Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

Pravila so pravila in se jih je treba držat.

Samo tole pravilo je po mojem mnenju dobesedno absurd. To je tako zelo zelo nevarno in lahko povzroči resno nesrečo.  Zaradi sekanja enega dikača lahko nastrada mnogo voznikov za njim. Predstavljejti se 4 avtomobile en za drugim iz hitrega ovinka in prvi zapelje malenkost čez črto...Poleg tega da je izjemno nevarno lahko eno sekanje pomeni ogromno izgubo časa.

Vozil sem že na velčiko različnih serverjih in z veliko različnimi ljudmi. Na žalost moram rečt, da je tu fair play na res res nizkem nivoju. Samo tisti ki si zmisli tako pravilo za GT3 prvensvo.....brez dodatnga komentarja.

3.4 Rezanje ovinkov
Voznikom je prepovedano rezanje ovinkov in ravnin proge. Dogodek se smatra kot rezanje takrat, ko voznik skrajša razdaljo kroga s tem da zapelje iz proge Z VEČ KOT DVEMA KOLESOMA. Za kaznovanje se uporabljajo sankcije simulacije (5 sekundni odvzem plina oz. zmanjšanje hitrosti pod 50km/h).

Če to pravilo ostaja mene verjetno ne bo :(

Ne zastopte me narobe, tole je samo dobronamerno. Če pa želite kaos pa kar...

Deli na drugih straneh

Moje mnenje je da če bo kdo sekal ovinke res ekstremno in če kdo to opazi se to pač prijavi in je sankcija pač izključitev, brez opozoril. Če ne moreš bit fer od začetka pač nisi primern za prvenstvo. 

Potem pa še opozorilo glede na to da bo ta mesec prišla verzija 1.0 rc predlagam da počakamo na njo, ker lahko vključimo pitstops, damage celotn in vrjetno tudi boljši nadzor nad serverji in možno replayi.

Deli na drugih straneh

Mislim, da s prvenstvom ne bomo odlašali, ker nimamo nikjer nobene 100% zagotovitve kdaj pride 1.0 ven niti kaj bo vsebovala.

Z WTCC prvenstvom odlašamo že 3 leta in še bomo odlašali, dokler ne pride ven GTR3 :) Oz. RRRE WTCC. Nočem, da je isto s tem.

Deli na drugih straneh

Je pa možno naštimat tut da dobiš penalty če greš s tremi gumami čez :) Kar bi pomenilo da si res res na tiltu, in bi tut tist za ritjo lažje obvozu v primeru penalty-ja... pač možnost...

Deli na drugih straneh

problem ni to, da te penalty upočasni ampak da izgubiš kontrolo nad gasom. poten ko je nimaš ti sprednjoi konec hitro zagrabi in se lahko na sredi piste zavrtiš + to da 50 km/h je v dirki nevarno. lep primer so public serverji skozi schumacherjev S na ringu.

Deli na drugih straneh

Ful upam,da pride do prvenstva verzija 1.0. Kar pa se tiče sekanja šikan,se strinjam,da se na serverju odstrani omejitev 50km. Tudi sam sem že večkrat doživel,da sem samo prevozil belo črto in že je bremzalo kot noro,zadaj pa nič hudega misleč voznik v zadek mojega avta.Na koncu so  zaradi moje napake končali trije brez točk. Pa to ni bilo sekanje šikane,ampak vožnja čez robnik v ovinku ker me je zaradi prevelike hitrosti neslo na zunanjo stran. Predlagam,da se raje večkratno namerno sekanje šikan kaznuje,kot se pač bodo odločili komisarji. Sicer pa če pogledate real live dirke boste videli,da zelo veliko voznikov seka šikane z celotno širino avta pa niso kaznovani,razen,če se z tem dejanjem pridobi mesto. 

Deli na drugih straneh