B_U_R_I 3 290 Napisano October 24, 2014 Avtor Share Napisano October 24, 2014 V entry listu določiš kater skin bo določen steamID imel. Recimo SteamID: MihaFabijan12345 bo imel skin GGF-Racing-Team_mFabijan_### Nekak tako. Točno boš mogu mal pobrskat, ker zdle iz glave ne vem .. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Treba bo pač probat, a ne. Če mi kdo pošlje svoj GUI, lahko probamo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Pametno bi bilo,da vsak javi svoj ID in ga potem ta ki postavlja server vnese. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Treba bo pač probat, a ne. Če mi kdo pošlje svoj GUI, lahko probamo. Menda si mislil ID? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 24, 2014 Avtor Share Napisano October 24, 2014 Pametno bi bilo,da vsak javi svoj ID in ga potem ta ki postavlja server vnese. Najprej je potrebno vse skine uredit, da bodo v skladu s pravilnikom, potem bomo pobrali še Steam Community IDje. Sicer vas bo Danjel še posebej obvestil, lahko mu pa že vnaprej pošljete svoj Steam Community ID. Steam Community ID dobite tako, da odprete Steam. Nato kliknete na svoje uporabniško ime (1). Nekaterim, se bo vrstico nižje izpisal URL do svojega profila. Iz tam skopirajte svoj ID (2). Če se ta URL samodejno ne prikaže, potem z desno miškino tipko kliknete v okno profila in izberite "Copy Page URL" (3). Ta URL skopirajte v tekstovni urejevalnik in iz njega izluščite svoj ID. Meni pa pošljite popravljene skine. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 5, 2014 Avtor Share Napisano November 5, 2014 Balance adjustments on BMW Z4 GT3 performance- Balance adjustments on Ferrari 458 GT2, Mercedes SLS GT3 and Formula Abarth fuel consumption- Mercedes SLS GT3 Traction Control and ABS levels corrections Novi update je prinesel nekaj sprememb za dirkalnike, ki jih uporabljamo v prvenstvu. Predlagam, da malo stestirate in poročate. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Saj nimamo kej, kar so spremenil so spremenil, verjetno ni sekunda na krog razlike med verzijami. Je pa vse bolj izenačen ob vsaki novi verziji sigurno. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 5, 2014 Avtor Share Napisano November 5, 2014 No, sej nism reku, da bomo kej ukrepal Sam pravim, da sprobajte, da ne bo kakšnih presenečenj na kvalifikacijah ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Balance adjustments on BMW Z4 GT3 performance- Balance adjustments on Ferrari 458 GT2, Mercedes SLS GT3 and Formula Abarth fuel consumption- Mercedes SLS GT3 Traction Control and ABS levels corrections Novi update je prinesel nekaj sprememb za dirkalnike, ki jih uporabljamo v prvenstvu. Predlagam, da malo stestirate in poročate. Se mi zdi da je SLS bolj nemiren na bremzanju. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Jap, tudi sam sem to opazil, poleg tega imam občutek, da je bol nemiren pri pospeševanju... ampak, nekako mi ga je sicer težje, a vseeno z večjim veseljem vozit kot Z4, ki je res nevtralen ali McLarna, ki zaradi turbine res ugrizne Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 SLS je s pravim setom pravi užitek za vozit. Ko sem šel v drugi stint (in pač zaj* vse, kar sem lahko), sem ga lahko brez vsake skrbi pritiskal do konca. Vmes je šlo tudi postrani in mogoče malo izven proge, ampak sem vsaj vedel kaj se bo z avtom dogajalo. Na testni dirki v Monzi sem vozil default setup in mi je bilo zelo mučno, ker nikoli nisem vedel, kaj bo avto naredil. Moram se prav zahvaliti Kurentu, da je predlagal zamenjavo avta. Tudi če bi mogoče bil z BMW hitrejši in konstantnejši, ne bi niti približno toliko užival 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Jaz si moram za drugič mal bolj nestabilen setap naredit. Nurburgring mi je delal probleme že od začetka. V imoli mam pa mal boljši filing. Pa setap mislim, da mi je tud mal bolš uspel. Bom ga pa zej zase obdržal Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Skyman 19 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Tudi meni je skos ustrezal nurburing,pred 1.0 sedaj pa ste vidl kje sm koncal,sm skos imel 1.57.5xx case na kvalificikacijah pa 1.5s pocasnej ni blo pravega filinga,imola bo druga zgodba v to sm preprican.Na testni sm biv isto zadnji a sm v zadnih 6-8 krogih dobil 2 mesta gor,predvsem me je stala moja koncentracija.Tokrat mislim in upam da se vrnem v imoli mocnejsi,ce bo siht dovoljeval. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 11, 2014 Avtor Share Napisano November 11, 2014 Jaz si moram za drugič mal bolj nestabilen setap naredit. Nurburgring mi je delal probleme že od začetka. V imoli mam pa mal boljši filing. Pa setap mislim, da mi je tud mal bolš uspel. Bom ga pa zej zase obdržal Dej no Paps. Mi ne moremo brez tebe 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Paps, sprejemaš donacije? 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts