Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

Razmisljal sem na 3 kvalifikacijske serverje.(enkrat v tednu pred dirko) Na vsak server po 10 voznikov,oz glede na stevilo prijavljenih… Recimo, prvih 8 z vsakega serverja dobi vstop na server dirke, ki bo potekal v skladu s pravilnikom,… to je moja zamisel, nisem pa se z nobenim od organizatorjev govoril o tem. Tako da je vse se stvar dogovora,… Tako da se pol pomeri na uradni dirki 24 najhitrejsih voznikov,(oz, koliko dopusca proga). Ostali izpadejo,… ali pa, kot je omenil Bumbi, kvalifikacije in nato split voznikov. 15 voznikov s prvimi petnajstimi casi vozi v dirki ena (pro race) in drugih 15 v dirki dva kot (amateur race) ali imenovano po zelji,...

Deli na drugih straneh

Tole z 2 dirkami (PRO in AMA) bi se kar dalo. Pa še štekalo ne bo nekaterim, ker pri 20+ avtih zna bit problem na štartu. Sam potem se morate še odločit glede točkovanja. 

Deli na drugih straneh

Bom jaz naredu en program. To bo windows aplikacija in bo namenjena komuniciranju organizatorja z vsakim posameznikom (če bo to želel), ali pa več njih, pač po želji.

Zbiram ideje, kaj vse bi aplikcija lahko počela! Prosim pišite.

ideja:

- pošiljanje emailov do vsakega člana (voznika) posebej in s tem tudi obvščanje o..

Deli na drugih straneh

Razmisljal sem na 3 kvalifikacijske serverje.(enkrat v tednu pred dirko) Na vsak server po 10 voznikov,oz glede na stevilo prijavljenih… Recimo, prvih 8 z vsakega serverja dobi vstop na server dirke, ki bo potekal v skladu s pravilnikom,… to je moja zamisel, nisem pa se z nobenim od organizatorjev govoril o tem. Tako da je vse se stvar dogovora,… Tako da se pol pomeri na uradni dirki 24 najhitrejsih voznikov,(oz, koliko dopusca proga). Ostali izpadejo,… ali pa, kot je omenil Bumbi, kvalifikacije in nato split voznikov. 15 voznikov s prvimi petnajstimi casi vozi v dirki ena (pro race) in drugih 15 v dirki dva kot (amateur race) ali imenovano po zelji,...

Ideja je dobra edino kar se tiče odebeljenega teksta...Boljš bi blo, da bi po časih izbral "pro" ali "amateur" dirko. Če bi enostavno vzel npr. 8 najhitrejših, kot si napisal, bi lahko ratal, da kkšen hitrejši izpade iz "pro" ker bi npr. imel boljšo predkvalifikacijsko skupino. To pa nebi blo glih prav...

Deli na drugih straneh

Ideja je dobra edino kar se tiče odebeljenega teksta...Boljš bi blo, da bi po časih izbral "pro" ali "amateur" dirko. Če bi enostavno vzel npr. 8 najhitrejših, kot si napisal, bi lahko ratal, da kkšen hitrejši izpade iz "pro" ker bi npr. imel boljšo predkvalifikacijsko skupino. To pa nebi blo glih prav...

Ja imas prav… to je se boljse, 24 najboljsih casov vseh serverjev si prisluzi vstop na uradno dirko,… Je pa res, da s prvo opcijo minimu 10 voznikov izpade. Skoraj je boljsa pol druga, saj neglede na cas ki si ga naredil, vozis. Ce imas vrhunski cas, dobis mesto na pro serevrju, ce imas slabsi cas pa mesto na ama serverju…  Pol je pa od posameznika odvisno, koliko se bo pripravil in delal na casu. Edino kar mi pri tej drugi zasnovi dela tezave, da pol nemoremo dirkat po ekipah,…oz.nemore bit ekipnega tockovanja,...

Deli na drugih straneh

V iRacingu je tako, da imajo kvalifikacije kdo vozi v PRO prvenstvu. 20. mislim da se jih kvalificira. Samo PRO prvenstvo pa so svoje kvalifikacije za WCS prvenstvo.

Mogoče bi bilo dobro za prvo sezono narediti kvalifikacije pred prvenstvom (kdo bo vozil) in preprosto izpustiti ekipna točkovanja. V drugi sezoni (če ta bo) ostane prvih 15 iz prve, tisti ki pa izpadejo pa imajo nato s tistimi, ki niso sodelovali v prvi sezoni svoje tekmovanje (kvalifikacije) za sezono 2. To bi lahko izpeljali med obema glavnima. Se pravi, prvih 8 iz kvalifikacijske pa se uvrstijo v glavna tekmovanja. Tako vsi vsaj enkrat čez leto dirkajo.

Deli na drugih straneh

Dodatne kvalifikacije kvalifikacije bodo potekale v dveh terminih, in sicer v tednu pred dirko. Potek kvalifikacij:

• torek
    • 19:30 - trening
    • 20:30 - kvalifikacije
    • 21:00 - dirka
  • četrtek
    • 19:30 - trening
    • 20:30 - kvalifikacije
    • 21:00 - dirka

Bil bi zelo vesel, če bi lahko še en dan, teden prej naredili kvalifikacije. Kot kaže sedaj, se ne bom mogel udeležiti nekaterih kvalifikacij. Za prvi dve dirki lahko, za ostalo verjetno ne.

Deli na drugih straneh

Zaenkrat bo tako ostalo, govorili smo o treh terminih, vendar smo prišli do sklepa da sta dva termina dovolj, kdor je zagret si bo že najdu čas. Organizatorji pa tut nimamo skos časa da bi se posvečal organiziranju prvenstva.

Deli na drugih straneh