Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

Kaj pa če pride 2 dni pred začetkom prvenstva nova verzija to pomeni tudi nov avto mercedez gt3, v takem primeru misliš da ne bi bila dobra ideja zamaknat za en teden če ga bo kakšna ekipa vzela za prvenstvo? Bi bilo veliko bolj zanimivo.

Deli na drugih straneh

Kaj pa če pride nova verzija čez pol leta? 

Lej, bomo se sproti prilagajali. Če bo dovolj časa, bomo dirkalnik dodali. Če ga ne bo, ga ne bomo. Isto velja za proge in ostale spremembe v pravilih npr. če bodo izdali kakšen boljši Dedicated Server za Multi - da bo omogočal kakšno real time administracijo, pitstops, zastave, kazni za sekanje ovinkov,... ipd.

Dokler ne pride ven, ne nameravam špekulirat in zapravljat časa za to...

Deli na drugih straneh

Je kdo za testno dirko danes popoldan-zvečer? Da nas bi se zbralo vsaj enih 15+... nič posebnega, brez skinov, nastavitve so lahko osnovne,...samo da vidimo, kako deluje zadeva,... če bo server stabilen in da določimo te kazni za sekanje ovinkov. Kaj bi bilo najbolje od vsega predlaganega,... moj nik na Steam-u je "Balin1977".

Deli na drugih straneh

Je kdo za testno dirko danes popoldan-zvečer? Da nas bi se zbralo vsaj enih 15+... nič posebnega, brez skinov, nastavitve so lahko osnovne,...samo da vidimo, kako deluje zadeva,... če bo server stabilen in da določimo te kazni za sekanje ovinkov. Kaj bi bilo najbolje od vsega predlaganega,... moj nik na Steam-u je "Balin1977".

En teden je že na sporedu dirka na Nordschleife in nas je prijavljeno 12 voznikov,dvomim,da boš tole izpeljal danes. Lahko pa narediš naslednji teden,ampak moraš narediti novo temo,da bodo vsi videli in se imeli čas prijaviti. 

Deli na drugih straneh
  • 2 weeks later...

Ja,Mitja,jaz in nekateri zelo dobro vemo kaj je narobe. Igra še ni dokončana in prav tako server ne podpira več kot 16 igralcev(vsaj privzeto ne). Problem je,da nas je preveč.

Moja dva predloga sta sledeča: 

1. počakamo na 1.0 verzijo in upajmo,da so to popravli,z tem pa pridobimo novo lasersko skenirano progo,nove avte,....
  2. Naredimo kvalifikacije in najboljših 24 gre v dirko oz prvenstvo ostali pa dobimo-jo tolažilno prvenstvo,ki bo potekalo vsporedno.

Druge možnosti trenutno ne vidim,ker nas je enostavno preveč!

Deli na drugih straneh