Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

Menjava gum je še vedno možna in dolivanje, sam moreš zapeljat v bokse pa čez start in potem "esc" to pits pa naštelat na nov.

Jaz nebi tega prakticiral,….raje pol brez. Sej bo glih tako dobro. Ce bo pa vmes kaka nadgradnja postankov, jih lahko komot vkljucimo v prvenstvo. Kaj menite?

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 331
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če bi vsak nergač tule (Marjan, Benjamin, in podobni.... ) polovico svojga časa, ki ga prebije na forumu namenu dirkanju in pripravi za prvenstvo, ne bi bilo, tako velikega vsipa (ali pač, ker nekater

Zdej vas mam pa povn kufer! Noben od vas nergačev ni prispeval k boljši kvaliteti tega prvenstva z ničemer kot z jamranjem in jokanjem. Pa časovnica ni OK, damage je prehud, SLS je prehiter, SLS prema

Danes sem sprobal dirko (Imolo) z 70% poškodbenim modelom in zadeva mi je veliko bolj realistična, kot ko je vklopljen 100% model.   Hec je v tem, da pri 70% ob rahlih trkih, ki se dogajajo ob štart

Onim najhitrejšim bi mogoče lahk dal Glickenhaus, naprimer Bonči :D Ker je itak sekundo na krog pred vsemi, s tistim avtom bi se glih poglihal in bi dosegu podobne čase. 

Al pa ti malo vec treninga, da mu bos konkurenca ;)  

Deli na drugih straneh

Pozdravljeni, moje ime je Vid in sm nov tukaj na slo-racing, rad bi se udeležil tega gt3 prvenstva če je seveda možno?

Pred pol leta nazaj sem še vozil v angleškem prvenstvu klasičnih avtomobilov na platformi gtr2 (mod Power & Glory), sedaj pa bi se usmeril v gt3 prvenstvo na slo-racing seveda tako kot sem zgoraj napisal, če je možno?

Ekipe še nimam, ne poznam nikogar :) ampak upam, da se kmalu vidimo na kakšni dirki :)

Lep vikend vsem, Wid0

Deli na drugih straneh

Vid, lepo pozdravljen,

najprej, kot pravi skopusnik, doborosel. ;)

Seveda je mozno. Prvenstvo bo uradno zacelo v oktobru, kot tudi prijave.  Ekipe se bo zrebalo, tako da se noben ne ve, s kom bo v ekipi. V mesecu septembru, bo pacasi vse znano. Tako da ja, spremljaj temo.

Se vidimo na progi.  [ok]

Deli na drugih straneh

Dirkališča

• Nurburgring GP
  • Imola
  • Monza
  • Silverstone
  • Spa Francorchamps (če še ne bo na voljo, se vozi Donington Park

RedBullRing odpade, ker žal ni dovolj optimizirana ... Bomo določili nove.

V prvem prispevku sem vnesel tudi dirkalnike, ki jih bomo najverjetneje uporabljali.

Dirkalniki

• BMW Z4 GT3
  • McLaren MP4-12C GT3
  • Lotus Evora GTE
  • Corvette C6R
Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh