Skoči na vsebino

GT Imola 11.5.2014 [Assetto Corsa]

mAxL

Recommended Posts

Kaj pa če je booking že opravljen pa te ne spusti na server? To se je danes meni zgodilo :( Pa ful sem se veselil,da vas spoznam tudi na dirkališču.

Tebe danes nism videl v booking listi (ko sem preverjal kdo je bukan), tako da je moral biti razlog drugje...

Najboljš da sam sprobaš na public serverjih kje je težava.

• Odgovori 86
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Drevi bo na sporedu prva testna dirka za prihajajoče GT prvenstvo. Trening dirka bo na dirkališču Imola, s pričetkom treninga ob 20:00 uri. Dirka bo dolga 20 krogov.     Potek Prijava: 19:40 - 2

A se že zdaj bookamo? Janko Glavač

Da, dirka je ob 20:00, če bi pogledal spored dirke bi to videl.   Vsa neumna vprašanja bom od sedaj naprej brisal.

Ma! Mislim da si ujel mene in Alesa ker se mi zdi da sem se z njim zapletel v zadnjih krogih ker nisem imel dovolj mesta. Sem pa tudi sam zelo zadovoljen z dirko. Super je blo. Na kvalifikacijah postavil svoj PB a nazalost sem v zacetnih krogih dirke naredil 2 veliki napaki.

Po slabšem zacetku sm se zbral in ujel papsa, veslil sm se hude borbe, potem pa mi strela skuri mrežno.

Na zaviranju si me vsakič dohiteval. Ta tvoj avto ma ogromno oprijema! :D

Tebe danes nism videl v booking listi (ko sem preverjal kdo je bukan), tako da je moral biti razlog drugje...

Najboljš da sam sprobaš na public serverjih kje je težava.

Ko sem bil bukan,se je na server listi pokazalo moje ime. BTW,morda pa moraš več krat pritiskati refresh. Ko me ni spustilo na sloracing server,sem šel odpeljat dve public dirki in je šlo brez problema,ampak ko sem bil na booking listi sem več krat osveževal server listo.

Ko sem bil bukan,se je na server listi pokazalo moje ime. BTW,morda pa moraš več krat pritiskati refresh. Ko me ni spustilo na sloracing server,sem šel odpeljat dve public dirki in je šlo brez problema,ampak ko sem bil na booking listi sem več krat osveževal server listo.

Vrjetno zato ker sem prvi server po 1 minuti ugasnu in naredu novga, ker smo mel nove prijave in sem povečal število mest. Če bi refreshu bi vidu da ga ni blo več.

...

Dober štart za mene, prehitel Bončo ampak me je po napaki v šikani prehitel nazaj. Potem sem ga držal nekaj časa dokler ni zletel v zid zaradi izgube povezave. Kasneje sem ujel zavrtenega Paplerja in ga prehitel, škoda za Glavača. No od 7 kroga naprej se mi je Papler počasi približal in me od 10 kroga naprej držal za vratom do zadnjega kroga, gume so bile že zelo boge zadnje par krogov in napake so se vrstile. Ker ni slipstreama me na ravninah ni mogel prehiteti, drugače tako ali tako ne bi imel šans proti njemu ker sem ga vidno zadrževal. :D Tempo je sicer za moj standard bil dober in bi pod realnimi pogoji končal na 4 mestu. Sm bil čist gnil na koncu, škoda res ker ni zavetrja bi bilo veliko bolj zanimivo. S papsom pa odlična dirka. 

Replaya ne bo ker pač je fail vse skup. Ročno sem nastavu 1 GB fajl da bi lahko shranu dirko vendar je posnetih samo zadnjih 6 krogov. Skratka to morejo zrihtat al pa bomo rabl enga live streamerja :D 

Mene je pa pred štatom reconectal nekaj (mislim da.chat nagaja). Po ponovnem loginu ste bili že na startu, jaz pa sem štartal iz boksov. Kazalo mi je race position, koliko pa je še krogov, pa mi ni kazalo. Moj setup je bil za caa. 10 krogov, po tem pa ni bilo več pravega oprijema. Zaradi mene bi bilo dobro, da bi obstajal fix setup nastavitev. Čestitke najbolšim invsem za potrpežljivost v neurju...