B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Play, ker predvidevam, da samo tole temo bereš: Majce mam zate. Boš kej v okolici Trebnjega v soboto? Drugače uletim v NM, da ti jih dostavim. lp Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 25, 2010 Avtor Share Napisano November 25, 2010 Play, ker predvidevam, da samo tole temo bereš: Majce mam zate. Boš kej v okolici Trebnjega v soboto? Drugače uletim v NM, da ti jih dostavim. lp Hee maš prav, al ni časa, stunal Hondo blokado na 9,3k rpm, čas Tsukuba bo kmal pod 1minuto,.. Buri ali pa če ti uletiš,probaš še gt-ja. Citiraj Link to post
Maranello 28 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 em am um... tale nov GT5 se da že kupit?.. mislim ga že prodajajo?.. ker jaz bi to rad kupil, mam pa GT 5 prologue, pa že prej na ps1 sem igral ene GT-je in so mi GT-ji enostavno preveč VŠEČ Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Hee maš prav, al ni časa, stunal Hondo blokado na 9,3k rpm, čas Tsukuba bo kmal pod 1minuto,.. Buri ali pa če ti uletiš,probaš še gt-ja. Težka. Že tko bom sam uleti v NM pa pičil nazaj. Sej ti pravm, enostavno ni cajta Edin če lahko zdržiš brez majčke do naslednjega vikenda. Naslednji vikend pa bi mel več cajta... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 zdj bo pa nag po svet letu, ker mu majcke ne prneses! Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 25, 2010 Avtor Share Napisano November 25, 2010 zdj bo pa nag po svet letu, ker mu majcke ne prneses! Hehhee,me firbec ganja kakšne so, Buri poklič,pa pripičm. Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 25, 2010 Avtor Share Napisano November 25, 2010 Aja špil je zunej od srede, jaz ga sicer od torka furam, dobi se ga v bb 69e, biba 60e se mi zdi,mel sm že 6kom po 49.99e, če bo kak lahk javim.. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Play, jaz bom v soboto več ali manj skos okoli doma. Za kako pivo si bom našel čas, tako da pokliči, ko bo v naših koncih pa se zmeniva kje ga bova spila. Predlagam kar kako Evropo - verjetno poznaš? Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano November 25, 2010 Share Napisano November 25, 2010 Luštni posnetki. Jaz še čakam na svojo GT5, bom mogu najbrž čakat še do drugega tedna, ali pa mogoče do drugega drugega tedna. Se pa veselim furanja z vami. Povej ko boš postavu svoj portal Play. :wink: Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 27, 2010 Avtor Share Napisano November 27, 2010 Ajoooo, dobil 3x Nürburgring, prva navadna ,kot v GT4, druga noč-dan čist prehuda, 3tja je cela +nova pista poleg, kaj sm vesel, dobiš pa jih v special Mercedes 2 tekmovanje. No ker je bilo očitno preveč dinarjev, kupim Evota 10tko in ga stunam dokraja, cena vsega 190k. Na avtu ni da ni, mal mi je žal keša a vsen, čista brutalna moč, avto ima celih 500HP. Body chassis stage 3 Engine Sports ECU Engine tuning stage 3 Sports Intake Manifold Racing Air filter Sports Exhaust manifold Catalytic converter sports Titanimu Exhaust High RPM range turbo kit Clutch twin plate Flywheel semiracing AYC Controler Carbon Propeller shaft Fully customisable kit Racong soft tyres Moja testna proga Tsukuba. Citiraj Link to post
Maranello 28 Napisano November 28, 2010 Share Napisano November 28, 2010 em.. eno vprašanje.. ni vezano z GT5, je pa z GT1 in GT2 .. mogoče keri izmed vas ve, kje bi lahko dobil ti 2 igri? Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 28, 2010 Avtor Share Napisano November 28, 2010 em.. eno vprašanje.. ni vezano z GT5, je pa z GT1 in GT2 .. mogoče keri izmed vas ve, kje bi lahko dobil ti 2 igri? Gt1 in2 sta samo za ps1 to veš, ja a se dobit res jih morš mal bolj iskat, ali glej ebay Nekaj novega Ferrari 458 Italia 09 622 HP Tsukuba Circuit Nimam besed, avto je čista hudobija,zvok tak da mi kr zvočnike uničuje..,stunan nekaj malega,ker ni več dinarjev. Po peklu je to pa čista božjast,čas 6.51.xxx vem da ni bohve kaj,sm ne no,to je napeto vse minute,nimam besed, Odlična info pa je da soft racing gume zdržijo cel krog in še več, v GT4 niso niti pol! Mal pčezz zabave, delam svoje kart proge,pol pa drift akcija,napeto čist ob ograji,mal placa, ročna pa gasaa,,cel krog paljenja gum,noro. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 28, 2010 Share Napisano November 28, 2010 otrok..hehe Citiraj Link to post
Maranello 28 Napisano November 28, 2010 Share Napisano November 28, 2010 vsaj dirkanje igra, mu je oproščeno .. jaz tudi upam da čimprej zberem 60€ pa kupim tale GT5, to bom spet nažigal ko nor Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano November 28, 2010 Share Napisano November 28, 2010 Jao Play, ti me boš tolk zrajcou, da k bom dobil špil, me vsaj 1 tedn ne bo iz sobe... si bom najbrž kr hladilnik not preselu pa zaloge za 1 tedn nabavu Citiraj Link to post
Recommended Posts