Bumbi 28 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Predlog iz GTSR foruma, je za razmislit, mogoče prilagoditi situaciji. Wid0: "Samo kot ideja ali predlog: naredimo kvalifikacije na katerih določimo kandidate za prvenstvo AM (amateur) in pa PRO (professional), razdelimo tabelo potem na dva dela po časih in določimo kje kdo vozi. Po končani sezoni bi zadnjih pet voznikov v skupnem seštevku v PRO prvenstvu izpadlo v AM prvenstvo in 5 najboljših napredovalo v PRO. Kdor se v PRO prvenstvu nebi udeležil dveh tekem avtomatsko izpade v AM prvenstvo in se povabi trenutno prvo uvrščenega v PRO in tako naprej... Je pa tukaj en večji problem, da imamo "samo" cca. 30 tekmovalcev, kar pa je za dva prvenstva malo premalo, potrebovali bi okoli 20 ljudi na prvenstvo." http://www.gtsimracing.com/index.php?action=racing&sub=tabla&post=4311&kategorija=10015&podkat=235 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 To je dobra ideja in je podobna moji. Ne vidim problema glede tekmovalcev. Na vaši strani sem videl,da imate več kot 400 uporabnikov in na anketi je razvidno,da ima več kot 80% AC igro(26 glasovalcev) . Sloracing ima skoraj 2600 uporabnikov(članov) in če jih ima vsaj 1% AC potem nas je že preveč. Zanima me,kje so tile ljudje Zakaj se ne prijavijo. Šalo na stran. Mislim,da nas je za to izvedbo čisto dovolj. Pa če nas v vsakem prvenstvu dirka po 15 tekmovalcev je polna kapa. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 @Silicijeva Dolina: kako pa to, da imamo potem določene serverje, ki komot podpirajo 24 igralcev? Jaz vsak večer odpeljem kakšno dirko na GCracing Motodrom serverjih (imola, nurr in mugello), to so 3 skozi (min. vsaj 2). Pa to niso edini Dobri serverji. Tako, da ni vse v AC pomoje. Samo naglas razmišljam... (pa za vaše razmišljanje tudi). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Če se vpraša mene, nevem zakaj bi tako hiteli, raje počakajmo vsaj 1.0 verzijo in to bo to. Špil bi pomojem mnenju moral furati 25 voznikov (nekaj jih bo ziher manjkalo vsako dirko) ali več. Itak je sigurno izid tik pred vrati. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Se strinjam z Bončo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Ja, je kar nekaj odprtih postavk,...tako da bomo prvenstvo prestavili za nekaj tednov. Je najbolje tako, da imamo čas odpravit pomanjkljivosti in upat, da bo ob izidu 1.0 vse skupaj boljše delovalo. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Se strinjam, brezveze zdaj odkrivat toplo vodo, če bo kmalu nova verzija itd... Tut ko sem prišel na server sem imel z vette problem, je pisalo da je setup nepravilen in nisem mogel na stezo... Če dobimo še Mercedes GT3, vette odstranimo, sigurno bo pa tut kaj novega glede serverjev, da ne bo takih tezav kot je bilo zadnjič. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Tisto glede nepravilnega setupa je zaradi prenizke višine avta. Ne vem zakaj je meja 60mm? In še bolj čudno je to, da ko je Silicij postavu server sem z enakim setupom mel višino avta 59mm in sm ga mogu zvišat, ko je Zamex postavu, pa zloadam ta isti setup, pa višina 65mm.?! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 različna višina je zato, ker ti meri višino glede na pozicijo v boksih (odčita ti višino v "živo") - boksi niso ravni, kar je problem. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Tudi jaz sem za to, da se počaka na V1.0, ker bo nekaj nezanemarljivih sprememb glede na zdajšnjo verzijo (MB SLS, gume, pitstopi...), ki bodo znatno vplivali na potek dirk in prvenstva. Sploh pa se mi zdi, da bi morali še malce potestirat server, ker težave v nedeljo niso bile odpraviljene in si ne predstavljam v nedeljo štarta z 25 avti in vsemi custom skini. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 sej se bodo tudi fizike avtov verjetno spremenile in ja, je za počakat in vse stestirat, kot sm reku že v petek 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 14, 2014 Avtor Share Napisano October 14, 2014 Še vedno je treba najt rešitev za server. Mislim, da se z updatom na 1.0 ne bo kar samo od sebe rešilo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 sej se nam nikamor ne mudi pa še več časa bo za kvalitetno organizacijo skinov ekip itd... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
baty 484 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 ENA OD IDEJ Če so AC serverji prezahtevni za domač server,lahko probate speljat tako,da naredite 8 ekip po 3---al pa 7x3, kar bo več,se vozniki pridruzijo kot 4 vozniki. V pro server grejo po 2 iz ene ekipe,kar ostane, pa vozijo v "amaterski". Točke lahko spremenite tako,da na pro serveju uporabite motogp točkovanje......na amaterskem pa mogoče 5 3 2 1 oziroma nek smiselen zračun na število tekmovalcev v amaterski skupini. Tako ne bo treba ne quall ..ne nič.. Ekipa pa lahko potem sama reskira kaj in koga bo kam dala !! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 14, 2014 Share Napisano October 14, 2014 Še vedno je treba najt rešitev za server. Mislim, da se z updatom na 1.0 ne bo kar samo od sebe rešilo. Samo od sebe se sigurno ne bo rešilo,ker je to programska napaka in za to napako Kunos že ziher ve in jo bodo po mojem popravili,za to je najbolje res počakati na 1.0 verzijo,da vidimo kaj so naredili in popravili. Saj se nam nikam ne mudi Moje mnenje je,da se tekmovanje izpelje brez tehničnih težav,ki niso naša krivda. Do takrat pa lepo treniramo in bomo vsi alieni Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts