skopusnik 1 374 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 In kje ste bli ko so bile Seat dirke? Aja, ma 300KM,preveč zgleda. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 22, 2015 Avtor Share Napisano February 22, 2015 Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS premalo benza pokuri, premalo postankov, preveč postankov, predolge dirke. Kurc vas gleda. Prvenstvo je bilo od samega začetka jasno zastavljeno, pravilnik je bil vsem znan. Če si mislil, da boš lahko pa sedaj ne moreš, je to pač tvoj problem in spoštujem tvojo odločitev, da si se odjavil. Sedaj ko prvenstvu niti svoje udeležbe več ne prispevaš, nimaš kaj več komentirat. Rad bi videl kje piše, da je to prvenstvo namenjeno začetnikom? Tistim, ki so prvič priklopili volan? 75 (+- 2 min) dolge dirke so daleč od začetniškega dirkanja. GT3 dirkalniki tudi. Če komu to ni bilo jasno, ko se je prijavil v prvenstvo, je zopet njegov problem. Pa daleč od tega, da sem izključil začetnike. Veliko dirkačev poznam iz drugih prvenstev, drugih simulacij in drugih skupnosti pa so nekateri dirkači na visokem nivoju. Samo ne ljubi se jim. Bohnedaj, da bi vsaj napisali, da imajo kakšno drugo obveznost. Zaradi teh 20 izredno neresnih Janezov je bilo potrebno organizirat dodatne kvalifikacije. 3 dni pred vsako dirko. Ker en dan ne ustreza vsem. Pa dva dneva sta tudi premalo. 3 dni! Vsak dan postavit server, vsak dan zbrat rezultate, vsak dan jih objavit in nato naredit še seznam kdo je bil dovolj hiter za na dirko. Kaj ste pa vi nardil za to prvenstvo? Edina vaša naloga je bila, da potrenirate in pridete dobro pripravljeni na dirke. Pa še tega ne zmorete ... Da ne preberem niti besede več o tem prvenstvu. Če imate konstruktivno kritiko, jo bom prebral. Enega in istega jokanja pa ne prenesem in ne potrebujem. Ko se bo organiziralo naslednje prvenstvo pa vas z veseljem povabim, da pomagate. 7 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Silicij ti si najvecji dramatik na tem forumu 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 A prestroga pravila niso konstruktivna kritika? Zanimivo... Se pravi, da si zavestno organiziral prvestvo za 10 ljudi? najs 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Provokacija. Pa še brez repa in glave Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Bolj opažanje oz. poenostavljanje trditve... Kaj pa bi lahko prispeval k prvenstvu kot pa kritiko? Si sploh kaj vprašal kogarkoli tuki gor? 2x ti je blo treba organizirat dodatne kvalifikacije, od razporejanja rezultatov pa sploh nebi.... To da se tuki pizdiš in naštevaš kaj si mogu ti delat in kaj so drugi delali oz. česa niso ti ne prinese dirkačev nazaj, sploh če ne spodbujaš na novo prihajajočih... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Matjaž, okoli tega, da SLS manj pokuri, so me pa itak tvoji vojaki tolk napadl, da se ne upam eno stvar več predlagat... To da se trudiš, pa ne vem kako naj poplačamo. Razen pohvale in majhne donacije lahko samo še s predlogi prispevamo k bolj zabavni in kvalitetni izkušnji. Žal še enkrat je tule tako, da se nekaj 'izkušenih" takoj počuti ogrožene. Zanimiv je video Tomaža v sosednji temi. Tip pred njim naredi napako, Tomaž začuti priložnost, ga odnese iz steze, pa pri vračanju na stezo pričakuje, da bo tip naredil ne vem kaj. Se umaknil ali kaj... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Ja, Matjaž in podobni,lepo je,da ste organizirali prvenstvo,vsaka čast,ampak poglej sedaj na štartno listo in se vprašaj zakaj Vas je kar na 1x polovico manj. Zelo dosti je bilo prijavljenih,ki nimajo izkušenj (več letnih) in seveda jih je do tega,da ne nastopajo več na prvenstvu nekaj pripravilo. Za prvo prvenstveno dirko z igro,ki je še zdaleč dokončan izdelek so pravilniki malce prestrogi. To je dejstvo. Ja,imeli smo strog pravilnik v SimBin seriji Race 07,ampak igra je bila preizkušena in vse je delovalo tako kot mora. Vsi nimajo treh zaslonov,super truper internetne povezave,Oculus rift in ne vem kaj še vse. Tudi v igri manjkajo recimo dodatni virtualni "špegli" kot pri RACE serijah. Nekdo,ki nima izkušenj mora skrbeti,da bo obvladal avto 460KM+,gledat v ogledala in pazit,da se ja ne bo koga dotaknil,ker z tem tvega zelo hud izliv žolča nekaterih,ki so admini in je pač njihova zadnja. Fantje,morali boste sprejeti tudi negativne kritike. Ja,včasih boli,ampak treba je iz tega izluščiti tudi kaj pozitivnega in prenesti v druga morebitna prvenstva. Tukaj na Sloracingu so nekateri postali admini,organizatorji in sedaj jim ne sme noben nič rečti,ker je že lahko kaj hudi narobe. Ne,ne bom sodil ljudi,ker nisem sodnik,ampak fantje,če se nekdo od neizkušenih zaleti v katerega od teh ljudi,potem si na tapeti in odprejo se debate kako je to oh in sploh. Ja,ta stran je namenjena Sim Racing-u in tako se je potrebno obnašati,ampak še 1x poudarjam,tukaj so dirkači,ki nimajo ne vem kaj dosti izkušenj ( z menoj vred). Res pa je lepo,da recimo obstaja človek,ki se je spomnil in naredil server za takšne ljudi,ki nimajo izkušenj (upam,da se jih odeležuje tudi nekaj takšnih,ki nastopajo v prvenstvu). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Provokacija. Pa še brez repa in glave Provokacija ali izzivanje,netenje prepira. Provokator je izraz z katerim nekoga označimo,da je namerno začel nekoga izzivati iz tem povzročil,da druga oseba (osebe) razburi,obrne pozornost na sebe z dejanjem,izgledom ali kako drugače. Provokativno se je oblekla in se sprehajala po ulici in z tem povzročila prometno nesrečo. Provokacija je privedla do vojnega stanja. Torej,ali je nekdo,ki pove svoje mnenje konstruktivno,in z izražanjem pazi,da ne bo koga užalil še vedno (za tebe) provokativen? Morda sem jaz provokativno odgovoril adminu na nerganje in sprožil niz plazov drugih vodilnih,definitivno pa ni sarabwt nastopil provokativno. Če si moderator boš pa ja moral vedeti,kdaj lahko nekoga označiš z provokatorjem. Ja,sedaj pa me je že strah,da me doleti kakšen Ban Pa,še nekaj: Svoboda izražanja je zakonsko potrjena v RS. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Benjamin, kdo je pa kaj o tebi pisal? Jaz sem Blažu odpisal na tisti njegov kratek stavek, ki je bil absolutno pretiravanje, smisla pa tudi ni imel (lahko argumentiram). Jaz sem ga razumel kot provokacijo in nisem bil edini. Konstruktiven definitivno ni bil. Me pa veseli, da najdeš čas in ga braniš. Če še nisi opazil, je vas tudi nekaj, ki svoje gonite in ne odnehate. Torej niste nič boljši - če se že gremo prav in narobe. Čisto znucan odgovor ti bom ponudil... če je toliko problemov, noben nikogar ne ovira... organizirajte svoje prvenstvo in nam pokažite kako se to naredi. Če bo kaj pametnega, se mogoče tudi jaz pridružim. Jaz sem vesel, da lahko pomagam s serverjem in to je tudi vse kar delam. S pravilnikom nisem imel nič, ga bom pa zagovarjal. Pa ne zato, ker so mi vsi členi všeč, ampak ker je enak za vse. Na tisto tvoje pametovanje Matjažu glede osipa pa... pokaži mi eno ligo iz zadnjih let, kjer je 90% ali več voznikov odvozilo vse dirke (ali pa vsaj 75%). Kriterij je vsaj 5 dirk in vsaj 30 prijavljenih. Tega ni. TPS je konkretna in svetovno znana simracing organizacija, večina prvenstev se začne z dvema nabitima serverjema (60+ prijav), konča se pa kvečjemu s 30 ljudmi. Tako je in tako bo. Pa ne zaradi mene, jaz se prijavim in odvozim po najboljših močeh. Glede tvoje definicije... kopiranje in lepljenje je zelo enostavno, razmislit o zadevi in jo smiselno napisat je pa čisto drug svet. Jaz recimo tvoje nenehno winkanje jemljem kot provokacijo. Zato te tudi marsikdo - z mano vred - ne jemlje resno. "Jaz ne bom oddal skina. Ne da se mi. wink" Super, pol pa niti ne piši in se ne delaj frajerja Mogoče boš ti to videl kot provokacijo, a tako je moje mnenje. (p.s. ta wink pa JE provokacija) p.s. če je svoboda izražanja zakonsko dovoljena v RS, se ne čudi, da dobiš isto mero iskrenosti nazaj 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 22, 2015 Avtor Share Napisano February 22, 2015 Benjamin, preberi si 39. člen ustave, ki omenja svobodo izražanja v javnih občilih. Žal te moram razočarat, slo-racing forum je zasebna lastnina oziroma medij. Dostop do njega določa lastnik. Blaž, daj mi nekaj povej. Ko bom naredil naslednjo zabavo za rojstni dan, čisto tako - iz lastnega užitka, misliš, da moram kaj vprašat kolege kakšno žurko si želijo? Ali pač naredim tako kot se meni zdi, da jih bo večina uživala, jaz pa ne bom imel prevelikih stroškov in kolobocij? Marjan, veliko tvojih predlogov smo sprejeli, ker so bili konstruktivni in na mestu. Od vseh kritikov si še največ pripomogel k izboljšanju, da ne rečem, da si se trudil s postavitvijo serverjev, opažen pa je tudi tvoj trudi, ki si ga v enem letu vložil v dirkanje in izboljšanju le-tega. Ne dvomim, da sam dobro veš, da kar si skuhamo, moramo tudi pojest. Če komu kaj ne paše, spakirat kufre pa pejte na slovirtualracing. Če potrebujete kakšno pomoč pri organizaciji, z veseljem pomagam. BTW, imamo kakšnega videografa v tej naši skupnosti? Meni se zdi super, če bi kdo naredil kakšen videopovzetek sezone ali vsaj kakšne dirke. Jaz žal nimam časa, drugače bi se že kaj potrudil. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Sprejmem kritiko Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Jaz sem pa mislil, da je sprejemanje pozitiven učinek in bi se pokazal v zeleni barvi Sicer je pa lepo izmenjat mnenja občasno, tudi če se ne spreminjajo... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 22, 2015 Avtor Share Napisano February 22, 2015 Server je online. Če se kdo želi malo na pisti sprostit Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Lepo in prav, da folk izraža svoja mnenja in piše predloge. Je pa to najlažje, za vsako vrstico pravilnika pisat, kaj komu ne paše. Upam, da kdaj organizirajo prvenstva tisti, ki imajo toliko idej. Verjamem, da lahko rata nek boljšega, ampak dokler kritiki niso prpravljeni vložit v to nič več kot 3 minute za post na forumu, se mi zdi vse skupaj nekonstruktivno. Odkar sem začel vozit na slo-racingu, sem vozil v vseh prvenstvih in povsod sigurno 90% dirk(razn F1). Pravila so vedno za vse enaka, in zelo spoštujem voljo in željo posameznikov, ki vlagajo svoj trud za nas, da lahko furamo. Zato so pravila organizatorjev pač zakon, in jih sprejmem. Sej konc koncev dirkamo za užitek, ne za P1. Iskrenost in volja se pokažeta v vloženem trudu in tu Murn in ekipa zmagajo! In vsi ostali ki so že kdaj kaj organizirali. Eni pa ko 5 letni froci se trudjo vzet voljo še tistim parim, ki delajo na tem... 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts