Skoči na vsebino

BMW M3 E30 Group A- Magione [17.8.2014]

zamex23

Recommended Posts

ja to je zdaj kokr za kakšnega eni mamo pa ravno ob nedeljah čas ... lahko bi naredili pred vsako dirko glasovanje za 3 datume npr petek , sobota nedelja potem pa tist datum ki ima največ glasov odvozimo...

Sem videl ja,da vas ima v nedeljo zvečer ful folka cajt  [Joj]  Hec ;) Ja bilo bi fino,če bi lahko dirkali recimo v petek,soboto in nedeljo ;) Če bi jaz imel hudo linijo,bi imel te dneve non-stop server up,ampak,ker nimam se moram zadovoljiti z tem kar drugi naredijo :D

Ga bom postavil, mam sam en problem. Da se mi povezava na 24 ur resertira, če mogoče kdo ve rešitev za to. Na win8.1 mi je to začel delat prej ne. Uglavnem če sm doma mam kamot večino cajta postavljen server, zdle bom naprimer zalaufo donigton park mal za public.

Ker sam zadnje dni nimam kaj preveč časa študirat kaj pa kako... če mi kdo na ZS razloži, kako se postavi server in vse naštima, lahko imam jaz postavljeno, ko je računalnik vklopljen (večino časa, razen ob kakih nevihtah).

Server imam tudi jaz postavljen 24/7. Sicer je pod imenom core-racing za njihove nedeljske dirke. Če kdo želi, se komot pridruži oziroma ga uporablja čez teden (geslo za server na zs).

Če bi to bil kakšen koli drug dedicated kot AC, bi komot postavil še enega. Problem pa je, da žre enostavno preveč cpu in je že ta en smešno požrešen...