igi 51 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Zdaj, ko je crknil RaceSimCentral, me zanima katere dirkaške forume obiskujete. Moji najljubši: Racesimcentral crknjot BHM je mal strikast NoGrip je kar v redu Kateri še, zanimajo me predvem taki z novicami? Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 VirtualR :arrow: http://www.virtualr.net/ Ni forum so pa novice Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano February 17, 2009 Share Napisano February 17, 2009 www.slo-racing.com Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano February 17, 2009 Share Napisano February 17, 2009 miomoto.com, ni forum je pa blog. Vrooom! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 17, 2009 Share Napisano February 17, 2009 http://racedepartment.com Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Zadnje čase je zelo vroča debata nova stran Simraceway.com (gre za stran avtorjev rfactor central). No za tiste, ki ne veste...dokler je bla rfactor central je blo uredu, sedaj pa so naredili komercjalno zadevo, kjer bo potrebno za nekatere dirke vplačati nekaj €....nato pa bodo sledile dirke z nagradami. Jezni so predvsem moderji, saj z njihovimi modi služijo predvsem oni-simraceway (sicer nevem kako to, da nimajo nič proti Race2play). Stran naj bi bila korak pred vsemi (trenutno še ni možna registracija/prijava). Osebno mi je vseeno kakšna so mnenja Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Jah, ... na R2P jst ne plačujem že kr neki cajta, pa vseen furam skor vse kar čem. Tole z Simraceway je pa res zajebano za moderje. Zdj bojo sluzil na njihov račun s tistimi modi, ki so jih gor dal. Sj vrjetno jih tja gor več ne bojo dajal. Drgač ce si bil registiriran na rfactorcentral te bojo direktno prenesli na simraceway in bos dobil info po mailu. Mene še niso, prasci! Za probat bo tole... Sam zdel se mi je da je tole pač bolj rfactor scena zarad vseh teh modov, official partner je pa simbin... Kaj pa veš morda končno neki da bo konkuriralo R2Pju. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Mene pa zanima zakaj se moderji tko pizdijo....sej noben ne računa za tiste mode, ampak za dirkanje na njihovi strani. Poleg tega moderji itak nimajo takšnih pravic, da se ne bi smelo špilat z njihovimi modi, ker potem ne bi smel noben špilat. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Drgač ce si bil registiriran na rfactorcentral te bojo direktno prenesli na simraceway in bos dobil info po mailu. Mene še niso, prasci! Danes dobil mail, da je račun sedaj aktiven...logirati se jasno ne morem. Je komu že uspelo Citiraj Link to post
piko 1 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 moje uporabniško ime je aktivirano na simraceway in tud dela Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 piko kako zgleda stvar? Me zanima dirke pa to... Za kdj se lahko prijavis,... kok je folka prjavlenih na dirki itd.? Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 12, 2009 Share Napisano September 12, 2009 Jast sem tud prjavljen, pa zaenkrat me še ni čist prepriču, sej je lepo vse vse fancy, sam se ne znajdem čist fajn. Kar se dirk tiče je pa fajn, ker lahko gledaš direkt dirke pa take fore. To je pa res ful dober. Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Zdaj se lahko logiram Ne najdem pa online dirk Citiraj Link to post
Recommended Posts