Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

Kaj potem ste se že odločili na uradni koledar dirk?

Prosim, da to storite čim prej.

ps: bi pa predlagal samo uradne proge, kot je bilo že večkrat omenjeno!

Mitja, preberi pravilnik. Tam vse piše.

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

2.1 Koledar dirk

Koledar dirk bo predhodno podan in objavljen na forumu SloRacing, kot tudi na GtSimRacing. Do sprememb lahko pride, če organizator oceni, da lahko s spremembo koledarja izboljša potek prvenstva.

• 2.11.2014 - Nurburgring GP

2.11 je formula 1 VN ZDA ob 21:00 zvečer na tv.....malo neugodno tole sovpada......verjetno še kdo gleda f1, bi se dalo kaj prestavit prvo dirko ali je to fiksno ali kako?

Plus tega je še drugi dan praznika.....mogoče kdo ne more/ne sme :)

Jaz ne bi rad zamudil formule :)

Deli na drugih straneh

Glede na to,da bo po 3.letih spet eno oreng prvenstvo me zanima,če je kdo od organizatorjev morda razmislil o kakšnem Live stream-u na You Tube? Bilo bi fino,pa še dobra reklama za naslednje večje prireditve.

IDEJA  [it]

To smo mi imeli že v rFactorju, pomoje smo bili 1. med vsemi, ko smo vozili F1 mod 1979, leeeta nazaj.

Super si se tega spomnu, pa še malce reklame na FB in TW nebi škodilo, za povečan obisk in ogled dirk(e).

Deli na drugih straneh

Ja. Trenutno imamo preveč preglavic z drugimi stvarmi. Ideja je drugače super. Zahteva pa seveda kar nekaj resursov - rabili bi komentatorja, ki mora imet AC, kvaliteten mikrofon in še boljšo povezavo, da bo lahko streamal vseskupaj. Tisti, ki so dovolj zainteresirani, so se prijavili v prvenstvo in bodo vozili...

Tako da je konec koncev tudi malo vprašanje kdo bi sploh gledal te live streame ...

Deli na drugih straneh