gojzer 126 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Prvic uzival pri AC ( multiplayer ), pa hvala Bonča, odlična proga! Delalo gladko v nulo! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Uglavnem, ko smo imeli kvalifikacije, sem prvič imel priložnost videti določene stvari z drugega zornega kota, sploh zaradi druge dnevne ure (sonce je bilo namreč proti jugu). Zato sem šel vmes parkrat ven in popravil določene zadeve, sploh travo in svetlobo "vseh" elementov in materialov. Tako da sem jaz zmagal, ker sem pač imel boljšo progo in bo na voljo čez 15 minut Zakon dirka. In kakšni so vaši vtisi? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 28, 2014 Avtor Share Napisano August 28, 2014 Haha, drugo verzijo proge si vozu? cheater Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Itak super. A tista rumena visoka šikana na Castrol Edge je res tako visoka? Schlossgold in Audi ultra ovinka sta vsakič posebej zgodba zase . Ali se da trackmap poštimat? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Haha, sm res, Bonča cheater:) Super proga drgač! Super je blo dns. Sicer sm Trošta nabil na ciljni, ker ni znal z boxov gledat dirke, tko da sm padu na konc, potem pa gas naprej, več al manj ste se mi lepo umikal, s Kurentom sva pa odpeljala par dobrih krogov na koncu. Bonča je bil tolk naprej da ga pa niti vidu nism Bo treba še kej furat ja, sploh čez ene 2 mesca ko se zima začne pa bo več cajta! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 28, 2014 Avtor Share Napisano August 28, 2014 bonča tole bo treba popravit ker se da sekat pa je veljavn krog Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Sicer pa Q:12 R:4 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 bonča tole bo treba popravit ker se da sekat pa je veljavn krog Kar sem jaz probal (pa sem 1x) časa ne šteje, je pa res da sem probal offline. Si 100%, da je krog veljaven? Ker imaš oba vmesna časa vmes, tako da ti nebi smelo štet časa (nevem kako je s krogi, ali ti jih odšteva ali ne)! Če je ta bljižnica cheat-anje, potem prehod zaprem definitivno. @Tomaž: samo grafično sem mal predelal, ni bilo nobene prednosti @Marjan: kakšen trackmap misliš? Misliš poligone same proge? Kaj točno? Pa se to: ogled Castrol Edga, misliš rumeni robnik na desni ali levi strani? ps: nova proga se uploada. ps2: se zmenimo enkrat za drug teden še eno dirko prav v Spielbergu! Meni je proga nora! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Nova verzija vam je na voljo! Pojdite v temo Proge. začasno: https://mega.co.nz/#!2FhgXSjQ!6kdRnOZygHGW1k4kAUJiAktzRDe8vmqUsPEndvE3nLs Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 28, 2014 Avtor Share Napisano August 28, 2014 Mal bi jih blo fajn znižat ker so preveč ubijajoči. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 28, 2014 Share Napisano August 28, 2014 Lahko ja. Kva sem se unmu Rusu, ga je prav zavrtelo na izvozu iz 1. ovinka. Bom popravu. Čeprav so v resnici res taki, divji, ne dopuščajo vožnje čezenj. Nekaj na progi pa mora biti, da te lahko kaznuje. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 28, 2014 Avtor Share Napisano August 28, 2014 Pa tiste grbine v 5 ovniku ko zaviješ levo in nato desno so po idealni nadevani tak da mi hoče avto razbit ko peleš čez znjih, glavač pred mano je komi ujel avto. Tist je tut pretirano. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 @Tomaž: Niso tko hude ne. Sem jih stestiral in naredu podobne realnosti, kajti tam je vedno bila grbina. Če si pa na meji pa te malce strese, pa kmalu sledi kakšna neprijetna situavija. Bom pogledu no... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 29, 2014 Share Napisano August 29, 2014 Aha,če prav razumem potem ne bo potrebno več dajati linka ampak bi lahko direkt iz sloracinga dol potegnili ali pa datoteko uploadali? Prav razumeš Citiraj Link to post
Recommended Posts