Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

Nč skrbet za organizacijo. Danjel T. je gazda tam in je z njim vse zmenjeno. 

Vi se samo prijavite in pridite vozit... Mi bomo pa probal poskrbet, da bo vse laufalo brez večjih zapletov.

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

Server torej laufa. Zdaj je potrebno samo videt, koliko voznikov sprejme. Mogoče res omejit na 20 in naredit dva serverja za predkvalifikacije na dirko. Še par novih prijav je prišlo, tako da nas bo (vsaj na začetku), še več.

Deli na drugih straneh

Koliko pa je hiter Baty? Kaj če bi jst mel Ferrarija?

Paps je rekel da je morda merčo počasnejši..na online dirki sem enga vidu z merčotom naredit 2 18 2,ko sem še jaz delal 2 19 0 z mclarnom.

Sem nato šel hotlapat,ter poštimat setup.To sta pa rezultata-medium gume za oba.(ZAENKRAT :twisted: )Ferrari gt2 je kar online rekord(default setup)

1.jpg

Mclaren je "moj" avto in več dvomim da grem,z merčotom pa bi se dalo še kaj uštimat--maybe

Deli na drugih straneh

Baty je 2.17 z merđotom in mclarnom odpelal ... Tko da je na Spa nekje tam tam. Dejte sprobat še na kakšni drugi progi. Verjetno bojo bolj opazne razlike :)

Bi blo fajn, da se še Z4 primerja...se mi zdi počasnejši.

Deli na drugih straneh