zamex23 1 242 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Glede na to da bo spa že prišel do konca prvenstva ga lahko dodamo na koledar. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2014 Avtor Share Napisano October 2, 2014 Bomo, če bo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 2, 2014 Share Napisano October 2, 2014 Kaj pa če pride 2 dni pred začetkom prvenstva nova verzija to pomeni tudi nov avto mercedez gt3, v takem primeru misliš da ne bi bila dobra ideja zamaknat za en teden če ga bo kakšna ekipa vzela za prvenstvo? Bi bilo veliko bolj zanimivo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2014 Avtor Share Napisano October 2, 2014 Kaj pa če pride nova verzija čez pol leta? Lej, bomo se sproti prilagajali. Če bo dovolj časa, bomo dirkalnik dodali. Če ga ne bo, ga ne bomo. Isto velja za proge in ostale spremembe v pravilih npr. če bodo izdali kakšen boljši Dedicated Server za Multi - da bo omogočal kakšno real time administracijo, pitstops, zastave, kazni za sekanje ovinkov,... ipd. Dokler ne pride ven, ne nameravam špekulirat in zapravljat časa za to... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Je kdo za testno dirko danes popoldan-zvečer? Da nas bi se zbralo vsaj enih 15+... nič posebnega, brez skinov, nastavitve so lahko osnovne,...samo da vidimo, kako deluje zadeva,... če bo server stabilen in da določimo te kazni za sekanje ovinkov. Kaj bi bilo najbolje od vsega predlaganega,... moj nik na Steam-u je "Balin1977". Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Danes je Green Hell dirka, god damn, learn to read! Ps: za take stvari smo se zmenili, da se najavijo vsaj nekak dni prej OBVEZNO! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Je kdo za testno dirko danes popoldan-zvečer? Da nas bi se zbralo vsaj enih 15+... nič posebnega, brez skinov, nastavitve so lahko osnovne,...samo da vidimo, kako deluje zadeva,... če bo server stabilen in da določimo te kazni za sekanje ovinkov. Kaj bi bilo najbolje od vsega predlaganega,... moj nik na Steam-u je "Balin1977". En teden je že na sporedu dirka na Nordschleife in nas je prijavljeno 12 voznikov,dvomim,da boš tole izpeljal danes. Lahko pa narediš naslednji teden,ampak moraš narediti novo temo,da bodo vsi videli in se imeli čas prijaviti. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Ok. NP. Zato sem vprašal. Vem da je pozno in sem pričakoval da nebo časa z vaše strani, razumljivo. Pol pa morda drugo nedeljo? Bom odprl novo temo. TNX Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Lahko bi se tudi danes popoldan dobili,ampak dvomim,da jih boš priklical 15+ voznikov. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Sem odprl temo. Bomo raje prestavili na drugi teden, da se tudi ostali lahko zorganizirajo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Tist SLS GT3 zgleda kar mamljiv. Nisem zasledil, ampak se bo dalo menjat Lotus za SLS po izidu 1.0? To samo okvirno. Ni nujno da bi menjal. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Mene tut mika nov mercedez. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Tist SLS GT3 zgleda kar mamljiv. Nisem zasledil, ampak se bo dalo menjat Lotus za SLS po izidu 1.0? To samo okvirno. Ni nujno da bi menjal. Če bomo prepočasni, si zaslužimo merdžota, ne? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Nazaj na temo... In smo se kaj zmenili za testno dirko? Sreda mogoče? Ste že kaj potuhtali, kaj je bilo včeraj narobe s serverji? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Ja,Mitja,jaz in nekateri zelo dobro vemo kaj je narobe. Igra še ni dokončana in prav tako server ne podpira več kot 16 igralcev(vsaj privzeto ne). Problem je,da nas je preveč. Moja dva predloga sta sledeča: počakamo na 1.0 verzijo in upajmo,da so to popravli,z tem pa pridobimo novo lasersko skenirano progo,nove avte,.... Naredimo kvalifikacije in najboljših 24 gre v dirko oz prvenstvo ostali pa dobimo-jo tolažilno prvenstvo,ki bo potekalo vsporedno. Druge možnosti trenutno ne vidim,ker nas je enostavno preveč! 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts