Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

Ful upam,da pride do prvenstva verzija 1.0. Kar pa se tiče sekanja šikan,se strinjam,da se na serverju odstrani omejitev 50km. Tudi sam sem že večkrat doživel,da sem samo prevozil belo črto in že je bremzalo kot noro,zadaj pa nič hudega misleč voznik v zadek mojega avta.Na koncu so  zaradi moje napake končali trije brez točk. Pa to ni bilo sekanje šikane,ampak vožnja čez robnik v ovinku ker me je zaradi prevelike hitrosti neslo na zunanjo stran. Predlagam,da se raje večkratno namerno sekanje šikan kaznuje,kot se pač bodo odločili komisarji. Sicer pa če pogledate real live dirke boste videli,da zelo veliko voznikov seka šikane z celotno širino avta pa niso kaznovani,razen,če se z tem dejanjem pridobi mesto. 

Pravila so v različnih dirkaških serijah različna. V BTCCju imaš na vsakem ovinku ljudi, ki gledajo, če kdo vozi čez črte. Mislim, da imajo dovoljeno 3x na dirko, če se ne motim. Potem je vožnja skozi bokse.

Pri nas to žal ni možno, zato je edina opcija ta kazen ali prosto po Prešernu. Na serverju obstaja tudi nastavitev, da se kazen pojavi samo takrat, ko si izven belih črt z vsemi štirimi gumami. To pomeni, da si res zletel s proge. Takrat se boš tako ali tako moral previdno vključevati nazaj na progo. Ne vem zakaj bi bil tu takšen problem. Ko ti enkrat začne odnašat zadek pri RWD avtih, nadzor nad stopalko za gas tako ali tako ne pripomore veliko. V večini primerov stvari še poslabša.

Bomo pretehtali. Enako je s progami. Pravila ste si prebrali. Tekom sezone se lahko koledar še krepko spremeni. Za Nordschleife lahko povem že sedaj, da odpade. Ostale predloge bomo vzeli na znanje in se odločili kaj in kako.

Deli na drugih straneh

A za sekanje misliš da je api možen? Misliš da to ni preveč poseganje v kodo špila? Če bi se to dalo, potem bi že obstajal, mogoče se motim.

Bi bilo pa zakon, edina realna zadevšna, ne pa teh 5 sekund oz. zmanjšati na 50km/h.

Deli na drugih straneh

glede na hiter pregled foruma, se razvija v pythonu...
moja začetna ideja je, da špil itak beleži kdaj greš preko črte, kar šteješ in ob tretjem prekoračenju zahteva špil drive-thru, ki pa ne vem, če je že implementiran v špilu (?)

seveda bi to bilo potrebno naredit za server in ne clienta...

Deli na drugih straneh

Grča, da si za Nordschleife narediš res dober setup si moraš vzet ene 2 dni verjetno. Ker je treba naredit nekaj krogov, pa vsak je najmanj 7min, torej 20 krogov je že več kot 2 uri. Potem pa še natrenirat dobro... kdo bo to delal? Nihče, potem bodo pa pizdarije, razlike pa po 10sek na krog...

Deli na drugih straneh

Grča, da si za Nordschleife narediš res dober setup si moraš vzet ene 2 dni verjetno. Ker je treba naredit nekaj krogov, pa vsak je najmanj 7min, torej 20 krogov je že več kot 2 uri. Potem pa še natrenirat dobro... kdo bo to delal? Nihče, potem bodo pa pizdarije, razlike pa po 10sek na krog...

Ok hvala za odgovor :)  Ja to je res , škoda ker je res odlično dirkališče :)

Deli na drugih straneh

Pri nas to žal ni možno, zato je edina opcija ta kazen ali prosto po Prešernu. Na serverju obstaja tudi nastavitev, da se kazen pojavi samo takrat, ko si izven belih črt z vsemi štirimi gumami. To pomeni, da si res zletel s proge...

Sej to je to, kar sm reku, samo da sm napisu da si lohk s tremi gumami čez. Ker itak probaš čimbolj na široko it skozi ovinek in probaš bit do meje z notranjima gumama, ma bi pa mogoče ostala 1 guma na progi...

Če že bo ta kazen, sem za to da lohk greš s tremi čez.

Deli na drugih straneh