Mihalj 1 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Zaenkrat nas je na štartni listi 10(mogoče 2 majn). Tako da bo kr zanimivo. Se vam pridružim še jaz. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Se mi zdi da ni veliko mest na teli SUD verziji za prehitevat,... tko da zna bit procesija, ker smo ji 2 overtake ovinka uzel. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2014 Avtor Share Napisano September 4, 2014 Če bo prebedna bom pa menju na kej bolžga. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Če v 1. dirki ne bo dogajanja zamenjamo za celo progo RBR 1.02, alpa neki original krajši (silverstone takratka, Nurb takratka, Magione,... ) Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Sam da ne boste pozabli, tujcev zdaj ne bo, ker nimajo proge... Jap. Kaj sem študiral. Naredimo eno dirko, ko ne bo nobeden prej nič probal proge (jst mogoče da uredim zadeve, ampak štartam zadnji za kazen) in da vidimo kako se bomo izkazali. Jaz pač naredim eno progo in jo prvič vozimo na dirki. Ste za? ps: sem se že lotil drugega še zahtevnješega projekta od RBR-ja. Hudo bo. Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 brands hatch indy Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Bonča naredi eno slo rally progo Citiraj Link to post
Mihalj 1 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Ali bo dirka? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2014 Avtor Share Napisano September 4, 2014 Bonča proge boš mogu bol optimizirat..danes smo vozl rbr z dvakrat nižjimi fpsji Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Q1: še malo izboljšal krog s practice-a in P1. Kar presenečen, glede na to da sem prvič vozu Golfa. R1: super dirka, s Selčanom sva imela dobre borbe, parkrat menjava vodstva, v cilj izenačena do tisočinke Q2: sem mogu sprobat še Hondo. Nardim kar dober krog, ampak je bil Kurent skorej sekundo spredaj! P2 R2: pred dirko klikam po setupu, in sem prestavu toe-in in camber tko, da so se številke na telemetriji ujemale levo/desno, ne pa številke v nastavitvah... Na dirki avta sploh ni blo za vozit kar po svoje - v zavoje in na zaviranju Končal predčasno. Fajn test avtov, čeprav so mal podhranjeni. Aja pa Golf se mi zdi dost bel fajn za vozit Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Jaz sem zdaj fural za probo obe varianti z 10 Ai in je delovala tekoče. Moram pa povedati,da sta obe progi prav fantastični. Polni detajlov,skratka fantastično. Pa tudi kamere je dobro porihtal,sploh ona mi je dobra na stadionu Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 nore dirke, predvsem na Nurb short, kjer je dosti mest za prehitevanje. Komaj čakam Silverstone National. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 Kaj ste mel vsi nižje fps-je? Meni na žalost komp neki nagaja, pomoje je ram. Sem uporabil memtest86 (iz usbja) in mi najde full napak. Je to ram, a ne? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 4, 2014 Share Napisano September 4, 2014 jap ram. in ja, FPS je bil kr nekaj manjši kot na original progah Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2014 Avtor Share Napisano September 4, 2014 Super borbe sploh z Glavačem drugo dirko, prvo dirko pa je bla tak hiter konc sploh nism opazu dokler nisem naredu napake v zadnjem krogu da je že zadnji krog. rbr proga na mojem kompu tut, 40 fps če sem pogledal nazaj, drugače pa 60-70 kar je bogo proti normalnih 100 s tem da sem znižal grafiko za več kot pol. Citiraj Link to post
Recommended Posts