mAxL 1 106 Napisano May 11, 2014 Avtor Share Napisano May 11, 2014 To je realna slika, da se ne da ustvarit sezone, ker je še UI in to bukanje v povojih. Kaj ti pomaga, če se bukaš, potem pa te na server ne spusti ali pa te vrže iz dirke. Če bo osip samo samo ena oseba (buking) od dvajsetih (tako kot danes), bomo že preživeli... Citiraj Link to post
Max Speed 31 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Se opravičujem, mislim da Komacu in Apatu, iz šikane ven me je zavrtelo in mislim da sta ga oba naje**la Ja si priletel od strani počez ni panike 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Dokler ni slipstreama nima smisla..kje ti je fora da me papler ne more stegnat po ravnini čist za ritjo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Če bo osip samo samo ena oseba (buking) od dvajsetih (tako kot danes), bomo že preživeli... Od 21 prijavljenih vas je tekmovalo 15? Ali vas je le toliko končalo dirko? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Theo je tudi mel v začetnih krogih cca 100 pinga, je malo "štekal". Sicer pa vredu, škoda da ni zavetrja, drugače se mi pa zdi okej za prvenstvo. Malo sem si znižal nastavitve (nekaj na full, nekaj na sredini), povprečno nekje 120fps do konca dirke. Edino na štartu ne vem kolk je bilo. Sem pa končal presenetljivo spredaj, sem mislil da bodo drugi hitrejši. Čestitke Zamexu in Papsu Silicij, 19 nas je štartalo. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 11, 2014 Avtor Share Napisano May 11, 2014 Od 21 prijavljenih vas je tekmovalo 15? Ali vas je le toliko končalo dirko? Dirkalo nas je 19. Manjkal je samo še Jakob Zupanc. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Dobr je blo. Slipstream pogrešam Sem bil kar presenečen ko sm 1:43,3 naredu v Q Škoda k je Glavača odneslo men v rit, ko je zgubu povezavo. Sem se kar mal ustrašu. Do takrat me je dobr gnal. Morm pa setap porihtat. Preveč je nervozen na zaviranju. Bravo Tomaž Par malih napakc pred mano, ampak vse si dobr rešu BTW nisem najdu TS kanala Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Group chat room v Steamu bi lahko uporabil za kake pogovore tudi. Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Practice: glede na to, da nisem kaj dosti preigral spila, naredil nek soliden setup, in postavil moj PB, pod 1:45.5 sploh nisem še nikoli peljal, tako da... waw Qualy: natankal 1 L in odpelu par krogov, malo potweekal setup in spet odpelu par krogov, na koncu P8Race: glede na to da nisem vedu,l koliko goriva rabim, sem si ga natankal kar za 20krogov, kar ni bil najbols in odpelu z trdimi gumami iz P8.štart sem zaspal, a se vseeno obdržal in v prvih ovinkih prišel mislim da do nekje P5/6, Imel boje z Benom, zamenjala nekajkrat mesto, iz Tosa je imel slabši izhod in uspel sem se mu postaviti vzporedno, a v Priatella sva trčila in sem se zavrtel, zgubil par mest in koncentracijo, nekaj časa zasledovanja in zopet lovljenje mest, Makselj se je zavrtel in mi podaril svoje in še eno mesto, kasneje ulovil Kurenta in mislim da Karasa, Aleš naredil malo napakico v Varianta Alte in kasneje pustil malo premalo prostora Karasu, ko sta se zapletla in zavrtela ter mi podarila 2 mesti. Na koncu pristal na P5 in kar solidno, glede na to da nisem sedel že celo večnost za volanom. Upam da bo v prihodnje malo več treninga in da še malo spoznam igro, Sicer pa super testna dirka PS: booking bi lahko bil malo krajši & poraba bencina mislim da je kar obvezna za pravo prvenstvo, upam da bodo tudi uredili zavetrje, saj je brez malo dolčas Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Sej zadnji šikani je največji problem na izhodu. Tam na najnižji točki proge v desni ovinke pred zadnjo šikano če preveč pripelješ po levi iz ovinka ne pridobiš veliko. Sem pa opazu, da izgubiš na času pri izvozu zadnje šikane, če greš po Zelenem. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 11, 2014 Avtor Share Napisano May 11, 2014 PS: booking bi lahko bil malo krajši & poraba bencina mislim da je kar obvezna za pravo prvenstvo, upam da bodo tudi uredili zavetrje, saj je brez malo dolčas Booking je odvisen od tebe kolk je dolg, prijaviš se kasneje pa je (19:55 v današnjem primeru, pa čakaš samo 5 minut). Raje malo več časa, kot pa manj. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Booking je odvisen od tebe kolk je dolg, prijaviš se kasneje pa je (19:55 v današnjem primeru, pa čakaš samo 5 minut). Raje malo več časa, kot pa manj. Se strinjam Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Kaj pa če je booking že opravljen pa te ne spusti na server? To se je danes meni zgodilo Pa ful sem se veselil,da vas spoznam tudi na dirkališču. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 11, 2014 Share Napisano May 11, 2014 Kaj pa če je booking že opravljen pa te ne spusti na server? To se je danes meni zgodilo Pa ful sem se veselil,da vas spoznam tudi na dirkališču. Vrjetno zato ker sem prvi server po 1 minuti ugasnu in naredu novga, ker smo mel nove prijave in sem povečal število mest. Če bi refreshu bi vidu da ga ni blo več. Citiraj Link to post
Recommended Posts