Danjel T. 280 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Menjava gum je še vedno možna in dolivanje, sam moreš zapeljat v bokse pa čez start in potem "esc" to pits pa naštelat na nov. Jaz nebi tega prakticiral,….raje pol brez. Sej bo glih tako dobro. Ce bo pa vmes kaka nadgradnja postankov, jih lahko komot vkljucimo v prvenstvo. Kaj menite? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Tko smo delali v GPLju, ko sem meli dirke dolge 8ur! Si predstavljate 8 ur u Lotusom 49 po Nordschleifu Noro. To bo treba enkrat organizirat. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Ja zaenkrat ne da ne bo dodatnih komplikacij. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 4, 2014 Avtor Share Napisano September 4, 2014 Tko smo delali v GPLju, ko sem meli dirke dolge 8ur! Si predstavljate 8 ur u Lotusom 49 po Nordschleifu Noro. To bo treba enkrat organizirat. Pomoje boš po pol ure edini vozu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Če ne druga bo edini v ospredju medtem ko se bomo ostali ozadih tolkl. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Onim najhitrejšim bi mogoče lahk dal Glickenhaus, naprimer Bonči Ker je itak sekundo na krog pred vsemi, s tistim avtom bi se glih poglihal in bi dosegu podobne čase. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Onim najhitrejšim bi mogoče lahk dal Glickenhaus, naprimer Bonči Ker je itak sekundo na krog pred vsemi, s tistim avtom bi se glih poglihal in bi dosegu podobne čase. Al pa ti malo vec treninga, da mu bos konkurenca Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
wid0 8 Napisano September 6, 2014 Share Napisano September 6, 2014 Pozdravljeni, moje ime je Vid in sm nov tukaj na slo-racing, rad bi se udeležil tega gt3 prvenstva če je seveda možno? Pred pol leta nazaj sem še vozil v angleškem prvenstvu klasičnih avtomobilov na platformi gtr2 (mod Power & Glory), sedaj pa bi se usmeril v gt3 prvenstvo na slo-racing seveda tako kot sem zgoraj napisal, če je možno? Ekipe še nimam, ne poznam nikogar ampak upam, da se kmalu vidimo na kakšni dirki Lep vikend vsem, Wid0 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano September 6, 2014 Share Napisano September 6, 2014 Prijav zaenkrat še ni, tako da spremljaj forum, seveda pa so vedno dobrodošli vsi, da se le držijo pravil in fair play-a. Pa dobrodošel 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano September 6, 2014 Share Napisano September 6, 2014 Vid, lepo pozdravljen, najprej, kot pravi skopusnik, doborosel. Seveda je mozno. Prvenstvo bo uradno zacelo v oktobru, kot tudi prijave. Ekipe se bo zrebalo, tako da se noben ne ve, s kom bo v ekipi. V mesecu septembru, bo pacasi vse znano. Tako da ja, spremljaj temo. Se vidimo na progi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2014 Avtor Share Napisano September 9, 2014 (urejeno) Dirkališča Nurburgring GP Imola Monza Silverstone Spa Francorchamps (če še ne bo na voljo, se vozi Donington Park RedBullRing odpade, ker žal ni dovolj optimizirana ... Bomo določili nove. V prvem prispevku sem vnesel tudi dirkalnike, ki jih bomo najverjetneje uporabljali. Dirkalniki BMW Z4 GT3 McLaren MP4-12C GT3 Lotus Evora GTE Corvette C6R Uredil September 9, 2014 - Matjaž Murn 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano September 9, 2014 Share Napisano September 9, 2014 Corvette C6r je GT2 če se ne motim. Lotus pa je počasnejši kot GT3 avtomobili. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 10, 2014 Avtor Share Napisano September 10, 2014 Lotusa bomo dal tebi in Bonči Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano September 10, 2014 Share Napisano September 10, 2014 To se pa strijam, da bi mogl met bolši dirkači slabši avto (in obratno), da bo prvenstvo bolj zanimivo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano September 10, 2014 Avtor Share Napisano September 10, 2014 Ima kdo čas naredit par testov s temi dirkalniki? Jaz sem nekaj testiral pa so bili vsi v razmaku 1 sekunde. Ampak to sem pač jaz - moja nekonstantna vožnja ni ravno najboljše merilo ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts