sarabwt 130 Napisano December 2, 2014 Share Napisano December 2, 2014 Malo je nesreč zaradi igre, večina se jih zgodi zaradi napake voznikov, ne glede na buge. če si na žlajfih pol sekunde bolj pozno, te tud uštimana igrca ne bo rešila, če greš prehitevat v ovink z eno linijo, ni bug kriv, če reagiraš na napadalčevo potezo, ni bug kriv, če ne pustiš drugemu vozniku prostora, ni bug kriv! (ane sls-ji) Vsi se nad bugi pritožujete v assetto corsi... KJE SO??? povej mi en bug, ki toliko vpliva na na vožnjo, da se ti bom pribil v rit. Če sm kriv sm kriv... zdej če si mi na sred ravnine šteknil, jebiga, še zmer smo na netu, ampak to na zaviranju ni bug, ampak precenjevanje sposobnosti sebe in avta oziroma napačno poznavanje točk zaviranja voznika pred tabo. Ko dirkam, mam popolno zaupanje, da se mi tisti zadaj ne bo pribil v rit, oziroma silil prehitevanje kjer je to nemogoče. Če se poknemo, se pač poknemo in se probam kar se da izogibat prijavi (nimam popolnoma nič od tega, vem da ni blo namenoma (razen če mi parkrat zaporedoma zapreš pot, potem bom začel dirkat s tabo kot senna) in po pravici, če se greš kregat za virtualne točke si res bumbar ), ampak kar pričakujem v zameno je opravičilo. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano December 2, 2014 Share Napisano December 2, 2014 Bug je ta, da ti voznik pred tabo izgine tik pred bremzanjem, posledicno si presenecen in odreagiras malo prepozno! Bug je ta, da dobis za stotinko sekunde crn ekran! Bug je tudi ta, da se obe dve stvari zgodijo tudi obratno.... Bug je to, da ti pri vsej koncentraciji in napetosti, ki vlagas v cisto voznjo, skrtne zvok in te prestrasi/preseneti... Vcasih zasledis avto kako leti po nebu in se pac nehote dekoncentriras.... ....bugov je polna kapa, ki vplivajo na koncentracijo in odzivnost....v reali odreagiras drugace, predvsem ker je zivljenje na kocki in ne le QUIT gumb! Glede zaletavanja v rit....nismo stroji in nismo na pravi stezi v pravih avtih...zgodi se, da vozis za nekom 10 krogov v cisto enakih nacinih krog za krogom, in ker smo ljudje se bodisi eden al pa drugi za trenutek dekoncentrirajo in vcasih pribremza za meter prej kot je to pocel 10 krogov pred tem, ali pa obratno tisti zadaj pribremza meter prepozno.....vemo kaj sledi, ker je to igra, niti ne neka strasna simulacija, in predvsem dalec od reale! Se pa popolnoma strinjam.....napadanja in pizdakanja cez druge voznike prek foruma je totalen fail....v baru za sankom bi se smejali do solz nad vsem in nad vsem nazdravljali, ne pa kritizirali ostale, ki so jasno "vsi slabsi od mene" (=klasicna miselnost!) Sam mal vec razumevanja bi rabili vsi, in po vecini tudi spoznanje, da nismo najboljsi....niti tisti alieni ne, ko se vrivajo vsepovprek samo zato, ker znajo naredit dalec najhitrejsi krog.....merilo je konstanta, iznajdljivost, preracunljivost in sreca, ostalo je samo kazanje kdo ima daljsega! 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano December 3, 2014 Avtor Share Napisano December 3, 2014 Jaz se pa strinjam z Blažem. 90% napak je zaradi voznikove nepazljivosti ali nepotrpežljivosti. Dirka je dolga 43 krogov, če si hitrejši od tistega pred sabo, si lahko vzameš 5 krogov, da ga prehitiš. V prvih petih ovinkih ti bo sigurno spodletelo. Gume so mrzle, oprijema ni, zaradi gužve vsi prej bremzajo. Temu se je treba prilagodit. Je pa res, da nekaj malega težav povzroča tudi igra sama. Sem tudi sam to doživel že na več testnih dirkah in tudi na prvi dirki prvenstva. Zaradi tega sem se odločil, da pred nedeljsko dirko naredim format in kompleten reinstal brez vseh nepotrebnih aplikacij, HDR dodatkov, modov, itd., zadnji gonilniki za zvok, grafiko itd.... Pa bom potem videl koliko je še bugov prisotnih. Jaz se bom potrudil po svojih najboljših močeh tako izven piste (reinstall) kot tudi na pisti (trening, strpnost). Ostale ne bom silil, da se toliko s tem ukvarjate, bi bilo pa sigurno manj težav, če bi se. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Meni voznik še nikol ni izginil, če je mel dober ping, nikol nisem dobil črnega ekrana (razen kadar mi je zmanjkalo v-rama na prvi dirki v prvenstvu... totalno moja krivda XD), nisem še mel problema z zvokom, mogoče je to, da ne uporabljam usb priključka... Zaradi zvoka voziš počasneje, ampak ne žlajfaš prepozno. Če ti zvok ne dela, ne potiskaš boja z drugimi, ker si nevaren (če se počutiš prenevaren, raje pritisni tisti QUIT, ker lahko pokvariš dirko le drugim in ne več sebi), pa tud če ti dela, zakaj bi se nabival v rit na zaviralni coni, ker itak od tega ne boš nč meu, dodano je samo tveganje. Avtu pred sabo daš plac, liftaš prej in žlajfaš bolj blago (razen če si s tistim pred sabo že dirkal in mu popolnoma zaupaš, da ne bo nobenih pizdarij naredu), tko da si do ovinka izgubil le kako dolžino avta, mel boš pa boljši ali pa enako dober izhod. Pa tud na bremzanju ne pridobiš nič, ker prehitet itak ne moreš, ker te itak noben ne vidi, da si zraven, razen če si že pred njimi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano December 3, 2014 Share Napisano December 3, 2014 Jaz osebno nisem imel nobenih težav, tudi enega reinstalla še nisem potreboval. Se zgodi da proti koncu dirke rahlo šteka na posameznem delu steze, ni pa nekaj kar bi zelo motilo. Tisti, ki imate take težave pa mislim, da je najbolje da naredite tako kot Murn in sicer komplet reinstall sistema. To je sigurno najboljša rešitev na dolgi rok. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 17, 2015 Share Napisano February 17, 2015 Kako je z ABS glede na nastavitve strežnika. Če je na strežniku nastavljeno ABS on, je potem treba ctrl+A stisnit (da dobiš sporočilo ABS 1) ali je avtomatsko on, ne glede na to, kaj ti nastaviš? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 17, 2015 Avtor Share Napisano February 17, 2015 Na GT3 strežniku je avtomatsko ON, vendar lahko izklopiš, če želiš. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 17, 2015 Share Napisano February 17, 2015 Ne vem no? Sej ni panike, samo da bom vedel v bodoče. Ko se conectam, je če stisnem ctrl+A najprej 0, če pa še enkrat, je pa 1. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano February 17, 2015 Avtor Share Napisano February 17, 2015 Ko se povežeš imaš nastavljeno na 1. Ko prvič pritisneš, ti prestavi na 0, ko še enkrat pritisneš, ti prestavi nazaj na 1. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Tudi s popravki in dodelano multiplayer izkušnjo sem prepričan da če organiziramo prvenstvo, da vas bo pol odnehal pred koncem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Je par dirkačev preagresivnih tule, da bi začetniki zdržali kaj dlje, kot nekaj dirk. Dokaj zaprta, samovšečna skupina. Škoda... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 mancSLO se podpišem Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Tudi s popravki in dodelano multiplayer izkušnjo sem prepričan da če organiziramo prvenstvo, da vas bo pol odnehal pred koncem. Če boš naredil prvenstvo v nedeljo ob 23h potem bo udeležba zares majhna Sarkazem OFF. BTW,ko ste imeli na razpolago 40+ tekmovalcev ste bili nekateri od vodilnih kar malce arogantni in ste si lahko privoščili tudi kakšno pikro (kar preberi si nekaj postov nazaj pod temo "GT3 prvenstvo"). Sedaj,ko pa je številka tekmovalcev padla,pa je pesem drugačna. Sam sicer nisem imel nekih problemov z vodilnimi,sem pa že od samega začetka jamral nad časovnico,ki je za mene bila definitivno prehuda. Ja,vem,da je bila časovnica podana že pred začetkom prvenstva,ampak odločil sem se poskusiti in ker mi ni zneslo sem prekinil. Slovenija je premajhna,da bi si lahko privoščil 40+ tekmovalcev,ki bodo vrhunsko odpeljali prvenstvo. To si lahko privošči kakšen iRacing,ki ima tekmovalce iz vsega sveta. Ja,res imate "jajca" prirediti prvenstvo in to z igro,ki še zdaleč ni končana. Ampak ne moreš pričakovati to kar sem zgoraj napisal. Tudi pravilnik je dosti,dosti prestrog do tekmovalcev,ki so si komaj lani kupili volan in se poizkusili v vlogi dirkača z GT3 dirkalnikom. Ja,vzamite to kot kritiko ali kakor pač želite. Ker Janez dvakrat ni javil,da ga ne bo,ga bomo pač lepo odstranili iz prvenstva,ker tako veleva pravilnik. No sedaj je teh Janezev kar nekaj in nekaj jih je meni podobnih in tako je nastala luknja v številu udeležencev. Raje grem odfurati kakšno publik dirko,prešvicam start,kjer se jih 10 definitivno zaleti in potem lepo odfuram tistih 20 krogov. Malo za razmislek: Naj bo (morebitno) naslednje prvenstvo z vozili max 200 KM,nedelja popoldan(tako kot vsa večja prvenstva po svetu),malce manj stroga pravila in morda vam bo uspelo do konca prvenstva obdržati 20 tekmovalcev. Ps: Zdaj pa kar z minusi na plano 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Član sloracinga sem od 2010, uradne dirke so bile od nekdaj v nedeljo zvečer in so se zaključevale malo po 22h. Večina tujih lig, ki jih poznam (ne vse) tudi prakticira tak sistem. Če lahko voziš pač pelješ. Če ne moreš, ne delaš drame iz tega. Konec koncev nikoli ne bo prav za vse, ane? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 22, 2015 Share Napisano February 22, 2015 Jaz ne delam drame iz tega,drama se sama ustvarja Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts