Killer_B 87 Napisano August 19, 2009 Share Napisano August 19, 2009 Pa sej imajo že vse zmodelirano iz starih verzij....zdej so samo še dodali 5 amaturk naredili za teh 5 amaturk 50 skinov in tle maš novih 50 avtov. So pa zelo lepe. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano August 20, 2009 Share Napisano August 20, 2009 5 armaturk x 50 skinov = 250 novih avtov Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano August 20, 2009 Share Napisano August 20, 2009 No sej to sm mislu. Sm bil sicer full dobr v matematiki v osnovni šoli, sam sem potem skozi srednjo šolo postopoma padal v formi. Najhujše je pa bilo na faxu, ko sem imel 3 vrste matematike in sem glede na padanje forme imel kaj nekaj problemov s testi. Ampak to zdaj sploh ni pomembno....hotel sem povedati, da lahko ustvarjalci GT zelo hitro naredijo žbiljon novih skinov in avtov ne da bi se potrudli okoli fizike in podobnih zadev. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 30, 2010 Share Napisano March 30, 2010 The car will be available in spring 2010. In the real and in the virtual world. Kurca ja ... V real je že Kdaj bo pa v virtual? Citiraj Link to post
Prasec 0 Napisano April 1, 2010 Share Napisano April 1, 2010 Sam majo pa res zajeban šiht teli japončki Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 14, 2010 Avtor Share Napisano October 14, 2010 Hajtajaj prestavljen, že kolikokrat, kaj rajcajo Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano October 19, 2010 Share Napisano October 19, 2010 Ja no, jsz na špil čakam že lep čas. Nič zato, slej ko prej bo zadeva pridrvela, upejmo da prej kot slej Definitivno si bom ubodu eno kopijo ko bo špil odzunej, če ima kdo iste namene, vam že zdej potalam svoj PSN: Xaveak Kr lepo me dodajte, da bomo lahko dirkali, ko bo GT5 končno spregledal Blue-ray predvajalnike naših ps trojk. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 22, 2010 Avtor Share Napisano October 22, 2010 Pošteno Monaco F1 Circuit in Gran Turismo 5, Yamauchi Interview Yamauchi Interview Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 18, 2010 Avtor Share Napisano November 18, 2010 Mislim da iz torka oz cel torek in do srede ne bom spal, GTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT [dance] Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 19, 2010 Avtor Share Napisano November 19, 2010 Kdor prvi odgovori na TO temo, mu bom posodil za 14 dni PS3+GT5, mal ste mi čudni nabijači dikačin resno! Al bo tako v p špil-če se vam zdi, ali pa nima niti en PS3 pa ste sm tiho, in tiho....sram vas bodi! Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano November 19, 2010 Share Napisano November 19, 2010 Kaj je pa treba odgovorit? :wink: Citiraj Link to post
Xaveak 0 Napisano November 19, 2010 Share Napisano November 19, 2010 Lepo vidt, da je še kdo tle Gran Turismo entusiast. Jst komi čakam na zadevo, sam imam pa zadevo (oz. bom imel še dones) prednaročeno iz UK, ker so špili iz tam mnogo cenejši s poštnino vred. Tak da bom mogu še mal počakat, da stvarca pride do mene Anyways, moj PSN: Xaveak Fino bi blo če bi me dodal, pa bi šla lahka kej dirkat, pol k bi oba imela špil. Enjoy Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 19, 2010 Avtor Share Napisano November 19, 2010 Po pravici ne vozim nič prek konzol on line bom pa tole itk da bom, tudi kmalu pride http://granturismo.si/ moj oz skupni portal,organizirali bomo slo lige itd itd, bo več znanega kasneje, vem da sem malo zamudil, pa vsen. Sicer pa jaz v torek do srede ne delam nič, špil dobim zgodaj zjutrej,naročim 2x pico, nabijam do srede dop, mal zaspim za 2h , nabijam dalje...,me ne bo za netom 60h+ heeee To čakam že 5let, tako da..... :D :D :D čisti orgazem.....+(kul je to, da mi deklina fino nabija GT-čke od zmer, dva fukjenca pri hiši....) Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 19, 2010 Avtor Share Napisano November 19, 2010 sam imam pa zadevo (oz. bom imel še dones) prednaročeno iz UK, ker so špili iz tam mnogo cenejši s poštnino vred. Upam da ne bo zvenelo grdo, če bi me ta špil koštal 300e ga plačam pol leta v naprej, pa tudi sam gledam za 1evro Citiraj Link to post
Recommended Posts