mAxL 1 106 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Prvenstvo V marcu štarta ClioCUP prvenstvo. Sestavljeno bo iz 5 dirk, dirke pa bodo vsak ponedeljek ob 21. uri. Tokrat bo način prijavljanja malce drugačen in sicer se bo potrebno na vsako dirko prijaviti posamezno na glavni strani. Da bi dirke potekale na visokem nivoju, bo moral dirkač na kvalifikacijah biti največ 4 sekunde za najboljšim časom....v nasprotnem primeru boste izpadli že na kvalifkacijah. Glavni pokrovitelj prvenstva je ClioCUP Slovenija. Za sodelovanje v prvenstvu se je potrebno registrirati na SloRacing ONLINE (online.slo-racing.com). V kolikor boste naredili svoj skin, ga pošljite na: <!-- e -->info@slo-racing.com<!-- e --> ClioCUP ClioCUP je slovenski dodatek za igro rFactor (dodatek dobite v meniju pod "Prenosi"). Gre za pokalno tekmovanje, pri katerem pridejo do izraza voznikov talent, pogum, predrznost, premišljenost, borbenost in nastavitve. In ravno to je recept za spektakel. Dirke Link to post
Killer_B 87 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Supr....samo se ga ne bom mogel udeležit, ker imam vsak ponedeljek trening do 10h. Lepo se imejte na dirkah. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 kot zgleda se ni treba. ti se samo na online.slo-racing.com registriraj pa se boš potem prijavljal na dirke ko bodo napisane na prvi strani :wink: Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 preber prvi post še enkrat od ClioCUP naprej drgač pa še link: http://www.slo-racing.com/index.php?option=com_content&view=article&id=341&Itemid=139 ja lahko bi kkšn trening užgal predlagejte kdaj bi vozil pa bomo šli pelat Link to post
Mouly 2 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Jst bi biu tud za trening. Samu povejte na kermu serverju pa kdaj, pa prletim. Aja, zanima me še kolk je kej konkurenčen čas v Doningtonu? Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 20, 2009 Avtor Share Napisano February 20, 2009 Podatke o serverju,geslu, datumu,uri... vidiš na prvi strani, kjer si se tudi prijavil. Link to post
Domc 214 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 Kira proga bo ka tm pod nasljednje dirke piše Adria, pod informacije za driko pa Donington ? Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 Donington bo ta ponedeljek, vendar se še ne šteje pod prvenstvo. Adria bo pa 2. marca(se mi zdi), tisto bo pa prva dirka sezone :wink: Link to post
Mouly 2 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 Mene zanima ker donington se bo vozilo? Donington GP? Al Donongton brez unga podaljška? Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 Donington GP (tadolga). no ta proga je bila zadnč naštimana na serverju :wink: Link to post
Domc 214 Napisano March 2, 2009 Share Napisano March 2, 2009 1. Dirka mi je bila ušeč, pa še dost folka je pršl, de je sej kejšna živa duša bila na cest. P.S: a bo kdo video naredu ??? Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 2, 2009 Share Napisano March 2, 2009 lepa dirka ja.... bom jst mogoče se spravu video delat (moj prvi tko da ne velik pričakovat), če bom usposobu Adobe Premiere....neki me zajbava Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 2, 2009 Share Napisano March 2, 2009 Q: v redu, čeprav sem eno uro prej naredu pod 1:28 . PolePos vseeno R: ne najbolši štart, a kljub temu obdržal vodstvo. Brez posebnosti celo dirko in na koncu zmaga Se vidmo v Doningtonu Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 2, 2009 Share Napisano March 2, 2009 mal sem zaj.....magny cour je naslednja(nism prov napisal) Link to post
Recommended Posts