PEK 2 291 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Kaj pa tisti hotlap challenge, ki je bil včasih... radioatorsneki... tam bi znal vidt čase istih ljudi, če je kdo celo fural vse te avte.. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 10, 2014 Avtor Share Napisano September 10, 2014 Tam je jeba, ker niso časi s HARD gumami narejeni, ni Corvette ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Corvette zna bit edino j.ba, ker jo bodo verjetno se nadgrajevali… Lahko bo z nadgradnjo sla se boljse…in bo premocna za ostala vozila,…V GTSR nas je 80% na BMW-ja saltalo in ostali na Mclarena. Tako da z nase strani, kot kaze, nebo nobeden vozil Lotusa, oz. Corvette. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Bom jaz probal danes kaj na Donnington, ker se mi zdi da mam čase od zadnjič ko smo fural od BMWja in McLarna. Probam še Lotusa in Corvette. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 10, 2014 Avtor Share Napisano September 10, 2014 No dej. Pa s HARD gumami, ker se bo s temi furalo, ker ni postankov ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Pol bom pa kr usakega na HARD po 10 laps... o fak kok je to enga cajta... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Sej testiraš lahk na navadnih medium gumah, če lahk nardiš dober hotlap v podobnem času potem lahk tut na dirki držiš, res ne vidim potrebe po testiranju s hard gumami. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domc 214 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Sej če pride hitrejša verzija Corvette, bi na našem serverju vseeno mel še ta staro. Ali pač? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 10, 2014 Avtor Share Napisano September 10, 2014 (urejeno) Mene malo skrbi regulacija modov. Kako veš katero verzijo nekdo vozi? S čim se prepreči, da nekdo ne da svoji Corvetti 50 konjev več in pride na server? Je kakšen anti-cheat sistem že implementiran? Tale Assetto Corsa je s strani organizacije kakšnega pametnega prvenstva trenutno čist za cajtom ... Uredil September 10, 2014 - Matjaž Murn 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Nič od nič. Corvetta je sama po sebi že itak hitrejša, na imoli testiru zdle bmw z4 gt3 ki ga ponavadi vozim sem naredu 1:44.5, s corvetto pa 1.44.2 ampak sem mel še rezerve kake pol sekunde, tudi z bmwejem se da pod 43 ampak za mene težje, mclarna sploh ne vozim ker mi ne leži in bi naredu cajt vrjetno okol 45. Corvetta je res dobra skoz ovinke. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 Ah, BMW, McLaren za počasnejše, Lotus in P4/5 pa za najhitrejše voznike, pa je. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2014 Share Napisano September 11, 2014 To se pa strijam, da bi mogl met bolši dirkači slabši avto (in obratno), da bo prvenstvo bolj zanimivo. Zakaj? Kje je potem fair-play? Se pa strinjam, da bi imeli bolj izenačene dvobije, če bi imeli dodatne obtežitve za zmagovalce - ne pa skoz za ene in iste slabše avt, kot je blo to že v wtcc včasih, če se ne motim, pa marsi katera serija je to imela (v resnici mislim). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 11, 2014 Share Napisano September 11, 2014 Tole prvenstvo dvomim da se bo dalo izpeljat na nivoju. Obtežitev itak ni. Admin kontrolov ni nobenih. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 11, 2014 Avtor Share Napisano September 11, 2014 Bomo mel pa bolj fun prvenstvo kot kej resnga ne pa skoz za ene in iste slabše avt, kot je blo to že v wtcc včasih, če se ne motim, pa marsi katera serija je to imela (v resnici mislim). V WTCC prvenstvo, ki je bil na slo-racing so bili najbolj obteženi tisti, ki so imeli največ točk v skupnem seštevku. Nekako tko, kot je bilo včasih v pravem WTCCju. Niso bili vedno eni in isti avti obteženi... In tista prvenstva so bila ena izmed najbolj zanimivih - vprašaj katerega koli, ki se jih je udeležil ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2014 Share Napisano September 11, 2014 Saj sem jih vozu nekaj. Bilo je res carsko. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts