Skoči na vsebino

Lotus Evora GTC Vallelunga 14.5.2014 [Assetto Corsa]

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 33
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirka bo potekala na progi Vallelunga z lotus evoro GTC, št. mest je omejeno na 22.      Potek Prijava: 19:40 - 20:00 Trening: 20:00 - 20:15 Kvalifikacije: 20:15 - 20:30 Dirka: 20:30 Nastavitv

Ja tejle avti so res super. Na štartu mislim da sem nekoga zaprl in se zavrtel (ali je pa on mene butnil od zadaj), verjetno dotaknil še Bončo in nas je spet razmetalo po celi Italiji....

Q: nikakor nisem moral priti pod 1:36 . Premalo treninga se pozna. Avtomobil sem malce pred dirko sprobal in je ful dober,ampak čase,ki jih nekateri dosegate (recimo Bonča 1:34) so za mene trenutno nedosegljivi :D 

R: Štart je bil polom. Nekateri so zaspali in sem jih nasadil(oprostite ;) ) Potem sem jih seved tudi jaz fasal od zadaj(hecno se sliši :D ),na to pa sem že upal na borbe skozi celotno dirko,ampak žal ni bilo tako. Prva 2-3 krogi borba,kolo ob kolesu,potem prehitim,pridem na 6. mesto in tako do konca(zaspano).

Povzetek: Za mene dobra dirka,brez visokih pingov,morda se dotiki malce preveč kaznujejo z odstopom.

Vsaka čast zamex-u,ki je postavil odličen server.sama organizacija,pomoč je bila vrhunska. Še več takšnih dirk si želim ;)