Skoči na vsebino

Shelby Cobra sound mod [WIP]

Recommended Posts

Kolikor je meni znano (oz. kolikor sem uspel prebrskat po internetih), te stare Shelby Cobre niso imele turba. Kasneje, ko so delal replike v 80ih letih, je bila verzija s turbino. A je ta avto zmodeliran po original Shelby Cobra al nej bi bla to replika?

Imaš prav original je clean muscle car. Zato delam na parih verzijah, clean sound V8, V8 turbo... 

Vsakega ko popravim in delim je brez turbo itd, je clean sound, tisti ki pa bi hoteli imeti še malo žvižganja tako kot jaz, pa delim posebej

• Odgovori 30
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, novi video (sound) Shelby Cobra:    Prvi release, sledijo popravki. Cobra S/C, drugače pa lahko inštalirate v katerokoli Shelby Cobro.   Download link: http://www46.zippyshare.com/v/

Malo se igram z spremembo sounda Shelby Cobre. Trenutno sem pri (Idle) in prehodu na višje obrate       

Za vse fane Shelby Cobre:  Delam na soundu za večji užitek v vožnji. Nekako bi se rad približal, temu kot je v videu. Za street verzijo ( kot sem že začel in sem objavil začetek modifikacije), za

there is no issue there, it's called work-in-progress

you do realize they said the sound is placeholder? .. that's my misunderstanding, .. say ( and i'm not saying that's the case) they have the best sound engineer, actual recoding of AC and they are waiting for the fmod to be released so they can release proper audio .. if that was the case, your effort are totally wasted, unless your mod will be better - in which case you should co-operate with them and release the sound as a part of their group .. rather then doing your own mod

I totally understand people doing this for Kunos cars ( although I have yet to hear something that sounds better then what Kunos did, mostly the mods sound worse , maybe they have 1 nice sample, but the rest of the samples don't play well together ..etc. )

Ima prav. Popravil bom še zvok zunaj in zvok znotraj, ena verzija z turbo druga brez, in bomo počakali. Če je tako potem naj bo tako, kajti težko da bom naredil boljši sound kot ga bodo oni v naslednjih verzijah  [ok] 

Actually we don't mind sound mods, quite the opposite, we will even consider changing the placeholder samples if the mod fits the car better.

There will be proper sounds at some point, but feel free to experiment.

Edit: however, we don't support the distribution of modified data files, so please do that in private.

Ok fantje in tukaj se je moje delo končalo...... Bom raje počakal na njihov zvok ker drugače ne gre. 

Evo sem sedaj sprobal ta mod tudi v živo. Super! Res izboljšanje!! Kaj bo šel potem, ko bo FMOD ;)

EDIT: Tudi če nehaš, bom jaz tvoj sound mod uporabljal. Pač to kar si naredil do sedaj

Yeah, I mean if you want to edit the data files for your own fun as well then you are welcome to, like if you want to feel what a 2000 bhp cobra would be like then go for it clear.png the main issue is the distribution of different versions, so when we say don't edit the data files we kind of mean in a way that doesn't hurt the official mod. I know it's a bit of a grey area so we are trying to be as civil about it as we can while still trying to keep some order.

No od sedaj naprej bom delal zase sound. Delil bom pa video. če bo kdo hotel nove verzije pa gremo preko zasebca, če se seveda strinjate  [ok] 

Evo sem sedaj sprobal ta mod tudi v živo. Super! Res izboljšanje!! Kaj bo šel potem, ko bo FMOD ;)

EDIT: Tudi če nehaš, bom jaz tvoj sound mod uporabljal. Pač to kar si naredil do sedaj

Lepo to slišati hvala

Saj ne bomo nobenemu povedali ;) Ti kar lepo nadaljuj to kar te veseli,samo okrog ne dajaj kar po vprek. Tukaj na Sloracingu itak ni panike,so fantje zaupanja vredni in te ne bo noben na klin obesil ;) Je pa res,da moraš njihovo(od kreatorja) željo upoštevati. Tudi jaz bom še naprej uporabljal tvoj mod,ker je dober,le avto je svinjsko težko vozit,ker sem pač navajen GT3 in GT2 dirkalnikov ;)

Najlepša hvala za podporo, upam da ne bo potem kaj narobe. Kajti najmanj si želim da bi prišlo do kakršnih koli komplikacij in nejevolje. Sem vesel vsake podpore. Tako da bom nadaljeval že jutri z novim updatom v katerega bom vnesel nov zvok, če bo tako kot je treba bom delil že jutri zvečer kajti dela ni malo. V kolikor pač to ne bo mogoče in bomo mogli vse skupaj prekiniti, pa mislim da ne bo tako zelo narobe če mi napišete da bi pač radi imeli update še naprej in jih pošljem preko maila, FBja ali bilo kako. Bom pa pač osebni PARTIS :twisted: ... 

Saj ne bomo nobenemu povedali ;) Ti kar lepo nadaljuj to kar te veseli,samo okrog ne dajaj kar po vprek. Tukaj na Sloracingu itak ni panike,so fantje zaupanja vredni in te ne bo noben na klin obesil ;) Je pa res,da moraš njihovo(od kreatorja) željo upoštevati. Tudi jaz bom še naprej uporabljal tvoj mod,ker je dober,le avto je svinjsko težko vozit,ker sem pač navajen GT3 in GT2 dirkalnikov ;)

Ja je problem peljati to zverino. Probaj se čisto sprostiti, nič živčnosti in furje. Lepo po stopoma krog za krogom. Čas in vaja delata mojstra [champ]

In še ena dobra novica, nismo se dobro sporazumeli z lastnikom moda SC. Mi je dovoljeno spreminjati zvok kakor hočem samo da ostanem v SFX mapi. Bali so se da ne bom spreminjal lastnosti vozila. Tako da brez problema delam naprej in imam odprte roke glede dela na soun modu in delim lahko vse kar bom naredil glede zvoka.