Skoči na vsebino

GT3- Donigton park [28.8.2014]

zamex23

Recommended Posts

Ko se boste pa naveličal GT3 avtov, bi pa lahko eno.....

...90ta odvozil!

old.jpg

Jaz sem probal avte in je vse zelo izenačeno:

Vozi se:

Honda Civic VTI

Golf mk3 GTI
BMW M3 E30 S1 (hitrejši vozniki STD verzijo)

Probal sem na krajši verziji Vallelunge in vozil izenačene čase tam nekje na 0.2 sec. 

Bo za tako stvar kej zanimanja? Nekateri tukej smo le 90s kids. :).... nekateri pa pač rojeni v 90s. :P

Vedno sem bil bolj pristaš malo počasnejših avtov v simracingu, ker je dirkanje veliko bolj izenačeno, če je pa takole pisana štartna vrsta pa še bolje ;)

• Upvote 5
  • Odgovori 35
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ko se boste pa naveličal GT3 avtov, bi pa lahko eno.....   ...90ta odvozil!   Jaz sem probal avte in je vse zelo izenačeno: Vozi se: Honda Civic VTI Golf mk3 GTI BMW M3 E30 S1 (hitrejši voz

Pek ali si probal ta dva avta (Honda in VW)? Jaz sem včeraj odpeljal nekaj dirk z njima in ta dva moda (še) nista primerna za kakšno ligo. Na štartu ti avto skoraj "crkne",ko pa le dobi nekaj obratov pa hoče poleteti. Zvoka sta identična,...skratka avtomobila sta konvertana iz FM4,ampak še nimata popravljene fizike in zvoka.

Pač nekako ni dokončana konverzija teh dveh avtomobilov. Nekaj se lotijo potem pa ne dokončajo do konca,to me ful razjezi,ker potem takšni modi smetijo AC. Sicer pa je stvar okusa,meni je recimo bolj všeč,da je v simulaciji mod narejen tako kot mora biti,in je približek realnosti. Sem vozil v realnosti VW golf 3 in 4 GTI-ja in nikakor ni pri speljevanju tako crkoval. V prvi brzini te dejansko prilima na sedež,tukaj pa kar nekaj.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...