Domen Grča 205 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Po več kot enem letu se že spodobi da se predstavim. Sem iz Šenčurja pri Kranju, mlad sem 23 let , po poklicu sem gradbeni tehnik ampak moram še vedno lopato gonit že od malega me navdušujejo avtomobili in vse kar je povezano z njimi. Če na cesti srečam hudo bejbo in dober avto mam velik problemov da si oboje dobro pogledam ( no lažem ponavad se raj za avtam obrnem ). Zelo se navdušujem nad driftom , zato sem takrat kupil g27 da sem ga malo sukal,ampak je postalo dolgočasno in me je zaneslo v sim racing vode , sem relativno nov v tej zadevi ampak mi je noro hudo. Vaš forum obiščem večkrat na dan saj se vedno nekaj dogaja in ste fajna skupnost Rad imam organizirane in kulturne dirke kot tiste online brez vezne zadeve... Rad sem del ekipe in pomagam pri organizaciji, znam nekaj photoshopa tako , da rade volje kaj pomagam oz. z veseljem Skupnosti želim še veliko dobrih in zabavnih dirk 7 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano September 5, 2014 Share Napisano September 5, 2014 Lepo Priden No, gled na to, da obvladas PS, mogoce bi lahko sodeloval pri izdelavi preoblek za prvenstvo v Assetto Corsa Kdor bi pac potreboval pomoc. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano September 5, 2014 Avtor Share Napisano September 5, 2014 bom se za skine malce poigral , najbolj da odpremo eno temo samo zato pa se zmenimo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 5, 2014 Share Napisano September 5, 2014 Vse ob svojem času 1 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano September 5, 2014 Share Napisano September 5, 2014 Matjaz ima vse pod nadzorom Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Predstavi še svoj dirkaški kotiček Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano November 2, 2014 Avtor Share Napisano November 2, 2014 V kratkem imam namen narediti svoj sim rig in bom to predstavil. Samo sedež moram nekje dobiti 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts