Paps 597 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 Ne ne. Bom jaz kar Lotusa. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 Ostajava, nič bat. Sva pa že začela z pripravami, tako da se naju prav tako pazite Se pa poraja drugo vprašanje glede nove Corvette, baje da bo hitra za znort, dosti hitrejša od vseh drugih GT3 dirkalnikov. Če bo temu res tako, je pomoje malce nesmisel, da se ga uporablja, sploh če ga bo vozu Janko. Kaj menite? Pa ne mislim nič slabega, samo vozniki Corvette, bodo pač v drugi ligi od vseh ostalih nas. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 Corvetta je že zdaj hitrejša za več kot pol sekunde, na imoli naprimer z bmwejem pridem na 1:44:2, s corvetto z lahkoto na 1:43,5 ali celo nižje. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 Će je prehitra je tut sam ne mislim furat... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 25, 2014 Share Napisano September 25, 2014 Že z mojo vožnjo je skor sekundo, tako da s tvojim znanjem se boš dolgočasil Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Potem pa Corvetto skenslajmo, pa dej si vzeli P4-ko Janko, ni nibenega s tem avtom, res čudno, vsi v BMWjih. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Problem Corvette, kakor jaz vidim je, da je GTE, kar pa ni GT3. GTE bolj paše k GT2 in ima več aerodinamičnega oprijema. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Jah pol pa lahko kar zaklučmo. Vette prehitra, Lotus prepočasn, P4/5 prepočasn. 25 voznikov v 2 različnih avtih pa zanimivo ni. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Mene osebno ne moti, da je Lotus počasnejši. Stvar je, da če bo folk hotu bit konkurenčen, bo moral izbrat Corvette. Večina je izbrala BMW, ker je najlažji za vozit, s predpostavkom da Corvetto še niso probali. Tisto je igrica napram BMW. Sam sem izbral Lotus, ker mi se mi pelje najbolj zanimivo od vseh. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Zato nameravamo naredit eno,dve testni dirki, da vidimo kaksne so razlike. Ce bo Corvette izstopala, jo bomo pac morali odstranit,…druge ne bo. Ce bo Lutus prepocasen, se ga lahko tudi odstrani,..sicer pa ce Papsu in Bonci odgovarja, tudi prav. Tudi Corvette, ce bo v pol sekunde,..ni tak bau,bau. Ce bo pa 1,5s+, pol pa nima smisla,.. Bomo videli, kaj bo pokazala testna dirka. Do konec meseca, dej imet porihtane skine, da bomo lahko naredili enotni skin Pack in pol zaceli s testi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Pa je ta "končna" verzija Corvette že zunaj? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 26, 2014 Share Napisano September 26, 2014 Saj ti piše,da je Beta v4. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Lepo bi bilo, če bi vsak ki se je prijavil dodobra spoznal proge in seveda tudi avtomobil ki ga bo vozil. Ničkolikokrat smo bili krepko razočarani predvsem nad prvo dirko in posamezniki, ki so uničili dirko sebi predvsem pa drugim... Hvala PS: post ni namenjen nikomur posebno in osebno & je le posplošena želja 1 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Ma! minus Pa samo zato, ker si že leta 2010 bil s tem glasen za nas "n00be", pol si se mi pa v prvih kvalifikacijah v rit zabil Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2014 Share Napisano October 1, 2014 Prosim, da se VSAK pripravi maximalno in profesionalno tudi vede. Zapomniti si velja nekaj: dirke bodo izredno dolge, tako da dirke NE bodo dobljene v prvem krogu sploh pa NE v prvem ovinku. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts