuto,..

Buri ali pa če ti uletiš,probaš še gt-ja.

Hee maš prav, al ni časa, stunal Hondo blokado na 9,3k rpm, čas Tsukuba bo kmal pod 1minuto,..

Buri ali pa če ti uletiš,probaš še gt-ja.

Težka. Že tko bom sam uleti v NM pa pičil nazaj. Sej ti pravm, enostavno ni cajta :) Edin če lahko zdržiš brez majčke do naslednjega vikenda. Naslednji vikend pa bi mel več cajta...

Play, jaz bom v soboto več ali manj skos okoli doma. Za kako pivo si bom našel čas, tako da pokliči, ko bo v naših koncih pa se zmeniva kje ga bova spila. Predlagam kar kako Evropo - verjetno poznaš?

Ajoooo, dobil 3x Nürburgring, prva navadna ,kot v GT4, druga noč-dan čist prehuda, 3tja je cela +nova pista poleg, kaj sm vesel, dobiš pa jih v special Mercedes 2 tekmovanje.

No ker je bilo očitno preveč dinarjev, kupim Evota 10tko in ga stunam dokraja, cena vsega 190k.

Na avtu ni da ni, mal mi je žal keša a vsen, čista brutalna moč, avto ima celih 500HP.

Body chassis stage 3

Engine Sports ECU

Engine tuning stage 3

Sports Intake Manifold

Racing Air filter

Sports Exhaust manifold

Catalytic converter sports

Titanimu Exhaust

High RPM range turbo kit

Clutch twin plate

Flywheel semiracing

AYC Controler

Carbon Propeller shaft

Fully customisable kit

Racong soft tyres

Moja testna proga Tsukuba.

em.. eno vprašanje.. ni vezano z GT5, je pa z GT1 in GT2 :D.. mogoče keri izmed vas ve, kje bi lahko dobil ti 2 igri?

Gt1 in2 sta samo za ps1 to veš, ja a se dobit res jih morš mal bolj iskat, ali glej ebay

Nekaj novega

Ferrari 458 Italia 09 622 HP Tsukuba Circuit

Nimam besed, avto je čista hudobija,zvok tak da mi kr zvočnike uničuje..,stunan nekaj malega,ker ni več dinarjev.

Po peklu je to pa čista božjast,čas 6.51.xxx vem da ni bohve kaj,sm ne no,to je napeto vse minute,nimam besed, Odlična info pa je da soft racing gume zdržijo cel krog in še več, v GT4 niso niti pol!

nrburgring-nordschleife.jpg

san-gimignano-town-squar.jpg

lucerne-chapel-bridge1.jpg

lucerne-chapel-bridge.jpg

Mal pčezz zabave, delam svoje kart proge,pol pa drift akcija,napeto čist ob ograji,mal placa, ročna pa gasaa,,cel krog paljenja gum,noro.

tokyo-bay-kart2.jpg

tokyo-bay-kart1.jpg

tokyo-bay-kart.jpg