Skoči na vsebino

South course RBR [Četrtek 4.9.2014] Honda vs. Golf

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 53
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdo je mel rdečga GTIja? Dobr je ujel tist tankslapper na ravnini pred šikano

Bolš da mamo dve dirke.

Sam da ne boste pozabli, tujcev zdaj ne bo, ker nimajo proge... :P

Jap.

Kaj sem študiral.

Naredimo eno dirko, ko ne bo nobeden prej nič probal proge (jst mogoče ;) da uredim zadeve, ampak štartam zadnji za kazen) in da vidimo kako se bomo izkazali. Jaz pač naredim eno progo in jo prvič vozimo na dirki. Ste za? :)

ps: sem se že lotil drugega še zahtevnješega projekta od RBR-ja. Hudo bo.

Q1: še malo izboljšal krog s practice-a in P1. Kar presenečen, glede na to da sem prvič vozu Golfa.

R1: super dirka, s Selčanom sva imela dobre borbe, parkrat menjava vodstva, v cilj izenačena do tisočinke :D

Q2: sem mogu sprobat še Hondo. Nardim kar dober krog, ampak je bil Kurent skorej sekundo spredaj! P2

R2: pred dirko klikam po setupu, in sem prestavu toe-in in camber tko, da so se številke na telemetriji ujemale levo/desno, ne pa številke v nastavitvah... Na dirki avta sploh ni blo za vozit :D kar po svoje - v zavoje in na zaviranju :D Končal predčasno.

Fajn test avtov, čeprav so mal podhranjeni. Aja pa Golf se mi zdi dost bel fajn za vozit :D

Super borbe sploh z Glavačem drugo dirko, prvo dirko pa je bla tak hiter konc sploh nism opazu dokler nisem naredu napake v zadnjem krogu da je že zadnji krog. :D

rbr proga na mojem kompu tut, 40 fps če sem pogledal nazaj, drugače pa 60-70 kar je bogo proti normalnih 100 s tem da sem znižal grafiko za več kot pol.