mancSLO 1 945 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Ali bo za novinca, ki si ne more privoščit ekipe, tudi kak plac ? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Bo. pa rok prijav bi podaljšali,...mogoče še koga zanima. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Torej po malo večjem testiranju, sicer še bom kr dosti kot kaže ampak da malo povem kak se mi zdi da bi blo pametn nardit. 1. Izločimo corvetto in namesto tega damo mercedeza, prav tako bi blo fajn še stestirat te nove avte kako so hitr lotus gt4, ferrari gt2? Ampak mislim da odpadeta. 2. Dodamo obvezni postanek, ker boxi lepo delujejo prav tako imajo dober način kako delujejo, sicer ne za formulo ampak za gt serije je realno da je malo daljši. 3. Dodamo damage, ki je za moje pojme zelo dober in realen. Prav tako je še tu vprašanje opcije na serverju da imaš gretje gum pred štartom, vprašanje je če štartamo na hladnih in tvegamo nered na štartu, prav tako kakšne nastavitve steze "green" se mi zdi najbolša možnost. 4. Spremenimo proge, samo official. Torej dodamo Mugello, Vallelungo, Silverstone.. Nurburgring GP Imola Monza Spa Mugello Silverstone 5. Jutri bom formatiral računalnik in ponovno nastavil vse porte ker zdej mam že celo zmedo, ampak glede na multija trenutno zgleda vse bolj stabilno in prav tako nisem videl niti enega poskoka avtov, pingi pa so bili okol 100 na serverju pa ponavadi več ko 20 ljudi. Tako da če mi rata do petka zagnat vse skup se lahko prvenstvo hitro začne. 6. Glede na to da bomo dodali mercedeza, bi v ta namen zavlekli celotno prvenstvo za en teden in če bo šlo vse tako kot mora mislim da bi lahko prvo dirko izpeljali 26.10. Mislim da je to čisto možno in realno. Server ima zdej več opcij za nadzor pomoči, TC, ABS, damage tako da to bomo še vidl kako bo omejeno, baje lahk celo dodaš AI-je. Skratka ta tedn se testira server, tiste ekipe ko bi rade menjale za mercedeza bo treba sporočit, js vsekakor bi da bo bolj pestro. 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Za kaj bi pa Corvetto odstranl? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Ker stari avti ne delajo več v novi verziji, zaradi zvoka. Je pa težk vedit kdaj bo prišu nov zvok za te modele, poleg tega je boljše met official content. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 15, 2014 Share Napisano October 15, 2014 Ok. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Torej po malo večjem testiranju, sicer še bom kr dosti kot kaže ampak da malo povem kak se mi zdi da bi blo pametn nardit. 1. Izločimo corvetto in namesto tega damo mercedeza, prav tako bi blo fajn še stestirat te nove avte kako so hitr lotus gt4, ferrari gt2? Ampak mislim da odpadeta. 2. Dodamo obvezni postanek, ker boxi lepo delujejo prav tako imajo dober način kako delujejo, sicer ne za formulo ampak za gt serije je realno da je malo daljši. 3. Dodamo damage, ki je za moje pojme zelo dober in realen. Prav tako je še tu vprašanje opcije na serverju da imaš gretje gum pred štartom, vprašanje je če štartamo na hladnih in tvegamo nered na štartu, prav tako kakšne nastavitve steze "green" se mi zdi najbolša možnost. 4. Spremenimo proge, samo official. Torej dodamo Mugello, Vallelungo, Silverstone.. Nurburgring GP Imola Monza Spa Mugello Silverstone 5. Jutri bom formatiral računalnik in ponovno nastavil vse porte ker zdej mam že celo zmedo, ampak glede na multija trenutno zgleda vse bolj stabilno in prav tako nisem videl niti enega poskoka avtov, pingi pa so bili okol 100 na serverju pa ponavadi več ko 20 ljudi. Tako da če mi rata do petka zagnat vse skup se lahko prvenstvo hitro začne. 6. Glede na to da bomo dodali mercedeza, bi v ta namen zavlekli celotno prvenstvo za en teden in če bo šlo vse tako kot mora mislim da bi lahko prvo dirko izpeljali 26.10. Mislim da je to čisto možno in realno. Server ima zdej več opcij za nadzor pomoči, TC, ABS, damage tako da to bomo še vidl kako bo omejeno, baje lahk celo dodaš AI-je. Skratka ta tedn se testira server, tiste ekipe ko bi rade menjale za mercedeza bo treba sporočit, js vsekakor bi da bo bolj pestro. Jaz bi datume pustil,da se naredijo skini za MB in ostale,če še je potrebno,da se izvede testna dirka,da ne bo spet polomija Kot sem že pisal,se nam nikam ne mudi,ker ne bo konec sveta (vsaj na 24 ur niso nič omenili ) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Ja, brez vsakega hitenja prosim. Tudi sam bi se ognil neuradnim progam in izbral originalne. Za corvetto pa ne vem, ziher bo popravek v parih dneh, v to ne dvomim, tako da zaradi mene komot nastopi v prvenstvu. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Zamex lepo si napisal, vette se odstrani pa je. Drugače pa probaj kolko hitrejša sta GT2 avta od GT3, ker če je razlika napr. na SPAju okoli 1sec, bi jaz dal še te2 avta (BMW in Ferrari) v uporabo POČASNEJŠIM VOZNIKOM. Sicer ne vem točno kdo to so, ampak po prvi testni bi se že pokazalo. (Seveda če ni avto 15kmh hitrejši na ravnini) 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Js sm včeri z batyem vozu spa on je mel gt2 ferrari js bmw z4 gt3 al mercedeza ne vem točn, bil sem slabo sekundo za njim Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Koliko pa je hiter Baty? Kaj če bi jst mel Ferrarija? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Kulkr vem je Baty med boljšimi na tem forumu, če bi ti mel ferrarija bi bil prehiter. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
baty 484 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Gt-2 od gt-3 razlika 1.5-2 sec. na krog(primerjal isti datum narejene- stare rekorde na rsr strani) Mogoče tud corvetta spada v gt2 serijo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Torej po malo večjem testiranju, sicer še bom kr dosti kot kaže ampak da malo povem kak se mi zdi da bi blo pametn nardit. 1. Izločimo corvetto in namesto tega damo mercedeza, prav tako bi blo fajn še stestirat te nove avte kako so hitr lotus gt4, ferrari gt2? Ampak mislim da odpadeta. 2. Dodamo obvezni postanek, ker boxi lepo delujejo prav tako imajo dober način kako delujejo, sicer ne za formulo ampak za gt serije je realno da je malo daljši. 3. Dodamo damage, ki je za moje pojme zelo dober in realen. Prav tako je še tu vprašanje opcije na serverju da imaš gretje gum pred štartom, vprašanje je če štartamo na hladnih in tvegamo nered na štartu, prav tako kakšne nastavitve steze "green" se mi zdi najbolša možnost. 4. Spremenimo proge, samo official. Torej dodamo Mugello, Vallelungo, Silverstone.. Nurburgring GP Imola Monza Spa Mugello Silverstone 5. Jutri bom formatiral računalnik in ponovno nastavil vse porte ker zdej mam že celo zmedo, ampak glede na multija trenutno zgleda vse bolj stabilno in prav tako nisem videl niti enega poskoka avtov, pingi pa so bili okol 100 na serverju pa ponavadi več ko 20 ljudi. Tako da če mi rata do petka zagnat vse skup se lahko prvenstvo hitro začne. 6. Glede na to da bomo dodali mercedeza, bi v ta namen zavlekli celotno prvenstvo za en teden in če bo šlo vse tako kot mora mislim da bi lahko prvo dirko izpeljali 26.10. Mislim da je to čisto možno in realno. Server ima zdej več opcij za nadzor pomoči, TC, ABS, damage tako da to bomo še vidl kako bo omejeno, baje lahk celo dodaš AI-je. Skratka ta tedn se testira server, tiste ekipe ko bi rade menjale za mercedeza bo treba sporočit, js vsekakor bi da bo bolj pestro. Se strinjam. Najbolj logicno. Bi pa tocen datum prve uradne dirke pustil odprt. Ko se bo vse stestiralo in naredilo skine, bi objavil tocen datum. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 16, 2014 Share Napisano October 16, 2014 Upam da se ma gtsr-ju strinjajo glede urnika, konec koncev so oni tisti, ki so začeli vse skupaj. Meni osebno tudi nebi maral "ne-originalne" proge ŠE. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts