zamex23 1 242 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Zanimiv je video Tomaža v sosednji temi. Tip pred njim naredi napako, Tomaž začuti priložnost, ga odnese iz steze, pa pri vračanju na stezo pričakuje, da bo tip naredil ne vem kaj. Se umaknil ali kaj... Človek božji, mene ni zanesl s proge če sm vozu idealno linijo, js sm se odmaknu iz steze, da je imel dovolj prostora ko je lovil avto, potem pa sem se vračal s svojo hitrostjo..sicer pa ne vem kaj ima to veze s to debato. Dejstvo je, da vsi preveč govorite in premalo vozite. Nekdo je napisal, da so pravila prezahtevna? Se vi hecate? Mogoče bi pa blo treba uvedit plačljivo prvenstvo, denarna nagrada pa razdeljena med najbolše, in za podporo serverju? Takrat bi imeli pravico se pritoževat, pa še to minimalno, ker so pravila vedno jasna na začetku, če ne prebereš in premleješ v glavi če je to zate je to tvoj problem. Ali pa morda še kakšno boljše pravilo, obvezna udeležba na treningu z najmajn 50 prevoženimi krogi ali pa kaj podobnega. Mal je za razmislit, sploh tisti, ki veliko govorite in naredite najmajn za to skupnost, razen javkanja, ki dela slabo voljo spremenilo pa ne bo nič. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 naredi tako, da bo večina zadovoljna. Od 42 je večina več kot 21... sej ti gre kar čem povedat je, da ti organiziraš zabavo za rojstni dan za 10 ljudi, kar niti ni tako slabo, razn če maš še 15 prostih mest in morš plačat za njih... en način bi lahko bil 2 razreda, najhitrejši gredo v gt3, počasnejši pa v nek cup avto z malo nastavitvami. tudi naključno dodeljevanje ekip bi malo pomagalo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Zanimiv je video Tomaža v sosednji temi. Tip pred njim naredi napako, Tomaž začuti priložnost, ga odnese iz steze, pa pri vračanju na stezo pričakuje, da bo tip naredil ne vem kaj. Se umaknil ali kaj... Človek božji, mene ni zanesl s proge če sm vozu idealno linijo, js sm se odmaknu iz steze, da je imel dovolj prostora ko je lovil avto, potem pa sem se vračal s svojo hitrostjo..sicer pa ne vem kaj ima to veze s to debato. To ima veze, da nebi popustil, pa če je ne vem kaj... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Samo toliko da pripomnim vsi dobro vemo da prijaviti na prvenstvo se je lahko... nadaljevati , trenirati, vstrajati in voziti pa je druga zgodba. In tistih 20 folka al kokrkol ki so odnehali, oziroma se nikoli sploh niso pojavili tako ali tako niso bili resni... Nekaterim se ni dalo , nekateri niso omeli časa , razlogov je veliko... Nekateri so pa samo zato notri da iščejo napake drugih in kaj vse ni fer do njih.... Sem začetnik tako na forumu kot na stezi in prvem prvenstvu... Ja prve 3 dirke sploh nisem končal pač bila smola...pa zato ne smetim foruma in jočem na vse možne načine... In ja pravila so za vse ista in sploh niso stroga ampak vzpostavljajo en določen red in preglednost. Amen. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Samo toliko da pripomnim vsi dobro vemo da prijaviti na prvenstvo se je lahko... nadaljevati , trenirati, vstrajati in voziti pa je druga zgodba. In tistih 20 folka al kokrkol ki so odnehali, oziroma se nikoli sploh niso pojavili tako ali tako niso bili resni... Nekaterim se ni dalo , nekateri niso omeli časa , razlogov je veliko... Nekateri so pa samo zato notri da iščejo napake drugih in kaj vse ni fer do njih.... Sem začetnik tako na forumu kot na stezi in prvem prvenstvu... Ja prve 3 dirke sploh nisem končal pač bila smola...pa zato ne smetim foruma in jočem na vse možne načine... In ja pravila so za vse ista in sploh niso stroga ampak vzpostavljajo en določen red in preglednost. Amen. Požegnano. Drugače pa govorimo o uporabnosti kritik in predlogov ter o tem, kako bi se nam pridružilo čim več simracerjev. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater ne zmorete pojest kar ste si skuhali), pritoževanja nad pravili, ki so po mojem mnenju še premalo stroga in katera stojijo že vrsto let z majhnimi spremembami skoraj nespremenjena ker SO dobro zastavljena, preizkušena in tudi izboljšana. Pdobna se uporabljajo tudi drugod, a samo nekater slovenceljni se pritožujete nad njimi... Kot ste omenili, začetniki so začetniki, in po definiciji začenjajo (tudi) z virtualnim dirkanjem. Tega (začetnih korakov v igri) mi pred 5/10/15 leti nismo počeli na prvenstvih, niti na kraj pametni nam ni prišlo, da bi se prijavili na prvenstvo, brez da bi vsaj dodobra preverili in poizvedeli kaj nas čaka, se vsepovprek pritoževal (ne, ni vse kar spišete konstruktivno - daleč od tega) in ne 75min dirke z GT3 avtomobili NISO za začetnika. Če že silite v AC, vzamite pol Fiata ali Lotusa in se preganjajte po Imoli ali Mugello dokler ne bo idealna linija črna od vaših gum... Začetnik je nekdo, ki spoznava avto, progo in se podaja na veliko tesnih dirk proti umetni inteligenci ali pa poizkuša svojo srečo na javnih strežnikih. Ne razumet, da začenik ni dobrodošel na naših strežnikih, prvenstvih in podobno, nasprotno, spodbujamo rast prav z prvenstvi in tekmovanji, da bi vsak posemeznik in skupnost kot celota rastla in se razvijala dalje. Eden in edin (nenapisan) pogoj je (vedno bil in vedno bo) ta, da vsak posemeznik najprej pri sebi nekaj naredi in se potrudi po svojih najboljših močeh postati boljši, hitrejši in pozornejši, spoznati progo, avto in medsebojne odvisnosti in relacije. Dragi Blaž, TO LAHKO prispevaš k dirkanju na SloRacing, je brez bolečin in stranskih učinkov, ki bi škodovali posamezniku in je dobrodošlo tudi pri nas, za povrh pa se predhodno ni potrebno posvetovati z zdravnikom in/ali farmacevtom. To pa ne pomeni, da najprej "dejmo probat, kar bo pa bo, sej sem odpelu 10 krogov in zloadal setup, katerega pojma nimam kaj naredi z avtom, sam da je hitre" pol pa "uf, tole pa ne bo šlo tko lahko, dejmo mal pravila spremenit, da mi bo bolje pasalo"... Pa tvoja (Blaž) izjava, naredi tako da bo večina zadovoljna, miško, veliko se boš še moral naučiti tudi o življenju ne samo o SloRacing, ni vse vedno "za večino" veš,... Einstein, Kopernik, Galileo, Columb, DaVinci in podobno niso bili "večina", ne? So bili posamezniki, ki so vedeli kaj hočejo in kam gredo (vsaj v večini primerov), ubrali so svojo smer, vsak ki jim je stal ob strani je bil del tega, in prepričan sem da dejanj niso počeli zaradi večine... Tvoj rojstni dan mora bit rez tuga, ko imaš 25 folka, od tega jih 15 ne poznaš, sam, ker si plačal restavracijo in je za 10 ista cena kot za 25, si jih pal pobral s ceste/tel. imenika/facebooka/... Prišli so na free food & drinks in ne na tvoj rojstni dan, v čemer v bistvu je rojstnodnevna zabava namenjena - praznovanju Z slavljencem. Najboljš da se naredi 3 stopnje tekomvanja, za tiste, ki sedaj (dokaj) redno dirkamo, za vse tiste, ki ste imeli ful pritožb in kritike brez da bi sami kaj naredili ... hm, aja, 3 sm reku & za tebe in par ostalih ki pa nikakor ne morete iz kože da bi se spravili in potrenirali vsaj par krogov pred dirko... (to je moje osebno mnenje in ne nujno izraža mnjenja organizatorjev in lastnikov foruma/prvenstva) Veš, bolš da takih (tipičnih tečnob), k bi skoz neki drgač, pa sami nimajo tulk jajc da ti se pripravili za tekmo, se je udeležili ali celo bili tulk korektni do organizatorja in ga obvestili o svoji odsotnosti, organizatoja, ki se ZASTONJ j**e in plačuje IZ SVOJEGA ŽEPA (in iz prispevkov) gostovanje strežnika za forum, vseh potrebnih orodij za vodenje fouma (ki niso vsa zastonj), organizira server, zbira prijave, ustvarja entry list za (zaradi takšnih lenob kot ste nekateri, dodatne kvalifikacije), pripravlja sproti dirke "za ogrevanje" in vse podobno kolobocije ki spadajo k prvenstvu pohvalili in rekli, svaka čast, donirali še kak evro, tukaj ne potrebujemo. Kritika, poniževalna in zaničujoča ni ne konstruktivna niti dobrodošla... Zato že enkrat nehajte tratit našega časa, se posvetite svojemu svetu in poizkuiste malo več samodiscipline pa bo svet lepši... * bi še marsikaj spisal, pa se mi zdi škoda zapravljat čas in se spuščat na nivo, katerega smo vsi prerasli pri 7 letih... 8 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 @Ma, dobro napisano. Morem še sam nekaj dodati in to bistvenega: sam se NIKOLI nisem prijavil na prvenstvo ali posamezno dirko, če nisem imel možnosti za zmago. To pa POMENI trening, trening in še enkrat trening, kar sem tukaj omenil že ničkolikokrat! Pa ne spet nabijat"Važno je sodelovati", ker če tako mislite, potem se raje lotite kaj drugega. Dirkanje je namreč v v osnovi egoistični šport, kjer v bistvu štejejo zmage in nič drugega. Je pa tudi res, da vsi ne morejo zmagati, samo eden je lahko prvi. Je pa bistvena razlika, če si recimo na dirki 5., ali si za zmagovalcem zaostal 5 sekund ali en krog. To pove vse! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Mitja, prosim ne spet nas ostalih uključevat v TVOJ egoizem. Če tebi pomeni na dirkah nekaj samo zmaga, meni naprimer veliko več pomeni dobra dirka (fer borbe in prehitevanja), pa tut če na koncu končam na zadnjem mestu! 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Res ne vidim poante v tem da si res tako nadrkan da potem voziš 50 krogov sam na prvem mestu. Js rajš štartam odzadih ko pa da cruzam sam naokol. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Saj bi on s takim pristopom tudi užival, če bi Paps še vedno vozil in če PEK ne bi pil tolko (mogoče sem še koga spustil) 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Ne mi pijačo naprej metat... jo bom spil Drugače pa kot pravi Mitja, vsi pravi dirkači so zato tam, ker so egocentrični kolkor se da, to vsak dirkač more bit, če se hoče prebit do vrha, pa naj bo simracing ali pa reallife. Ko ti enkrat mal bolj vseeno postane, pa znaš uzivat bolj če štartaš nekje na sredini ali pa zadaj in uzivas v borbah... to je pa za nas penzjoniste 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Kaj pa naj delam v prvenstvu, druga kot iščem s kom lahko imam borbe na stezi, za nagrade se mi nekak ne gre, če bi slučajno osvojil naslov, nimam nič kej od tega, razen dolgočasnih dirk na prvem mestu..tak da sem rajš penzjonist pri 21 kot pa zagnan dirkač. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 PEK, a si še včerišn? Mal si narobe prebral, kar je napisal Mitja. On je napisal, da je dirkanje egoističen šport, kar ni res, ti pa pišeš o egoističnih dirkačih. To ni ravno isto... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Mark, na zadnji dirki prvenstva si glede na prijave po dirki zares pokazal, da si pripravljen za Mugello. Sej se še spomniš, da si tudi meni uničil dirko (sam te nisem prijavljal,da ne bom izpadel nergač), ko si se po izletu iz proge kot največji začetnik vračal na njo. Veš, o tem egoizmu in o teh vojakih sem govoril nekaj postov višje. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano February 23, 2015 Share Napisano February 23, 2015 Šport egoistov no, da boš lahko razumel! Pa kaj moreš vsako besedo obrniti. Če bi imel kaj soli v glavi... Raje se sprav trenirat, kot pa tukaj besede obračat, boš imel več od tega (ti je Marjan podal, kje moreš izpiliti). Ja, saj meni se tudi ne da sam spredaj vozit, tudi imam raje borbe, sploh za vodilna mesta. Res je škosa, da nas ni več tam spredaj. @Marjan, pusti ga, itak se ve kdo je vedno najbolj pameten. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts