Skoči na vsebino

GT3- Donigton park [28.8.2014]

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 35
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ko se boste pa naveličal GT3 avtov, bi pa lahko eno.....   ...90ta odvozil!   Jaz sem probal avte in je vse zelo izenačeno: Vozi se: Honda Civic VTI Golf mk3 GTI BMW M3 E30 S1 (hitrejši voz

Mclarn ni za tole progo ker je veliko zdrsavanja in mclarn ko zagrabi te pol kr potegne v eno smeri. Bmw pa je narejen za slajdanje :D Sem mislu da sm shranu replay pa ga kot kaže nisem.

Ene 5 je bilo naših mislim... pa bili so še ostali ki so se pridružili čeprav ne vem če je kdo sploh končal dirko. Jaz se sameval na 3tjem mestu, 2x sem bil ze za petami prvim dvema pa sem potem storil napako in jih spet malo izgubil :)

Ja mislim da jih je še neki vozl. Pol drugo dirko se mi zdi da sma sam dva končala. Drugače mi pa tale proga kar leži, dinamična, hitri ovinki, če avto zaslajda pravilno v ene par ovinkov si hitr ko strela.

Kaj ko bi naredil kaj drugega kot GT3? Ali pa še vsaj dodali avte, ki spadajo sem zraven,... P4/5, Lotus (evora al karkol je), GT2 bmwja.... :)

Drugače pa raje bi vozil z mal pocasnejšimi :P 

Kaj ko bi naredil kaj drugega kot GT3? Ali pa še vsaj dodali avte, ki spadajo sem zraven,... P4/5, Lotus (evora al karkol je), GT2 bmwja.... :)

Drugače pa raje bi vozil z mal pocasnejšimi :P

V GT3 serijo ne spada BMW GT2 ,ker potem bi lahko dodal še Corvetto C6R ;)  Kar pa se tiče serverja,ki ga postavi zamex je svetovn,se vidi,da ima dobro internetno povezavo . Naslednjič bi lahko morda kaj odfurali z seatom,kar bi bilo po mojem kar fun ;) Kar tako naprej zamex ;)

Ene 5 je bilo naših mislim... pa bili so še ostali ki so se pridružili čeprav ne vem če je kdo sploh končal dirko. Jaz se sameval na 3tjem mestu, 2x sem bil ze za petami prvim dvema pa sem potem storil napako in jih spet malo izgubil :)

Jaz sem malce vskočil,ampak,ker te proge že nisem vozil najmanj 10 let sem bil malce zgubljen :D Pa tudi prestavno razmerje sem malo "zašuštral" in nikakor nisem mogel slediti ostalim. Drugače pa je proga ful dobro narejena.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...