Skoči na vsebino

BMW GT2 Monza 15.5.2014 [Assetto Corsa]

zamex23

Čas pričetka naslednjih FUN dirk  

20 glasov

1. 1. Prihajajoče FUN dirke želim:

• ob istem času
      10
    • eno uro kasneje
      6
    • vseeno
      4

Recommended Posts

• Odgovori 55
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Moja je tut skos doma, sam je zaradi slušalk na glavi ne slišim...

Virtualno ogledalo je F11 ali F10, samo je samo za zadaj, ne tko kot pri rf ko so še stranski zraven. 

14.5. ob 20:00 je že bilo

Za test je blo OK dns. Manjkajo virtualni špegli, če se zmuzneš zraven nekoga, skor ni šans da bi te vidu.. in seveda zavetrje. Nism mel pa nobenih čudnih problemov pri dotikih in noben mi ni lag-al, tko da fajn :D

Malo me moti edino tole, se posebej pri novih voznikih oz. tistih , ki so komaj zaceli dirkat z nami- Quali še niso dirka in če zajebeš krog se umakni zadaj vozečim da peljejo svoj hitri krog naprej, ne pa da ga oviraš spredaj in afne guncaš.

Kaj se tiče vključevanja na progo po napaki je katastrofalno, dajte malo pazit kako se vključujete nazaj na progo.

še vedno se pri določenih dogaja lag, tako dajte si poštimat povezave, ker je res moteče, ker na trenutke sploh ne veš kje je nasprotnikov avto.

Drugače pa danes zmaga  [krniki]

Če se tegale dela pravilnika ne bo upošteval v ligi se zna zgodit da bo hitro kdo dobil prepoved vožnje

"Od vseh voznikov se pričakuje opazovanje dogajanja pred njimi in v vzvratnih ogledalih ter da se zavedajo kaj se dogaja okrog njih, še posebaj v bitkah za pozicije, kadar se ponovno vključujejo na pisto po izletu iz nje oz po nezgodi. Vsekakor je VEDNO bol pametno počakati in splanirati prehitevanje kot pa hiteti. V ligi ni prostora za agresivno maščevanje ampak samo za športno vedenje ter športno popravljanje krivice."

Za test je blo OK dns. Manjkajo virtualni špegli, če se zmuzneš zraven nekoga, skor ni šans da bi te vidu.. in seveda zavetrje. Nism mel pa nobenih čudnih problemov pri dotikih in noben mi ni lag-al, tko da fajn :D

Virtualno ogledalo je F11 ali F10, samo je samo za zadaj, ne tko kot pri rf ko so še stranski zraven.